10 κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το κομψό σου στυλ όταν πέφτει η θερμοκρασία

Γιατί δεν χρειάζεται να μοιάζεις με το ανθρωπάκι της... Michelin!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Όλες θέλουμε να διατηρήσουμε την κομψότητά μας... ψηλά, ακόμα κι όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλά, που σημαίνει ότι παρόλο το κρύο του χειμώνα, δεν χρειάζεται να κυκλοφορούμε στους δρόμους σαν το "παραφουσκωμένο" ανθρωπάκι της Michelin, αρκεί να ξέρουμε ποια κομμάτια χρειαζόμαστε και φυσικά πώς να τα φορέσουμε, για να παραμείνουμε κομψές καθόλη τη διάρκεια των κρύων μηνών του έτους και με έξτρα στυλ. Εγώ θα σου δείξω 10 fashion items που θα χρειαστεί να βάλεις στην ντουλάπα σου φέτος τον χειμώνα (αν δεν τα έχεις ήδη), για να πετύχεις το σωστό styling μέσα στον... χειμώνα.

10 κομμάτια για να ζεσταθείς με... στυλ τον χειμώνα

Το cardigan

Style note: Επέλεξε μια πλεκτή ζακέτα, που θα σε κρατήσει ζεστή, και φόρεσέ την πάνω από το πουκάμισο, το ζιβάγκο ή το μπλουζάκι σου. Για έξτρα ζέστη, βάλ' την μέσα στο παντελόνι σου, διατηρώντας έτσι τη θερμοκρασία του σώματός σου υψηλή για περισσότερο χρόνο. Ένα εξαιρετικό κόλπο που πιάνει πάντα.

ζακέτα

Cardigan, H&M

Οδηγός αγοράς: 8 φθινοπωρινά looks για να μπεις σούπερ στυλάτη στη νέα σεζόν

Τα cozy & warm αξεσουάρ

Style note: Ένας μάλλινος μπερές και ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο (δες ποια παπούτσια θα φορέσεις φέτος) θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι για να παραμείνεις ζεστή. Μην ξεχάσεις τις κάλτσες μέχρι το γόνατο που είναι μεγάλη τάση φέτος.

μπερές

Πλεκτός μπερές Η&Μ

Το shearling loose jacket

Style note: Είναι από τα μπουφάν που δεν πρέπει να λείπουν φέτος από τα χειμωνιάτικα outfits σου. Η επένδυσή του θα σε ζεστάνει και το φαρδύ στυλ του θα σε βοηθήσει να φορέσεις από μέσα 2-3 ακόμα ρουχαλάκια, για έξτρα ζέστη!

τζάκετ

Shearling Muubaa

Το έξυπνο layering

Style note: Το κρύο απαιτεί να φορέσεις πολλά κομμάτια μαζί για να προστατευτείς αλλά και οι τάσεις θέλουν το layering πρώτο στη λίστα με τα πιο μοδάτα looks του χειμώνα. Οπότε φόρεσε πουλόβερ, πουκάμισο, σακάκι και παλτό μαζί, αρκεί να ταιριάζουν χρωματικά.

σακάκι μπεζ

Σακάκι Η&Μ

ζιβάγκο

Ζιβάγκο Marks & Spencer

5 τζιν παντελόνια που θα φοράς όλη τη σεζόν μόνο με €15,99

Η μάξι φούστα

Style note: Θα τη λάτρέψεις, αφού θα σε βοηθήσει να ζεσταθείς στην περίπτωση που δεν θέλεις να βάλεις πάλι παντελόνι. Φόρεσέ την με loafers και κάλτσες μέχρι το γόνατο ή χοντρό καρό καλσόν.

φούστα δερματίνη

Φούστα Zara

Το φαρδύ παλτό

Style note: Επένδυσε ένα καμηλό ή σε ένα all-time classic (δες ποια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα) μαύρο και φόρεσέ το... ενισχυτικά πάνω από όλα τα looks σου. Και ζεστή και στυλάτη όλη μέρα!

παλτό

Παλτό Zara

Η μίνι φούστα με καλσόν ή κολάν

Style note: Θα τη φορέσεις ακόμα και με γυμνά πόδια, αρκεί να επιλέξεις ένα μακρύ παλτό από πάνω ή προτίμησε να την απογειώσεις με ένα χοντρό καλσόν ή κολάν.

φούστα καρό

Καρό φούστα, Zara

Το blazer με πουλόβερ

Style note: Προτίμησε ένα oversized σακάκι και φόρεσέ το με το αγαπημένο σου πουλόβερ, δημιουργώντας μια κομψή εμφάνιση με παντελόνι ή μάξι φούστα.

σακάκι γκρι

Blazer Zara

Το κασκόλ

Style note: Μην το ξεχάσεις τον χειμώνα, αφού ταιριάζει με όλα σου τα σύνολα. Συνδύασέ το το ίδιο καλά με τζιν αλλά και με το κοστούμι σου.

κασκόλ

Kασκόλ Sisley

To πλεκτό γιλέκο

Style note: Θα το φορέσεις το ίδιο καλά πάνω από πουκάμισο, μπλουζάκι αλλά και φόρεμα, για έξτρα ζέστη. Προτίμησε ένα ουδέτερο χρώμα για περισσότερους συνδυασμούς.

γιλέκο πλεκτό

Πλεκτό γιλέκο H&M