H Victoria Beckham μόλις φόρεσε το Νο1 αξεσουάρ του χειμώνα

Θα το αποκτήσεις μόλις με €10,99 από το Marks & Spencer

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Το νέο αγαπημένο αξεσουάρ της Victoria Beckham είναι ένα απροσδόκητο αλλά κλασικό αντικείμενο που μπορεί να το έχεις ήδη ξεχασμένο στο βάθος του συρταριού της ντουλάπας σου! Φανατική οπαδός του all-black-ensemble, η Victoria Beckham είναι γνωστό ότι επανέρχεται στον συνδυασμό ενός μαύρου μάξι φορέματος με ψηλοτάκουνα πέδιλα ξανά και ξανά, οπότε δεν εκπλαγήκαμε όταν την είδαμε να διαμορφώνει μια έξυπνη βραδινή εμφάνιση στην αγαπημένη της απόχρωση. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, ωστόσο, ήταν το διακριτικό στυλ της νέας τάσης στα αξεσουάρ που μπορείς να αγοράσεις κι εσύ από το Marks & Spencer μόλις με €10,99.

Η Victoria Bechkam φόρεσε το αξεσουάρ του χειμώνα που δεν θα κάνεις χωρίς αυτό

vicktoria bekham

instagram@victoriabeckham

Για μια βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη, η Beckham συνδύασε το μαύρο μάξι φόρεμά της με ένα διχτυωτό καλσόν, που ταίριαξε ιδανικά με τα πέδιλά της, δημιουργώντας μια απόλυτα στοχευμένη βραδινή εμφάνιση, που συνδυάζει κομψότητα και στυλ. Για την σχέση του εν λόγω αξεσουάρ με τα αστέρια του παλιού κινηματογράφου του Χόλιγουντ, όπως η Μέριλιν Μονρόε, και τη διαρκή δημοτικότητά του, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920, όλες ξέρουμε καλά πως τα διχτυωτά καλσόν είναι all-time classic σε μια κομψή γκαρνταρόμπα που ακολουθεί τις τάσεις (θυμήσου τα trends 2023) της μόδας.

Think pink: Το ροζ φόρεμα που θα κάνει update στο barbiecore στυλ σου

Ωστόσο, φέτος κάνουν τη διαφορά και επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, έτοιμα να κατακτήσουν τα all-day looks μας.Τα διχτυωτά καλσόν είναι ίσως η πιο πρόσφατη "δυνατή" τάση στα αξεσουάρ που απογειώνεται τον χειμώνα που πλησιάζει. Μάλιστα, είναι το κατάλληλο στοιχείο για να προσθέσει ένα dramatic attitude σε κάθε outfit.

Με μπότες μέχρι το γόνατο, για μια casual εμφάνιση, ή με πέδιλα a la Beckham, τα κλασικά διχτυωτά καλσόν είναι ιδανικά για να προσθέσουν μια απροσδόκητη τελική πινελιά σε ένα εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο. Οπότε δεν έχεις παρά να το αποκτήσεις κι εσύ.

10 κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το κομψό σου στυλ όταν πέφτει η θερμοκρασία

Αντίγραψε το look της Victoria

Θα χρειαστείς ένα μάξι φόρεμα σε μαύρο χρώμα

μαύρο φόρεμα

Φόρεμα Prince Oliver

και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα

πέδιλα

Πέδιλα Envie shoes

Το διχτυωτό καλσόν θα βάλει μια πινελιά έξτρα γοητείας και σαγήνης στο look σου!

καλσόν δίχτυ

Διχτυωτό καλσόν Marks & Spencer