Δοκίμασε την πιο hot βραδινή εμφάνιση με ένα φόρεμα

Το youweekly σού βρήκε τη Νο1 τάση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Αν δεν μπορείς να αντισταθείς σε μια μοδάτη και σούπερ θηλυκή εικόνα για μια βραδινή σου έξοδο, τότε η Εύα Φούσκα και το youweekly σού δείχνουν το Νο1 φόρεμα της σεζόν για να την πετύχεις. Το mini metallic dress από το Serendipity θα γίνει το δικό σου φετίχ, για εμφανίσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί είναι απαραίτητη για να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Φόρεμα πάνω από παντελόνι: Η νέα τάση που κυριάρχησε στις πασαρέλες & το street style

Το φόρεμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Σίγουρα έχεις δει τις τάσεις και έχεις τσεκάρει τις διεθνείς πασαρέλες, οπότε ξέρεις καλά πως τα μεταλλικά κομμάτια είναι τα key-pieces για τις βραδινές εξόδους σου. Η Εύα φόρεσε ένα "καυτό" μίνι metallic dress Serendipity και έκανε τη διαφορά με το look της.

φόρεμα μεταλλικό

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Θα το βρεις εδώ

H εικόνα της συμπληρώθηκε ιδανικά με ψηλοτάκουνα πέδιλα με silver λάμψεις από το envieshoes.

πέδιλα ασημί

Θα τα βρεις εδώ

Style tip: Για να ισορροπήσεις την glam εικόνα σου, συνδύασε το φόρεμα με μια minimal καμπαρντίνα από τα marksandspencer, διατηρώντας έτσι την κομψότητά σου.

καμπαρντίνα

Θα την βρεις εδώ

Γιατί το metallic είναι Νο1 τάση;

Το metallic κυριάρχησε στις πασαρέλες, συμπεριλαμβανομένου αυτού του silver παντελονιού Isabel Marant.

Μάλιστα η οικογένεια Kardashian το τιμά και με το παραπάνω, αφού το επιλέγει σε διάφορα κομμάτια και το συνδυάζει με denim.



Έτσι το λαμπερό αυτό ύφασμα, με κρύσταλλα, πέτρες ή μεταλλικά στοιχεία, γίνεται λατρεμένο των fashionistas και των celebrities, που δεν το αποχωρίζονται. Να θυμάσαι ότι το κλειδί για να φορέσεις το metallic trend είναι να επιλέξεις ένα ασημί κομμάτι, κρατώντας ισορροπία στο υπόλοιπο σύνολο, με minimal επιλογές.

Info:

Serendipity: Διεύθυνση: Ξάνθου 2, Ν. Ψυχικό, τηλ.: 210 6742302

Instagram: serendipitygr

Facebook: Serendipity Shops

serendipityshops.com

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.