Tο Zara έχει εκπτώσεις στα πιο μοδάτα παπούτσια

7 φοβερά σχέδια που θα φορέσεις με όλα σου τα outfits

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Eίναι το φετίχ μας και όπως έλεγε και η Μέριλιν Μονρόε: «Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια, και θα κατακτήσει τον κόσμο»! Έχουμε τσεκάρει, λοιπόν, τις τάσεις για το φθινόπωρο και αυτά που θα φορεθούν όλη τη σεζόν και μας μένει να βγούμε στις βιτρίνες ψάχνοντας τα ιδανικά παπούτσια ανάλογα με το στυλ μας αλλά και αυτά που θα κάνουν δήλωση μόδας στις εμφανίσεις μας.

Το Zara έχει αυτά που θα χρειαστείς για να ξεχωρίσεις με τα βήματά σου στους δρόμους της πόλης αλλά και στις βραδινές σου εξόδους, και μάλιστα σε εκπτώσεις, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να δώσεις μια περιουσία για γοβάκια, πέδιλα, αθλητικά ή μποτάκια. Τσέκαρε, λοιπόν, ποια θα βάλεις στην ντουλάπα σου και πώς θα τα συνδυάσεις με τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.

Τα εκπτωτικά παπούτσια του Zara και πώς θα τα φορέσεις

It mules

Κλασικό και πολύ μοδάτο γοβάκι με χαμηλό τακούνι, που θυμίζει επώνυμα kitten heels και έκανε θραύση στους δρόμους του Μιλάνου, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Θα τα βάλεις με τζιν στο γραφείο αλλά και με τη midi bodycon φούστα σου, για μια ρετρό εμφάνιση.

μαύρα mules

Κοστίζουν €22,99 και θα τα βρεις εδώ και σε μπεζ επίσης εδώ

Θηλυκά πέδιλα

Πολυαγαπημένα ψηλοτάκουνα και μάλιστα σε hot red, που θα φορέσεις με denim σύνολα (θυμήσου πώς φοράνε το τζιν οι παρουσιάστριες) αλλά και με τα glam φορέματά σου το βράδυ. Θα τα ευχαριστηθείς όλη τη σεζόν.

σατέν πέδιλα

Κοστίζουν €17,99 και θα τα βρεις εδώ

Girly balerinas

τζιν μπαλαρίνες

Από denim ύφασμα και flat θα σε βολέψουν πολύ με όλα σου τα τζιν αλλά και με μαύρα casual σύνολα. Μπορείς κάλλιστα να τις φορέσεις και με τη φούστα σου με τις παγέτες, για να κάνεις τη διαφορά.

Κοστίζουν €17,99 και θα τα βρεις εδώ

5+1 παρουσιάστριες μας δείχνουν το αγαπημένο τους αξεσουάρ

Ασημί πέδιλα

Είναι τόσο-όσο glam και αναδεικνύουν το πεντικιούρ σου. Συνδύασέ τα με denim και bralette, για μια athleisure εμφάνιση, και με το bodycon μαύρο φόρεμά σου.

ασημί πέδιλα

Κοστίζουν €19,99 και θα τα βρεις εδώ και σε μαύρο επίσης εδώ

Μαύρα mules με διαφάνεια

Θα βάλει μια θηλυκή πινελιά εάν το συνδυάσεις με το μακρύ τζιν φόρεμά σου, ενώ θα αναδείξει το μαύρο κοστούμι σου, δημιουργώντας μαζί του το τέλειο office look.

μαύρα γοβάκια

Κοστίζουν €19,99 και θα τα βρεις εδώ

Τα μοδάτα sneakers

Must-have του φθινοπώρου, απόκτησέ το για να το ευχαριστηθείς σε όλες τις sporty και casual εμφανίσεις σου. Το χρώμα τους θα κάνει δήλωση μόδας!

πράσινα sneakers

Κοστίζουν €25,95 και θα τα βρεις εδώ

Χρυσαφί πέδιλα

χρυσά πέδιλα

Μην τα φορέσεις μόνο το βράδυ με τα αγαπημένα σου glam φορέματα, αλλά κάνε τη διαφορά και συνδύασέ τα με ένα loose co-ord σε αθλητικό στυλ.

Κοστίζουν €19,99 και θα τα βρεις εδώ