Το Instagram σου δείχνει το πιο μοδάτο street style

Δες τα πιο stylish σύνολα για τις βόλτες σου στην πόλη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Aνοίγεις την ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Έχεις εξαντλήσει κάθε στυλιστική πιθανότητα ή δεν ξέρεις τι να ταιριάξεις με τι. Βαρέθηκες να ψάχνεις τρόπους να βάλεις τα αγαπημένα σου κομμάτια. Δεν θέλεις να βάζεις κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Είναι αυτοί οι προβληματισμοί σου; Αν η απάντηση είναι "ναι", δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά σε 5 looks που "παίζουν" πολύ στους δρόμους της πόλης, μέσα από το Instagram, για να πάρεις ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μοδάτα σύνολα, αξιοποιώντας παράλληλα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου αλλά και ρούχα που θα αποκτήσεις μόλις τσεκάρεις τις τάσεις του χειμώνα. Η ιδέα εδώ είναι μία: Να γίνεις εύκολα η "βασίλισσα" του street style!

5 καλύτερες ινσταγραμικές casual εμφανίσεις

Αρχικά πρέπει να δεις τι ρούχα έχεις στην ντουλάπα σου και να κάνεις ένα μίνι ξεσκαρτάρισμα, βάζοντας στην άκρη ή χαρίζοντας αυτά που δεν φοράς πια και από την άλλη να ξέρεις τι παντελόνια, σορτσάκια, φορέματα, πανωφόρια και αξεσουάρ έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Τρία ζευγάρια παπούτσια που θες οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου - Θα σου λύσουν τα χέρια

Έτσι θα τσεκάρεις καλύτερα τις ανάγκες σου και θα μπορέσεις να αποκτήσεις κομμάτια που δεν έχεις ή είναι φέτος στη μόδα. Τα κορίτσια του Instagram έχουν ήδη ξεκινήσει να μας δείχνουν τον δρόμο, οπότε εμείς "αλιεύσαμε" 5 εμφανίσεις που μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ χωρίς κόπο, με απλά και ευκολοφόρετα items, συνδυάζοντάς τα με τον σωστό τρόπο.

Ανανέωσε τα looks σου με κομμάτια που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου

Το δερμάτινο σορτσάκι

Βασικό κομμάτι της εποχής, που θα το λατρέψεις. Θα το φορέσεις με πολλούς τρόπους από το πρωί ως το βράδυ, ενώ για τις βόλτες σου στην πόλη προτίμησε το κλασικό μαύρο, που θα συνδυάσεις με ένα κλασικό crop top (δες 3 τρόπους για να τα φορέσεις) στην ίδια απόχρωση. με ένα φαρδύ γκρι σακάκι από πάνω είσαι έτοιμη να καταπλήξεις. Tip: Μόλις ψυχράνει ο καιρός θα το βάλεις με το κλασόν και τα αρβυλάκια σου.

Το φαρδύ πουλόβερ

Eίναι από αυτά τα κομμάτια που βγάζεις πρώτα πάνω στο κρεβάτι σου μόλις μπει το φθινόπωρο, αφού το πουλόβερ και θα σε ζεστάνει και θα σου χαρίσει έξτρα στυλ. Όσο το επιτρέπει ακόμα ο καιρός, φόρεσε ένα φαρδύ κομμάτι με το τζιν σορτσάκι σου και κάνε δήλωση μόδας με ψηλοτάκουνες μπότες, αφού φυσικά δεις πώς θα τις φορέσεις σωστά. Tip: Προτίμησε nude χρώμα στα παπούτσια για να δείξει η σιλουέτα σου ψηλόλιγνη και δες τι πέι στον σωματότυπό σου.

Τα μοκασίνια

Τα κολεγιακά παπούτσια που λάτρεψες και πέρυσι μην τα... χώσεις βαθιά στην ντουλάπα σου! Τα μοκασίνια είναι η ιδανική επιλογή της εποχής, αφού είναι ταυτόχρονα βολικά και sexy. Ναι μην αμφιβάλλεις! Εάν τα φορέσεις με κοντό καλτσάκι, θα αναδείξεις τη "λολίτα" που κρύβεις μέσα σου. Συνδύασέ τα με ένα τύπου twin set, με φαρδύ σορτσάκι και σακάκι σε παρόμοιο χρώμα, αφήνοντας τους κοιλιακούς σου να φανούν με ένα crop top. Τόσο κοριτσίστικο, τόσο στυλάτο! Tip: Για έξτρα δόσεις στυλ, κάνει layering το σακάκι με ένα αντρικού τύπου πουκάμισο.

Το πλεκτό φόρεμα

Λατρεμένο ρούχο του φθινοπώρου, καθεμία από εμάς επιλέγει αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπό της. Μίνι ή μάξι, στενό ή πιο φαρδύ, όλα είναι στη μόδα, ενώ όσον αφορά στις αποχρώσεις εδώ θα παίξεις με την πολυχρωμία. Προτίμησε πορτοκαλί, κίτρινο και κόκκινο, για να λάμψεις στη μουντάδα του φθινοπώρου, αλλά και για να λάβεις έξτρα πόντους στυλ. Tip: Σε Α γραμμή, ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, απλώς εάν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω, απόφυγε τις ρίγες.

Το oversized τζιν

Πού πας φθινόπωρο καιρό χωρίς το τζιν σου; Είναι ρητορική φυσικά η ερώτηση, αφού στην ντουλάπα σου τα τζιν είναι τα περισσότερα κομμάτια. Συνδύασε λοιπόν το φαρδύ σου denim με ένα πουκάμισο λευκό και για να δείξεις την γνώση σου στο στυλ, φόρεσε από πάνω ένα καρό pied-de-poule σακάκι. Αυτό το ασπρόμαυρο μοτίβο είναι πρώτη τάση στις φετινές πασαρέλες. Tip: Μια ζώνη θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το εφέ της λεπτότερης μέσης.