5+1 παρουσιάστριες μας δείχνουν το αγαπημένο τους αξεσουάρ

Δες πώς θα το αναδείξεις και εσύ στα looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Τα αξεσουάρ αποτελούν αναμφίβολα το... περιτύλιγμα σε ένα μοδάτο look, που πρέπει να το δεις με προσοχή, να το διαλέξεις με αγάπη, όπως ακριβώς δηλαδή θα έκανες εάν ήθελες να τυλίξεις ένα δώρο για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Ο λόγος; Είναι αυτά τα κομμάτια που θα βάλουν την έξτρα πινελιά στο στυλ σου και παράλληλα θα αναδείξουν τον δικό σου προσωπικό χαρακτήρα.

Έξι παρουσιάστριες της καρδιάς μας δείχνουν καθημερινά με τις εμφανίσεις τους εντός και εκτός πλατό ότι αγαπούν τα αξεσουάρ, είναι πλήρως ενημερωμένες με τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι κι αν επιλέξουν για να "διανθίσουν" τα looks τους κάνει εύκολα δήλωση μόδας. Τσέκαρε, λοιπόν, τι προτιμά η καθεμία και φόρεσέ το με τον πιο σωστό και σούπερ stylish τρόπο.

Τα αγαπημένα αξεσουάρ των παρουσιαστριών

Ελένη Μενεγάκη - Μενταγιόν μάτι

Το κάνει και για το... μάτι, αλλά τα μακριά κολιέ είναι από τα αγαπημένα της Ελένης Μενεγάκη, αφού τα φοράει πολύ συχνά με κλειστά ζιβάγκο αλλά και με τα πουκάμισά της, κολακεύοντας ακόμα περισσότερο το μπούστο της. Tip: Ένα μακρύ μενταγιόν με μοτίφ μάτι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογη σου, αφού μαζί του θα κάνεις και το μοδάτο layering στα κοσμήματα, που θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ.

12 κανόνες στυλ για να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση!

Φαίη Σκορδά - Ρετρό μπερές

Με μεγάλο παρελθόν στα 70s, ο μπερές επανήλθε από πέρυσι στα looks μας και κάνει fashion statement, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο υεροχα ρετρό looks. Μπορείς να τον αναδείξεις με τζιν καμπάνα παντελόνι και T-shirt αλλά και με ένα ταρτάν φόρεμα (μεγάλη τάση φέτος) και μπότες μέχρι το γόνατο. Tip: Η Φαίη Σκορδά κάνει τον καλύτερο συνδυασμό, αφού το chic tweed σύνολό της (που θα φόραγες σε μια επίσημη εκδήλωση) γίνεται πιο casual.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Bold mini bag

Οι τσάντες είναι το φετίχ της παρουσιάστριας του Alpha που τις αγαπά σε όλα τα σχέδια και μεγέθη. Μάλιστα, οι bold αποχρώσεις δεν λείπουν από την ντουλάπα της, επιλέγοντας φωτεινά χρώματα που σπάνε τη μοντοτνία σε ένα minimal look. Δοκίμασε μια mini bag σε κίτρινο με τις τζιν επιλογές του φθινοπώρου και τα πιο hot παπούτσια του φθινοπώρου δεν θα χάσεις. Tip: Με το μικρό σου μαύρο φόρεμα μια μικρή τσάντα σε έντονο τόνο θα λειτουργήσει σαν κόσμημα.

Κατερίνα Καινούργιου - Ρετρό γυαλιά ηλίου

Έχει το στυλ μέσα της και η κομψότητα... ρέει στο αίμα της. Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει από μόδα και όποιος κάνει ένα scroll στο Instagram της θα καταλάβει το γιατί. Μεγάλη της αγάπη ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά ηλίου σε μαύρο χρώμα που τις χαρίζουν έξτρα δόσεις γοητείας. Tip: Θα ολοκληρώσεις ιδανικά τα σύνολα που θυμίζουν κάτι από παλιές ιταλικές ταινίες - ειδικά εάν φορέσεις κι ένα μαντίλι στα μαλλιά.

Ελένη Χατζίδου - Μεγάλοι κρίκοι

Χρόνια τώρα η Ελένη φοράει μεγάλους κρίκους σε όλες τις αποχρώσεις, αφού το boho στυλ είναι αγαπημένο της - και όχι μόνο. Η μακριά της κόμη τη βοηθά να αναδείξει τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια, ενώ με πιασμένα τα μαλλιά και έντονο κόκκινο κραγιόν θα μεταμορφωθεί σε μια... βέρα Ιταλιάνα. Tip: Εάν είσαι στρογγυλοπρόσωπη προτίμησε κρίκους σε μακρόστενο σχήμα που θα σε κολακεύσουν περισσότερο. Θυμήσου πώς θα τους φορέσεις σωστά!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Glam στέκα

Μία από τις πιο hot επιλογές σε αξεσουάρ κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φορώντας μια στέκα με κρύσταλλα στα μαλλιά της, δημιουργώντας την εικόνα της πλήρως ενημερωμένης fashionistas, αλλά και μιας... προγκίπισσας του street style. Tip: Οι στέκες "παίζουν" πολύ ανάλογα με το στυλ σου, αφού μαζί με τους βελούδινους φιόγκους (που επίσης φόρεσε πρόσφατα η Κωνσταντίνα) αναβιώνουν άριστα το ρετρό στυλ.