Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier: Με μούσα την Κylie Minogue

Η συλλογή αποτελεί μια ωδή στη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@britishvogue
instagram@britishvogue

Μια "δυνατή" συνεργασία φέρνει και ένα "δυνατό" αποτέλεσμα! Κάπως έτσι θα περιέγραφε κανείς τη στυλιστική σύμπραξη δύο κορυφαίων brands, του Jimmy Choo με τον Jean Paul Gaultier, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή συλλογή παπουτσιών (δες εδώ ποια θα φορέσεις τη σεζόν αυτή) που αποτελεί ωδή στη θηλυκότητα, τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση. Με μούσα της σειράς την Kylie Minogue.«Είναι μεγάλη υπόθεση όταν μια λονδρέζικη και μια παριζιάνικη μάρκα ενώνονται!», σημειώνουν από τη μία η Sandra Choi, δημιουργική διευθύντρια του Jimmy Choo, και η Florence Tétier, του Jimmy Choo.

Μια συλλογή... ωδή στη γυναίκα

Η συλλογή εμπνέεται από μοτίβα τατουάζ, λεπτομέρειες corset και ευφάνταστα εφέ trompe-l'œil, που αποτυπώνονται πάνω σε μπότες με κορδόνια, σε metallic mules (δες πώς θα τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ) με αλυσίδες, γόβες με κρύσταλλα και denim boots, kitten heels αλλά και over-the-knee μπότες, εμπνευσμένες από την θρυλική «Les Tatouages» SS συλλογή του Jean Paul Gaultier από το 1994, αγκαλιάζοντας τρόπον τινά τα βασικά χαρακτηριστικά και των δύο Οίκων.Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι γόβες έχουν στο ένα τακούνι τους τον Πύργο του Άιφελ και στο άλλο το Big Ben.

Tο Zara έχει εκπτώσεις στα πιο μοδάτα παπούτσια

Η Minogue επιλέχθηκε ως το πρόσωπο της καμπάνιας, καθώς έχει μακρά ιστορία και με τις δύο μάρκες. Η Choi δημιουργεί custom made παπούτσια για την Kylie για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και η σταρ έχει φορέσει σε αμέτρητες εμφανίσεις της στην σκηνή πολλά ρούχα Jean Paul Gaultier. Έτσι στο βίντεο της καμπάνιας ντύθηκε με ρούχα Gaultier, με το κλασικό καπελάκι sailor, και παπούτσια της συνεργασίας των δύο, απογειώνοντας τα κομμάτια της συλλογής με το στυλ της.

Τα παπούτσια των ονείρων μας

«Ο Jimmy Choo είναι ο Gaultier των παπουτσιών» δήλωσε η Florence Tétier, με τη Sandra Choi να συμπληρώνει: «Το όνομα του Jean Paul Gaultier είναι όπως λέμε ΘΕΟΣ!», οπότε καταλαβαίνεις ότι η επαναστατική αυτή σύμπραξη το μόνο που έφερε είναι εντυπωσιακά κομμάτια που κάνουν από μόνα τους fashion statement όπου κι αν επιλέξεις να τα φορέσεις. Το διαφορετικό στυλ των δύο brand είναι άλλωστε το μυστικό της επιτυχίας τους!