Με τεράστιο γκρι καναπέ και ξύλινα φωτιστικά - Το super μοντέρνο σπίτι του Stan

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με τεράστιο γκρι καναπέ και ξύλινα φωτιστικά - Το super μοντέρνο σπίτι του Stan

Ο Σταν αποτελεί από τα πρώτα του βήματα τον τραγουδιστή εκείνον, που για χάρη του πολλά κορίτσια ''έλιωναν'' στο άκουσμα των τραγουδιών του και στη ιδέα πως θα τον συναντούσαν από κοντά. Μεγαλώνοντας δεν έχασε το κοινό του σε καμία περίπτωση, απλώς άρχισε και εκείνος να κατασταλάζει πιο πολύ σε κάποια θέματα.

Έτσι λοιπόν αφού βρήκε τον έρωτα στην καλή του, έχει δηλώσει και ο ίδιος πως προτιμάει να περνάνε αρκετό χρόνο οι δύο τους στο σπίτι. Αυτό είναι κάτι που αληθεύει και όχι απλώς μια δήλωση του τραγουδιστή, αφού συχνά ανεβάζει βιντεάκια από το σπίτι του σε Instagram και Tik Tok.

Βλέπουμε λοιπόν ένα πολύ μοντέρνο σπίτι, με μεγάλο γκρι καναπέ, minimal τραπεζαρία με μαύρες καρέκλες και φυσικά μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου, που δίνουν μια άλλη πνοή στη διακόσμηση.

Oι φωτογραφίες από το σπίτι του Σταν

Το σπίτι του Σταν

Οι δηλώσεις του Stan για την σύντροφό του

Ο γνωστός τραγουδιστής Stan βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/11 καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show» όπου μίλησε στον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύντροφο, Βέρα Σωτηροπούλου καθώς οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, το βλέπουμε κάθε Σάββατο στο φιλανθρωπικό show «J2US» μαζί με την Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Δεν ξέρω αν θα πάρω μαζί μου τη σύντροφό μου. Θα λείπω περίπου 20 ημέρες. Η αλήθεια είναι ένα από τιμήματα που πρέπει να πληρώσει κάποιος, για να μπορεί να κάνει κάποιος αυτό που κάνω.

Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου, γιατί είναι πολύ σπάνιο ένας άνθρωπος να σου δίνε την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και να σε αγαπάει όπως ακριβώς είσαι. Είμαι πολύ τυχερός».