Τα loafers είναι τα παπούτσια που χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Δες ποια σχέδια θα βάλεις στην ντουλάπα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Αχ, φθινόπωρο – η εποχή των oversized πουλόβερ, του cozy style αλλά και της στυλιστικής... σπαζοκεφαλιάς, αφού γίνεται ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στην ντουλάπα μας, προκειμένου να κρατήσουμε και να πετάξουμε ό,τι δεν μας χρειάζεται, με βάση πάντα το στυλ και τις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Ο λόγος, λοιπόν, σήμερα για τα μοδάτα παπούτσια της σεζόν, με αναφορά στη μεγαλύτερη τάση, που κάνει θραύση στο street style, την έχουν επιλέξει πολλές επώνυμες εντός και εκτός συνόρων και από ό,τι φαίνεται θα τη λατρέψουμε κι εμείς πολύ. Τα loafers είναι τα παπούτσια που χρειάζεσαι (δες όλες τις προτάσεις για το φθινόπωρο) και δεν έχεις παρά να δεις ποια είναι αυτά που χρειάζεσαι, αν θέλεις να... ροκάρεις με αυτή την τάση σαν επαγγελματίας!

Η Chiara Ferrani φόρεσε το πιο trendy παπούτσι του φθινοπώρου

Είναι μία από τις πιο διάσημες fashion influencers και επιχειρηματίας ανά τον κόσμο, οπότε κάθε της επιλογή, καταλαβαίνεις, ότι γίνεται... μόδα! Η ίδια φόρεσε τα αγαπημένα της gucci loafers, για ένα casual πρωινό look, δημιουργώντας μαζί τους μια υπέρκομψη ρετρό εμφάνιση που θυμίζει τα... σχολικά μας χρόνια. Δώσε βάση στο styling και πρόσεξε τα καλτσάκια, που κάνουν δήλωση μόδας στο look της, αλλά και τη μοδάτη mini bag σε φωτεινό χρώμα, βάζοντας μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας στο look.

Θυμήσου πώς κάνει το color blocking με sporty διάθεση

Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα loafers

loafers αγκράφα

Envie Shoes

loafers chanky

Keep Fred

black loafers

Marks & Spencer

loafers

Zara

H Φαίη Σκορδά κάνει τη δική της στυλιστική πρόταση

Είναι μια γυναίκα με ξεχωριστό στυλ είναι η Φαίη Σκορδά, που ξέρει από μόδα και οι τάσεις πάνω της αναδεικνύονται όπως τους αξίζουν. Μάλιστα κάνει τη διαφορά συνδυάζοντας τα αγαπημένα της markmilan loafers με κοντά λευκά καλτσάκια, που είναι η πιο hot τάση τη στιγμή αυτή στο street style.

Τα πιο hot trends

The classic

Εππίλεξε ένα διαχρονικό δερμάτινο ζευγάρι σε καφέ ή μαύρο χρώμα για να βάλεις μια φινετσάτη πινελιά στο look σου. Με τζιν, κλασικά παντελόνια ή ακόμα και φούστα, τα κλασικά loafers προσθέτουν αβίαστα μια κομψή πινελιά.

The chunky sole

H χοντροκομμένη σόλα ταιριάζει με ένα ψηλόμεσο τζιν και ένα oversized πουλόβερ, δημιουργώντας το απόλυτο cozy-cool style.

The sock game

Το παιχνίδι με τις κάλτσες, που κάνει και η Φαίη Σκορδά, είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις ότι είσαι μια πλήρως ενημερωμένη fashionista! Αν προτιμήσεις καλτσάκια με βολάν θα τονίσεις τον girly χαρακτήρα σου!