Στιγμές ευτυχίας για τον STAN και την σύντροφό του, Βέρρα

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον STAN και την σύντροφό του, Βέρρα

Φουλ ερωτευμένος είναι ο STAN με την σύντροφό του Βέρρα Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι μπορεί να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχουμε δει πολλές κοινές και ρομαντικές αναρτήσεις τους στα social media.

Χθες για παράδειγμα που η Βέρρα είχε την ονομαστική της εορτή, ο τραγουδιστής που αποχώρησε από το χθεσινό live του J2US όπου συμμετείχε με την Μάρα Μεϊμαρίδη, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μια φωτογραφία τους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο STAN δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές τους στο εξωτερικό και με αυτό τον τρόπο της είπε "χρόνια πολλά" και δημόσια.

Η φωτογραφία του STAN με την σύντροφό του

Στιγμές ευτυχίας για τον STAN και την σύντροφό του, Βέρρα

Η τρυφερή εξομολόγηση για την σύντροφό του - «Είμαι πολύ τυχερός που έχω...»

Ο γνωστός τραγουδιστής Stan βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/11 καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show» όπου μίλησε στον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύντροφο, Βέρα Σωτηροπούλου καθώς οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, το βλέπουμε κάθε Σάββατο στο φιλανθρωπικό show «J2US» μαζί με την Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Δεν ξέρω αν θα πάρω μαζί μου τη σύντροφό μου. Θα λείπω περίπου 20 ημέρες. Η αλήθεια είναι ένα από τιμήματα που πρέπει να πληρώσει κάποιος, για να μπορεί να κάνει κάποιος αυτό που κάνω. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου, γιατί είναι πολύ σπάνιο ένας άνθρωπος να σου δίνεi την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και να σε αγαπάει όπως ακριβώς είσαι. Είμαι πολύ τυχερός».

TAGS