Οι βασικές τάσεις F/W 2023-'24 για να ξέρεις τι θα βάλεις τη νέα σεζόν

Όλα τα νέα από τις διεθνείς πασαρέλες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Οι βασικές τάσεις F/W 2023-'24 για να ξέρεις τι θα βάλεις τη νέα σεζόν

Κάθε νέα σεζόν οι τάσεις στη μόδα... κλείνουν το μάτι στις fashiοnistas που περιμένουν εναγωνίως να μάθουν όλα τα νέα από τις διεθνείς πασαρέλες και να δουν ποια είναι τα βασικά κομμάτια, χρώματα, μοτίβα, που πρέπει να τσεκάρουν στις F/W 2023-'24 επιλογές τους για να φορέσουν στους δρόμους της πόλης. Κι αν είσαι έξυπνο κορίτσι θα κάνεις ένα... remix με τα περσινά trends, για να πάρεις τα εύσημα της πιο καλοντυμένης!

Τσέκαρε, λοιπόν, 7 trends που πρέπει να δοκιμάσεις, πέρα από τα συμβατικά και τα καθιερωμένα, καθώς είναι αυτή η στιγμή που πραγματικά χρειάζεσαι μια εκ βαθέων ανανέωση στο στυλ σου. Για να απογειώσεις την γκαρνταρόμπα σου (κάνε πρώτα ένα detox στην ντουλάπα σου) αλλά και τη διάθεσή σου βάλε έξτρα δόσεις χρώματος και προτίμησε ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να δείχνεις (και να είσαι) ο πιο... χαρούμενος εαυτός σου!

7 βασικές τάσεις της νέας σεζόν

Με το βλέμμα στραμμένο στις διεθνείς πασαρέλες και στους σχεδιαστές, για άλλη μία σεζόν διαλέγουμε τις πιο hot τάσεις για να εντάξεις στα φθινοπωρινά και χειμερινά σου looks, φρεσκάροντας τα περσινά κομμάτια στην ντουλάπα σου και δημιουργώντας τα πιο trendy all-day outfits.

Δες τα 3 βασικά πανωφόρια που όλες λατρεύουμε!

1. Βάτες

Μην τις προσπεράσεις χωρίς να τους ρίξεις έστω μια κλεφτή ματιά. Οι όγκοι σε σακάκια, φορέματα, πανωφόρια είναι must και αυτό τον χειμώνα, αφού χαρίζουν έξτρα... πόντους ύψους και στυλ! προτίμησε κομμάτια που σου ταιριάζουν και πρόσεξε μην υπερβάλλεις και δείχνεις... έτοιμη να απογειωθείς σαν αερόστατο!

2. Full denim

Το αγαπάμε έτσι ή αλλιώς οπότε δεν μας κάνει εντύπωση που κάθε χρόνο οι σχεδιαστες το εντάσσουν στις πασαρέλες τους, πρσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά. Φέτος η μόδα θέλει outfits full to denim, όπερ σημαίνει να βάλεις το τζιν σου από την κορυφή ως τα νύχια. Με ποιο τρόπο; Εσύ θα βρεις τι σου πάει καλύτερα!

3. Red fever

To κόκκινο του πάθους και του έρωτα πρωταγωνιστεί στις χειμωνιάτικες πασαρέλες, με τους designers να το προτιμούν σε head-to-toe looks, για περισσότερη μεγαλοπρέπεια αλλά και για λόγους στυλιστικούς: Ένα bold χρώμα δημιουργεί μια πιο κομψή σιλουέτα όταν το φορέσεις σε μονοχρωμία!

4. Μουτόν

Το αγαπημένο μπουφάν από τα 80s έρχεται δυναμικά (από περύσι) στο προσκήνιο και θα ντύσει τους χειμώνες μας για άλλη μία χρονιά. Απόκτησε ένα κομμάτι σε καφέ-μπεζ, που θα το ευχαριστηθείς με τα τζιν σου, ενώ μαζί του θα δημιουργησεις το τέλειο boho look.

Τσέκαρε πώς θα δημιουργήσεις το τέλειο boho look τον χειμώνα.

5. No pants

Τολμηρό, sexy και προχώ - όπως και η μόδα ενίοτε, δηλαδή! Αν έχεις τα ανάλογα προσόντα και την τόλμη, φυσικά, δοκίμασε να βγεις στον δρόμο με το εσώρουχό σου - όχι μην τρομάζεις, θα βάλεις ένα φαρδύ μποξεράκι ή κολάν και θα το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου πουκάμισ, πουλόβερ ή oversized σακάκι. Δοκίμασέ το!

6. Γούνες

Τις λατρεύουμε κάθε χρόνο και περιμένουμε πώς και πώς να τις κατεβάσουμε από το πατάρι! Φέτος προτίμησε φωτεινά χρώματα αλλά και "περίεργες" υφές, που συνδυάζουν πολλά είδη γούνας. Φόρεσέ τες για να σπάσεις τη μονοχρωμία και να κάνεις... εντύπωση!

7. Γραβάτες

Κάνε έφοδο στην ντουλάπα του αγοριού σου και μάζεψε όσο πιο πολλές γραβάτες μπορείς - λεπτές κατά προτίμηση. θα τις βάλεις με πουκάμισα ή θα φροντίσεις να αποκτήσεις μπλούζες ή φορέματα με ενσωματωμένες γραβατούλες. Η λολίτα σού... κλείνει πονηρά το μάτι!