5 τζιν παντελόνια που θα φοράς όλη τη σεζόν μόνο με €15,99

Θα τα βρεις στο Zara και θα γίνουν τα αγαπημένα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Δεν τα αποχωρίζεσαι λεπτό από την καθημερινότητά σου, ενώ τα φοράς διαρκώς και στις βραδινές σου εξόδους. Τα denim παντελόνια αποτελούν φετίχ των γυναικών ανά τον κόσμο, που χρόνια τώρα τα αναδεικνύουν κάθε σεζόν, συνδυάζοντάς τα με διάφορους τρόπους.

Στο Zara θα βρεις 5 βασικά κομμάτια, που δεν πρέπει να λείπουν από την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα, μόνο με €15,99, για να τα αποκτήσεις όλα! Από στενά και καμπάνα μέχρι σκουρόχρωμα και ξεβαμμένα, θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου - γιατί όχι και όλα!

Τα 5 Zara denim που θέλουμε όλες

Dark flare

Το σκούρο χρώμα του αλλά και το καμπάνα σχέδιό του είναι ιδανικό για να το φορέσεις και σε μια βραδινή σου έξοδο. Συνδύασέ το με ασημί τοπ και glam αξεσουάρ, για μια υπέροχη εμφάνιση.

zara flare

Θα το βρεις εδώ

Cover up: Ένα σακάκι crop σε μαύρο χρώμα και φαρδιά γραμμή του ταιριάζει τέλεια. Δοκίμασε αυτό

crop sakaki

Θα το βρεις εδώ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα 2 πιο cool ever φθινοπωρινά σύνολα

Ανοιχτόχρωμο καμπάνα

Το πιο βολικό τζιν της εποχής, αφού πάει με όλα και ταιριάζει στις casual εξόδους σου. Θα το βάλεις με όλα σου τα φούτερ και θα το απογειώσεις με ένα μπεζ πουλόβερ. (δες 6τρόπους για να φορέσεις το πουλόβερ σου)

zara denim

Θα το βρεις εδώ

Cover up: Ένα biker jacket θα τονίσει τον ρετρό χαρακτήρα του. Δοκίμασε αυτό

biker

Θα το βρεις εδώ

Best-sellers: Τα top must-haves της Sephora Collection που πρέπει να αποκτήσεις ASAP!

High waist

Το ψηλόμεσο δημιουργεί κομψή σιλουέτα και αναδεικνύει κάθε σωματότυπο, ενώ ταιριάζει σε όλα τα στυλ. Συνδύασέ το με ένα σατέν πουκάμισο, για να βάλεις μια glam πινελιά στο look.

zara jean

Θα το βρεις εδώ

Cover up: Με ένα oversized σακάκι (τσέκαρε αυτά που αγαπούν οι influencers) θα δημιουργήσεις ένα μοδάτο σύνολο. Δοκίμασε αυτό

sakaki grey

Θα το βρεις εδώ

Straight

Πολυαγαπημένο των fashionistas στο street style, αφού απογειώνει το χαλαρό στυλ και δημιουργεί κομψές σιλουέτες. Του ταιριάζουν οι minimal συνδυασμοί, οπότε κινήσου σε basic κομμάτια.

zara jean

Cover up: Με ένα jean jacket θα δημιουργήσει ένα casual look για τις all-day εμφανίσεις σου. Δοκίμασε αυτό

jean jacket

Θα το βρεις εδώ

Crop denim

Θα αναδείξεις την κομψότητά σου, πέρα από τα... παπούτσια σου. Γιατί ένα κοντό jean είναι το ιδανικό για να βγεις το βράδυ, φορώντας τα πιο glam πέδιλά σου!

Τα loafers είναι τα παπούτσια που χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

στενό τζιν

Θα το βρεις εδώ

Cover up: Με ένα μοδάτο επίσης crop σακάκι θα δημιουργήσεις μια elegant εμφάνιση, που θα ξεχωρίζει για το στυλ της. Δοκίμασε αυτό

sakaki

Θα το βρεις εδώ