«Είναι δυνατό να πηγαίνει στο J2US η Μαρίνα Πατούλη και να γίνεται τηλεοπτικό σκουπίδι;»

«Για να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Είναι ντροπής πράγματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι δυνατό να πηγαίνει στο J2US η Μαρίνα Πατούλη και να γίνεται τηλεοπτικό σκουπίδι;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης (17/11) ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο J2US.

Το σχόλιο του Παπαργυρόπουλου για την Πατούλη

«Είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι; Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα».

Στο επίκεντρο του σχολιασμού του βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Θα γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός; Είναι ένας καλός τραγουδιστής, ένα ομορφόπαιδο και δεν αμφισβητώ την αξία του. Αλλά μπορεί να γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός;».

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο: «Τι δεύτερη καριέρα μπορεί να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος. Εντάξει… Πήγε στο Survivor, ξεσκονίστηκε, τον μάθανε, για να δούμε όμως τώρα που θα ξεκινήσει. Τι καριέρα θα κάνει τώρα; Εκεί έμεινε, στο «Σπάω τα ρολόγια», άκουσες κανένα άλλο τραγούδι; Τι δεύτερη καριέρα να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος; Τρία πουλάκια πάνε ψηλά! Ότι ήταν να κάνει, το έκανε. Πριν από χρόνια είχα δεχθεί πρόταση για να βρεθώ σε κριτική επιτροπή, αλλά δεν κάνω εγώ για αυτά τα πράγματα».

Γιώργος Πατούλης: «Είδα την Μαρίνα στο J2US και....»

Δηλώσεις στην κάμερα του ALPHA έκανε ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μίλησε για την πρώην σύζυγό του Μαρίνα, την έκδοση του διαζυγίου της, αλλά και την εμφάνιση της στο πλατό του J2US όπου έβαλε "φωτιά" στην πίστα με το κατακόκκινο φόρεμα της.

«Μια ζωή 35 ετών ολοκληρώθηκε, έκλεισε ένας κύκλος. Είμαστε κοντά για το παιδί μας, για τη ζωή μας και πάμε παρακάτω. Την είδα τη Μαρία στο J2US και τη θαύμασα», τόνισε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο επίθετό του, το οποίο το έχει κρατήσει η πρώην και επίσημα σύζυγός του: «Αν το τιμά, που το τιμά, δεν έχω κανένα θέμα».