Victoria Beckham VS Kim Kardashian: Με το ίδιο ροζ lingerie dress που θα λατρέψεις κι εσύ!

Η fashion designer το σχεδίασε και για τον εαυτό της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η Victoria Beckham και η Kim Kardashian εμφανίστηκαν το ίδιο φόρεμα και κέρδισαν τα βλέμματα. Όχι δεν ήταν... στυλιστική αστοχία, απλώς η διάσημη σχεδιάστρια λάτρεψε τόσο πολύ το lingerie dress που έφτιαξε η ίδια για την Kim προκειμένου να εμφανιστεί στο σόου της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, που... αναγκάστηκε να ράψει ένα και για τον εαυτό της!

Η Victoria μέσα από το Instagram της αποκάλυψε ότι «ήθελε αμέσως» το baby pink slip dress αφού το είδε φορεμένο στην Kardashian, δημιουργώντας ένα για εκείνη, που θα το βρεις στο victoriabeckham.com αλλά και στην boutique της στο Λονδίνο.

Το εντυπωσιακό ροζ lingerie dress

H Victoria μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με το φόρεμα μπροστά στον καθρέφτη της, λέγοντας στην κάμερα: «Τώρα είμαι σίγουρη ότι μερικές από εσάς αναγνωρίζετε αυτό το φόρεμα. Το δημιούργησα αποκλειστικά για να φορέσει η Kim στην τελευταία μου επίδειξη στο Παρίσι». Προσθέτοντας στη συνέχεια: «Νομίζω ότι ήμουν η πρώτη που είπε "θέλω αυτό το φόρεμα!", γιατί η Kim ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Έτσι πλέον μπορείτε να το βρείτε στο victoriabeckham.com».

Μοντέλο πέφτει από τις σκάλες: Σάλος με το βίντεο καμπάνιας για τη νέα τσάντα διάσημου Οίκου μόδας

«Λατρεύω τις minimal γραμμές. Είναι ένα απαλό baby pink και είναι απλά απίστευτο. Ένα σούπερ κολακευτικό σχέδιο, πολύ άνετο, ένα πραγματικά υπέροχο ύφασμα. Το αγαπώ», έγραψε η Spice Girl στη λεζάντα του κλιπ. Η Kardashian κάθισε στην πρώτη σειρά με το φόρεμα καθώς παρακολουθούσε την επίδειξη Beckham Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στο Παρίσι μαζί με τη μαμά της Kris Jenner και το αγόρι της Kris, Corey Gamble.

Τα κορίτσια στο Instagram επιλέγουν το δικό τους slip dress

Πάρε ιδέες...