O Jacquemus ντύνει την Kendall Jenner... χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Mε τον δικό του μοναδικό τρόπο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ο Jacquemus αποκάλυψε τη νέα του καμπάνια Holiday 2023 με πρωταγωνίστρια το supermodel και αδελφή της Kim Kardashian, Kendall Jenner. Mάλιστα, ο διάσημος fashion designer ντύνει την Jenner με τον δικό του προσωπικό τρόπο ως "μούσα" των Χριστουγέννων, σαν ένα θηλυκό, γυναικείο χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας στους θαυμαστές του μια γεύση για το πώς θα μπορούσε να είναι το πνεύμα των γιορτών. Τα εορταστικά πολύχρωμα λαμπάκια πρωταγωνιστούν στα στιγμιότυπα που είδαμε στο Instagram του, σχολιάζοντας στη λεζάντα: "GUIRLANDE" με @kendalljenner.

Η Jenner στη Holiday 2023 συλλογή Jacquemus

Οι φωτογραφίες από τη νέα συλλογή του Jacquemus Holiday 2023 δείχνουν την Jenner με χειμωνιάτικα ρούχα και αξεσουάρ (τα statement κομμάτια είναι φέτος η μεγάλη τάση της σεζόν) από γούνινα παλτό για σκι μέχρι λαμπερά φορέματα και χαρακτηρίζεται από τις γνωστές σε όλους σιλουέτες Jacquemus.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει αστραφτερό ασημί και χρυσό με κόκκινο, πράσινο του πεύκου και λευκές λεπτομέρειες παντού, ενώ τα πολυτελή υφάσματα με σατέν ταφτά μέχρι λαμπερά lurex και άνετα πουλόβερ (δες πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου κομμάτι με 6 τρόπους) γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και συμπληρώνονται ιδανικά με εντυπωσιακά κοσμήματα.

Slouchy πουλόβερ & statement φούστα: Το Νο1 εκκεντρικό look του χειμώνα μέσα από 5 σύνολα για να διαλέξεις

Τα ready to party looks του Jacquemus ολοκληρώνονται με τις διάσημες τσάντες του, όπως τις Chiquito και Bambino, στην στραφταλιζέ εκδοχή τους αλλά και με fur details. Τα... παγοπέδιλα είναι απλώς το χρηστικό item που φέρνει τον χειμώνα λίγο πιο κοντά - βοηθά και την Kendall να δείξει τα κάλλη της πάνω στο χιόνι!