H Φαίη Σκορδά φόρεσε το πιο στυλάτο δερμάτινο φόρεμα της σεζόν

Βρες το στο Zara μόνο με 29,99 ευρώ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Είναι μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες και αδιαμφισβήτητα οι εμφανίσεις της κάνουν αίσθηση! Η Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σώματα στην εγχώρια showbiz, οπότε μπορεί εύκολα να υποστηρίξει όποιο στυλ επιλέξει να αναδείξει στην καθημερινότητά της. Η ίδια έχει αποδείξει πως αγαπά τα θηλυκά κομμάτια, που απογειώνουν τη θηλυκότητά της, ενώ η έμφυτη κομψότητά της τής επιτρέπει να τονίζει διακριτικά κάθε κομμάτι που επιλέγει. Έτσι φόρεσε την πιο στυλάτη τάση της εποχής, ένα bodycon δερμάτινο φόρεμα, που με το ανάλογο styling κάνει εύκολα δήλωση μόδας.

Εσύ τσέκαρε το αγαπημένο σου Zara και απόκτησέ το μόνο με 29,99 ευρώ. Κι αν δυσκολεύεσαι στον συνδυασμό, δες πώς θα το αναδείξεις με τον πιο μοδάτο τρόπο.

Το Instagram σού δείχνει το πιο μοδάτο street style

Πώς θα φορέσεις το bodycon δερμάτινο φόρεμα

Μπορεί να μην είναι πρώτο στις επιλογές σου, ίσως γιατί πιστεύεις πως δεν σε κολακεύει ή ότι είναι αρκετά προκλητικό για το δικό σου στυλ. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως διαβάζοντας τις ακόλουθες γραμμές θα αλλάξεις γνώμη. Αρχικά εάν βρεις αυτό που κολακεύει τον δικό σου σωματότυπο (τσέκαρε τα ρούχα που δεν πρέπει να φοράς ανάλογα με το σώμα σου) δεν θα δυσκολευτείς να το υποστηρίξεις στυλιστικά, ενώ υπάρχει ένα δερμάτινο φόρεμα για την καθεμία - χωρίς υπερβολή - στην περίπτωση που αγαπάς τα δερμάτινα κολάν, δες 10 τρόπους για να τα φορέσεις.

  • Μπορείς να το φορέσεις με ένα T-shirt ή πουκάμισο από μέσα και να το ευχαριστηθείς στην casual εκδοχή του με τα sneakers σου.
  • Το βράδυ θα το φορέσεις όπως η Φαίη, αυστηρά με ψηλοτάκουνα για μια πιο θηλυκή εμφάνιση.
  • Δώσε βάση στο μήκος, φροντίζοντας να κολακεύει τη δική σου σιλουέτα, ενώ στην περίπτωση που έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω προτίμησε ένα με σούρες στη μέση, τύπου κρουαζέ.
  • Ένα δερμάτινο μίνι κομμάτι, φέτος σε καλεί να το βάλεις με over-the-knee μπότες, που πρέπει να τις βάλεις σωστά, για μια σούπερ στυλάτη εμφάνιση.

Τα μικρά μυστικά στο styling της Φαίης

Η Φαίη ξέρει από μόδα και στυλ, οπότε καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις το παράδειγμά της, για να είναι κομψό το αποτέλεσμα. Πρώτον (και σημαντικότερο), μην επιλέξεις ένα φόρεμα με... αβυσσαλέο ντεκολτέ, γιατί θα δείξεις κιτς - τόσο όσο και άφησε αρκετά στην φαντασία! Προτίμησε γόβες σε nude τόνο, για να δείξουν τα πόδια σου μακρύτερα. Με ένα μενταγιόν με κορδόνι θα κάνεις το σύνολό σου πιο rock, ενώ τα λιτά κοσμήματα είναι ο βασικός κανόνας, για να μη φορτώσεις το look ακόμα περισσότερο. Να θυμάσαι ότι το δέρμα είναι από μόνο του ένα bold υλικό, οπότε δεν χρειάζεσαι πολλά-πολλά για να ξεχωρίσεις. "Less is more", που λέει και ο στυλιστικός κανόνας της κομψότητας!

Βρες το στο Zara

zara leather dress

Aγόρασέ το εδώ