8 μπότες για να επενδύσεις τον χειμώνα σύμφωνα με τις A list παρουσιάστριες

Είναι οι τάσεις που πρέπει να αποκτήσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Καθώς οι θερμοκρασία πέφτει σιγά-σιγά (από τώρα πρέπει να προνοήσεις δίχως να κοιτάς τους βαθμούς Κελσίου!), οι μπότες γίνονται το "θεμέλιο" ανάδειξης κάθε ρούχου για τον κρύο καιρό και οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες της πρώτης γραμμής έχουν ήδη διαπραγματευτεί τις... αγορές τους σε μοδάτα και βολικά κομμάτια, που φοράνε στην καθημερινότητά τους αλλά και στα πλατό. Εάν, λοιπόν, είσαι και εσύ στη διαδικασία επιλογής για τις μπότες του χειμώνα, παρακάτω σου δείχνω μερικά από τα στυλ που ξεχωρίζουν και που είναι μεγάλη τάση στους... κύκλους των celebrities ήδη από αυτό το φθινόπωρο. Τσέκαρε 8 σχέδια που δεν πρέπει να λείπουν από τη shopping list σου και σπεύσε να κάνεις τις πιο stylish αγορές.

Οι αγαπημένες μπότες των παρουσιαστριών

Το σωστό ζευγάρι μπότες μπορεί πραγματικά να απογειώσει ένα χειμωνιάτικο σύνολο – όπως απέδειξαν μία προς μία οι παρουσιάστριες. Από τις Ugg μέχρι τις slouchy boots, 8 είναι τα σχέδια που επιλέγουν και εμείς θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα. Εσύ τσέκαρε τις χειμερινές μπότες που φόρεσαν για να επενδύσεις στα πιο μοδάτα κομμάτια, σύμφωνα με τις 8 A-Listers.

The slouchy ones

H Φαίη Σκορδά δεν τις αλλάζει με τίποτα, αφού οι γνωστές "τσαλακωμένες" μπότες μέχρι το γόνατο είναι βασικό ζευγάρι για τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου. Προτίμησε μπεζ χρώμα και κάνε εύκολα δήλωση μόδας!

μπεζ μπότες με σούρα

Μπεζ, Tsoukalas

Μετά το #barbiecore υποδέξου το #balletcore στυλ

It's all about over-the-knee

Λειτουργούν σαν... καλσόν και αδυνατίζουν τους μηρούς. Φόρεσέ τες με μίνι για να φανούν τόσο-όσο και πρόσεξε την εφαρμογή τους για να μην είναι κιτς το αποτέλεσμα. Σε μαύρο χρώμα, θα τις βολευτείς με πολλά σύνολα. Η Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνει τη μοδάτη boho προσέγγισή της.

μαύρες over-the-knee

Μαύρες, Steve Madden

Combat war

Τα αρβυλάκια, με κορδόνια ή χωρίς, είναι από τα πιο βασικά μποτάκια όλων των εποχών. Φοριούνται το ίδιο καλά με φορέματα και φούστες όσο και με σατέν lingerie, για μια rock πινελιά στη θηλυκή εμφάνισή σου. Η Σίσσυ δεν τα αποχωρίζεται με το boho φόρεμά της αλλά και με τα κολάν της, σε all-day casual εμφανίσεις.

αρβυλάκια

Με φερμουάρ, Guess

A cowboy girl

Μη φανταστείς άλογα και ερήμους, αλλά σκέψου έξυπνα. Προτίμησε ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες στη μοντέρνα εκδοχή τους, όπως η Ελένη Χατζίδου, και δημιούργησε μαζί τους ένα κομψό look, που θα σε απογειώσει.

μπορντό μπότες

Mπορντό, Eva Longoria

Classic black

Μη διανοηθείς να μην έχεις ένα τέτοιο ζευγάρι στην ντουλάπα σου. Ταιριάζει με όλα σου τα σύνολα και είναι βολικό για να το φοράς άνετα; όλη μέρα. Η Ελένη Μενεγάκη ορκίζεται στις μαύρες κλασικές μπότες της, που συνδυάζει με τα περισσότερα από τα αγαπημένα της φορέματα.

μαύρες μπότες

Με ψηλό τακούνι, Dee Zee

Η μάξι φούστα θα σε κάνει να πεις "αντίο" στα βαρετά looks

Ηοt red booties

Το κόκκινο φέτος έχει την τιμητική του και η Μπέττυ Μαγγίρα δεν άργησε να αποκτήσει ένα ζευγάρι μποτίνια στο χρώμα του πάθους. Φόρεσέ τα με μαύρη μονοχρωμία και κλείσε πονηρά το μάτι στο... στυλ! Αν θέλεις να ξεχωρίσεις, προτίμησε να μεταμορφώσεις ένα μαύρο ανδρόγυνο κοστούμι με αυτό το ζευγάρι σε μια σούπερ... θηλυκή εμφάνιση.

κόκκινα μποτάκια

Kόκκινα μποτίνια, Nak shoes

Trendy casual

Θα τις χρειαστείς για τις εκδρομές σου και τις αποδράσεις σου στα κοντινά βουνά. Ένα ζευγαρι σπορ μποτάκια με γούνα θα γίνουν τα αγαπημένα σου, που θα ευχαριστηθείς σε φόρμες αλλά και με το τζιν σου. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τα χιόνια, κάνε από τώρα τη δοκιμή όπως η Ελένη Τσολάκη.

ugg μπότες

Με γούνα, Ugg

Sock... shocks!

Οι πιο θηλυκές μπότες του χειμώνα. Τα μποτίνια-κάλτσα είναι ιδανικά για να τα φορέσεις με φορέματα (μίνι ή μάξι) αλλά και με τις μακριές φούστες σου, ενώ με μια πλισέ φουστίτσα θα είσαι χάρμα οφθαλμών. Η Σταματίνα σου τις προτείνει για έναν ακόμα λόγο: Αναδεικνύουν τέλεια τα πόδια!

μποτάκια κάλτσα

Μποτάκια-κάλτσα, Steve Madden