Μοντέλο πέφτει από τις σκάλες: Σάλος με το βίντεο καμπάνιας για τη νέα τσάντα διάσημου Οίκου μόδας

Το βίντεο ήδη έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Μοντέλο πέφτει από τις σκάλες: Σάλος με το βίντεο καμπάνιας για τη νέα τσάντα διάσημου Οίκου μόδας

Η ομάδα μάρκετινγκ Marc Jacobs παρουσίασε το βίντεο με την καμπάνια για τη νέα τσάντα του Οίκου "The XL Sack Bag" και τα... συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Το διάσημο brand απαθανάτισε ένα μοντέλο να κατεβαίνει τις σκάλες, κρατώντας την ολοκαίνουργια τσάντα και φορώντας ένα ζευγάρι τεράστιες πλατφόρμες. Και ξαφνικά, ουπσ, το κορίτσι κατρακυλά από τις σκάλες και... τσακίζεται στο έδαφος. Ατάραχη, στη συνέχεια, σηκώνεται, ξεσκονίζεται και φτιάχνει τα μαλλάκια της και συνεχίζει τη διαδρομή της σαν να μη συνέβη τίποτα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα στο βίντεο είναι επαγγελματίας κασκαντέρ που ονομάζεται Tereza Kubová κι αν κρίνουμε από το Instagram της, έχει μεγάλη εμπειρία στο να πέφτει με ασφάλεια σε διάφορα επαγγελματικά projects που έχει αναλάβει.

Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier: Με μούσα την Κylie Minogue

Το επίμαχο βίντεο της καμπάνιας

Ωστόσο, αυτό δεν απαντά στην ερώτηση που φυσιολογικά δημιουργείται σε όλους: Γιατί; Γιατί να χρησιμοποιηθεί ένα μοντέλο που πέφτει στα σκαλοπάτια για την προώθηση μιας νέας τσάντας; Ως απόδειξη της ανθεκτικότητάς της ή για να κάνει εντύπωση η νέα καμπάνια; Ο Marc Jacobs δεν έδωσε καμία εξήγηση κατά τη δημοσίευση του βίντεο στο Instagram, γράφοντας απλώς στη λεζάντα "The XL Sack Bag" και πιστώνοντας την καλλιτεχνική διευθύντρια Yulya Shadrinsky για την ιδέα.

H Victoria Beckham μόλις φόρεσε το Νο1 αξεσουάρ του χειμώνα

Μάλιστα, η Shadrinsky ειδικεύεται στη δημιουργία παρόμοιου είδους διαφημίσεων ασυνήθιστου περιεχομένου, πετυχαίνοντας να προκαλέσει συζήτηση στον χώρο της μόδας, όπως έκανε και για τον Jean Paul Gaultier

αλλά και για τον Alexander Wang.

Είναι ένα ιδιοφυές μάρκετινγκ που ναι μεν προκαλεί συζητήσεις και διαφωνίες αλλά κάπως έτσι το αντικείμενο της καμπάνιας γίνεται γνωστό διεθνώς και όλοι μιλάνε γι' αυτό!