Slouchy πουλόβερ & statement φούστα: Το Νο1 εκκεντρικό look του χειμώνα μέσα από 5 σύνολα για να διαλέξεις

Το outfit αυτό θα κάνει θραύση στις γιορτές!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Οι τάσεις (δες τα trends 2023-'24) τείνουν να έρχονται και να παρέρχονται, αλλά ορισμένα στυλ αντέχουν. Τα slouchy πλεκτά και οι statement φούστες, που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες φθινόπωρο/χειμώνας 2023, μας έδωσαν την καλύτερη ιδέα για να δημιουργήσουμε το Νο1 look του χειμώνα. Κι αν ακόμα δεν κατάλαβες, μιλάω για ένα "ξεχειλωμένο" πουλόβερ (θυμήσου 6 τρόπους για να το φορέσεις) που θα συνδυάσεις με μια εκκεντρική φούστα, μίνι ή μάξι, με φτερά, τούλια, παγέτες, σατέν ή metallic (δες το πιο hot μεταλλιζέ φόρεμα της σεζόν) και θα κάνεις δήλωση μόδας όπου κι αν δώσεις το "παρών".

Ειδικά φέτος που και τα δύο κομμάτια αυτά έχουν την τιμητική τους, μπορείς να "ξεθάψεις" από την ντουλάπα σου τα παλιά σου πουλόβερ και να ανακαλύψεις φούστες της μαμάς ή της γιαγιάς (αν και οι βιτρίνες είναι γεμάτες), δημιουργώντας τα πιο ανατρεπτικά σύνολα της σεζόν. Εγώ θα σου δείξω 5 επιλογές για να διαλέξεις αυτές που σε καλύπτουν στυλιστικά.

5 σύνολα με slouchy πουλόβερ & statement φούστα

Θα ποντάρεις σε υπερμεγέθη πλεκτά, με σκισίματα ή "τρύπες" και θα δώσεις βάση στη φούστα που πρέπει να κάνει εντύπωση. Σκέψου με ποια δεν θα συνδύαζες ένα ξεχειλωμένο και "παλιακό" πουλόβερ και διάλεξε αυτήν ακριβώς για να δημιουργήσεις το outfit.

Φρόντισε να είναι όσο το δυνατόν πιο πλουμιστή ή από ύφασμα που "γυαλίζει" και μη φορτώσεις το υπόλοιπο look με πολλά κοσμήματα (δες ποια σκουλαρίκια θα αναβαθμίσουν το look σου), ενώ διατήρησε το μακιγιάζ σου (δες τα best sellers από τη Sephora Collection) σε ήπιους τόνους.

Πάρε αυτές τις εμφανίσεις ως έμπνευση για τα πάρτι της εορταστικής σεζόν: τα πλεκτά ήταν εξίσου εντυπωσιακά με τις φούστες. να θυμάσαι ότι το κόλπο εδώ είναι... στο styling. Είσαι έτοιμη να διαλέξεις;

#gold touch

ριγέ πουλόβερ

Θα το βρεις εδώ

χρυσαφί φούστα

Θα την βρεις εδώ

Shoes up: Φόρεσε ένα ζευγάρι kitten heels σε μαύρο χρώμα και μην ξεχάσει το καλσόν δίχτυ, που η Victoria Beckham έκανε μεγάλη τάση.

#50 shades of grey

γκρι πουλόβερ

Θα το βρεις εδώ

γκρι φούστα

Θα την βρεις εδώ

Shoes up: Με ρετρό γόβες με μπαρέτα θα δημιουργήσεις ένα one-of-a-kind ρετρό σύνολο.

#winter florals

χακί πουλόβερ

Θα το βρεις εδώ

φλοράλ φούστα

Θα την βρεις εδώ

Shoes up: Με μπότες μέχρι το γόνατο θα αναδείξεις την έμφυτη κομψότητά σου.

#balletcore trend

ροζ πουλόβερ

Θα το βρεις εδώ

μαύρη φούστα

Θα την βρεις εδώ

Shoes up: Με τα αγαπημένα σου αθλητικά θα κάνεις ξεκάθαρο πως είσαι μια πληρως ενημερωμένη fashionista.

Δες την πρόσταση από το Instagram

#red glam

κόκκινο πουλόβερ

Θα το βρεις εδώ

φούστα παγέτες

Θα την βρεις εδώ

Shoes up: Με τις ψηλοτακουνες γόβες σου θα κάνεις μια άκρως θηλυκή εμφάνιση το βράδυ.