Οι εμφανίσεις των επώνυμων κυριών στο Panik Concert 2023 - Τα up & down στα looks

Οι στυλιστικές επιλογές που συζητήθηκαν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου το βράδυ η Panik Records παρουσίασε το μεγαλύτερο μουσικό event της χρονιάς! Το Panik Concert 2023 συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων αλλά και την creme de la creme των επωνύμων, που εν είδη red carpet περπάτησαν με χάρη, τραγούδησαν στην σκηνή και φυσικά κέρδισαν τις εντυπώσεις (θετικές & αρνητικές) με τις στυλιστικές επιλογές τους. Κάποιες τα πήγαν πολύ καλά, ενώ άλλες δυσκολεύτηκαν να υποστηρίζουν τα outfits που επέλεξαν ή θα έπρεπε να κάνουν μικρές αλλαγές ή προσθήκες για να το πετύχουν. Τα social πήραν φωτιά και τα σχόλια έπεσαν βροχή για καθεμία ξεχωριστά, σημειώνοντας και εμείς με τη σειρά μας τα σωστά & λάθη στα looks της βραδιάς.

Fashion up - Tα looks που ξεχώρισαν

Για να απογειώσεις ένα look πρέπει να προσέξεις τρία βασικά στοιχεία στην επιλογή σου: Να ακολουθεί τις τάσεις, να ταιριάζει στο στυλ σου και φυσικά να σου πηγαίνει. Οι κυρίες που τράβηξαν τα φλας πάνω τους -και δικαίως- πρόσεξαν το στυλιστικό αυτό... τρίπτυχο και πέυχαν να εμφανιστούν και κομψές και μοδάτες και σούπερ στυλάτες τη μεγάλη βραδιά της Panik Records.

Χριστίνα Σάλτη

χριστίνα σάλτη

Με ρετρό άερα μιας άλλης εποχής, ως άλλη Τζίνα Λολομπρίτζιτα, επέλεξε να δείξει το καλλίγραμμο κορμί της, ποντάροντας στη μεγάλη τάση της σεζόν, τη διαφάνεια, που συνδυάζει την πολυτελή δαντέλα στο μπούστο, πάιζοντας έξυπνα με τη διχρωμία λευκό-μαύρο. Ιδανικά ολοκλήρωσε το look της με vintage χτένισμα και cat-eye μακιγιάζ. Βγαλμένη από ταινία εποχής...

Sexy Lace! Τόλμησε να εντάξεις την δαντέλα τόσο στο βραδυνό όσο και στο πρωινό σου look και δεν θα χάσεις

Ζόζεφιν

ζόζεφιν

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς έκανε η αγαπημένη Ζόζεφιν, που επέλεξε μια σούπερ θηλυκή τουαλέτα σε γοργονέ γραμμή με μεγάλα cut-outs, αφήνοντας λίγα στη φαντασία. Ωστόσο, η επιλογή της ήταν απόλυτα to-the-point, καθώς η καλλίγραμμη και καλογυμνασμένη της σιλουέτα υποστηρίζει τέτοιου είδους looks. Η ίδια πέτυχε να διατηρήσει την ισορροπία στο υπόλοιπο look, με διακριτικό μακιγιάζ και κλασικό χτένισμα, λαμβάνοντας εύκολα Άριστα στο... κόκκινο χαλί!

Μαίρη Βυτινάρος

μαίρη βυτινάρος

Ο ορισμός της all-time-classic κομψότητας ήταν η κούκλα μοντέλα το βράδυ της Δευτέρας, κερδίζοντας τα εύσημα με το metallic φόρεμά της, που της χάριζε έξτρα λάμψη. Στα... hits σημείωσε τα επίσης "μπλινγκ-μπλινγκ" πέδιλά της, που ανέδειξαν ιδανικά τα θεϊκά της πόδια. Έξτρα πόντοι κομψότητας, στο ντραπέ σχέδιο του φορέματος, που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Κόνι Μεταξά

κόνι μεταξά

Μια barbiecore (δοκίμασε κι εσύ την τάση και δεν θα χάσεις) εμφάνιση έκανε η Κόνι, με ροζ παγετέ" σύνολο, συνδυάζοντας το ανδρόγυνο στυλ με τη θηλυκότητα, τονίζοντας με το ανοιχτό σακάκι το γυμνό της ντεκολτέ. Η επιλογή της στα κοσμήματα δείχνει πως ξέρει καλά ότι οι πέρλες είναι μεγάλη τάση.

Αναστασία Περράκη

περράκη

Από τις πιο κομψές της βραδιάς, η Αναστασία πόνταρε στο διαχρονικό μαύρο και στη μεγάλη τάση της σεζόν, το δερμάτινο φόρεμα. Ένα oversized σακάκι ταίριαξε στη bodycon γραμμή του, με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα να ολοκληρώνουν ιδανικά το look. Highlight, το κόκκινο κραγιόν στα χείλη, αφήνοντας το υπόλοιπο μακιγιάζ σε Nude τόνους.

Fashion down - Οι στυλιστικές επιλογές που σχολιάστηκαν

Κρυσταλλία

κρυσταλλία

Είναι μια πανέμορφη κοπέλα και μπορεί να υποστηρίξει άπειρα looks. Τη συγκεκριμένη βραδιά, το χρώμα του φορέματος είναι από τα συν, όπως και η Α γραμμή του, αλλά το δέσιμο στον λαιμό, τα μακριά μανίκια και το μάξι μήκος του δεν αφήνουν τη σιλουέτα να "αναπνεύσει". Τα strappy πέδιλα "εξαφανίζονται" και φυσικά τα ράστα στα μαλλιά της δημιουργούν ένα "άτυχο" mix&match, που... σώζεται με τη bold ζώνη στη μέση, δημιουργώντας μια πιο κομψή σιλουέτα.

Δέσποινα Βανδή

δέσποινα βανδή

Δίχασε τους θαυμαστές της η Δέσποινα με το φόρεμα-υπερπαραγωγή που επέλεξε για την εμφάνισή της on stage, ένα μαύρο με cut-outs, που ναι μεν ήταν εντυπωσιακό και απόλυτα ταιριαστό στη θεϊκή σιλουέτα της τραγουδίστριας, ωστόσο της πρόσθετε όγκο που δεν έχει, ενώ το πολύ σφιχτό δέσιμο στα κορδόνια δεν την κολάκευε καθόλου. Κομμάτι απόλυτα ταιριαστό για πίστα αλλά δύσκολο, όπως φάνηκε και στα βίντεο από την βραδιά, να το "κουμαντάρει", με τα ψηλοτάκουνα να δυσκολεύουν τις κινήσεις της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι

πετρουτσέλι

H παρουσιάστρια, που είναι στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό, επέλεξε ένα "απογευματινό" look για τη μεγάλη βραδιά, προτιμώντας head-to-toe black εμφάνιση, με δερμάτινο παντελόνι και casual τοπ. Μια χαρά το στυλ της, μια χαρά της πήγαινε, αλλά με αυτό το outfit θα μπορούσε να πάει για καφέ εμ την κολλητή της. Ήταν... λίγο και "αδιάφορο".

Λένα Ζευγαρά

λένα ζευγαρά

Η τραγουδίστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις, οπότε το πείραμά της μάλλον χρειάζεται διορθωτικές... κινήσεις. Kαλό το oversized σακάκι εν είδει φορέματος, αλλά "θάβει" τη σιλουέτα, ενώ οι over-the-knee μπότες κονταίνουν τον κορμό, ενώ δείχνουν άσχημα στους γλουτούς (δες πώς θα τις φορέσεις σωστά). Το σώμα της "χάνεται" μέσα σε αυτό το φαρδύ σύνολο, που δεν την κολακεύει.

Νάνσυ Παραδεισανού

νάνσυ παραδεισανού

Σαν... νύφη εμφανίστηκε η δημοσιογράφος, επιλέγοντας ένα λευκό σατέν μάξι φόρεμα, που τόνιζε τα αδύνατα σημεία στο σώμα της. Καλή η επιλογή του χρώματος στα αξεσουάρ, που εκεί πέφτει το μάτι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το σύνολο δεν ταιριάζει στο στυλ, ούτε στην περίσταση.