Μην βγεις από το σπίτι εάν δεν αναβαθμίσεις το look σου με αυτά τα σκουλαρίκια

4 βασικά σχέδια που θα κάνουν update στις εμφανίσεις σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η αλήθεια είναι ότι αν φύγω από το σπίτι χωρίς να φορέσω όλα μου τα κοσμήματα, ξέρω ότι η μέρα μου δεν θα πάει και τόσο καλά. Όχι ότι είμαι φανατική του maximalism, αν και φέτος τα μεγάλα και εντυπωσιακά κομμάτια είναι μεγάλη τάση από τις πασαρέλες μέχρι και το street style, αλλά νομίζω (όπως και οι περισσότερες θεωρώ) ότι είμαι εντελώς... γυμνή χωρίς τα δαχτυλίδια μου (πολλά μαζί), τα κολιέ μου και τις αλυσίδες μου σε layering, τα σκουλαρίκια μου και τα βραχιόλια μου μαζί με ρολόι, φυσικά. Λίγο δραματικό, λίγο υπερβολικό, αλλά έτσι λειτουργεί σ' εμένα.

Ωστόσο, κατάλαβα πια ότι η πρωινή μου... ρουτίνα με τα αξεσουάρ - και δη με τα σκουλαρίκια- πρέπει να είναι συγκεκριμένη και να περιλαμβάνει 4 βασικά κομμάτια, που όχι μόνο θα κάνουν αμέσως τη διαφορά στο look μου αλλά θα το ανεβάσουν αρκετά... σκαλιά στυλ και ταιριάζουν εύκολα ακόμα και με τα πιο minimal looks. Δες, λοιπόν, κι εσύ ποια 4 ζευγάρια δεν πρέπει να λείπουν από τις all-day επιλογές σου, για να τα φοράς με όλα σου τα στυλάτα οutfits, κάνοντας τη διαφορά.

Ψάχνεις σκουλαρίκια; 4 σχέδια θα αλλάξουν την εμφάνισή σου

Ταιριάζουν σε εμφανίσεις όλο τον χρόνο και τα κορίτσια στο street style τα τιμούν δεόντως με τις επιλογές τους. Είναι τα πιο to-the-point κομμάτια για να κάνουν το πολυπόθητο update και στη πιο απλή εμφάνιση.

Simple hoops

Μικροί σε μέγεθος και χωρίς πολλά διακοσμητικά φοριούνται με όλα τα σύνολα και ταιριάζουν εύκολα με κάθε χτένισμα που επιλέγεις στην καθημερινότητά σου. Σε χρυσαφί ή ασημί χρώμα, θα κάνουν σίγουρα την στυλιστική αναβάθμιση που χρειάζεσαι σε ένα look.

Aπόκτησέ τα

κρίκοι σχέδια

Χρυσαφί, Theodora's Jewellery

κρίκοι απλοί

Minimal, xrisokosmima.gr

ασημί κρίκοι

Ασημί, goldentiara.gr

H Victoria Beckham μόλις φόρεσε το Νο1 αξεσουάρ του χειμώνα

Chunky

Σκέψου σκουλαρίκια με διάφορα σχέδια σκαλισμένα πάνω στο μέταλλο όπως ρίγες, λουλούδια αλλά και ανάγλυφα μοτίβα, που τραβούν το βλέμμα πάνω τους. Είτε μικρά είτε λίγο πιο μεγάλα σε μέγεθος, εσύ θα κάνεις την επιλογή ανάλογα με το στυλ σου.

Aπόκτησέ τα

χρυσαφί κρίκοι

Χρυσαφί, Li-La-Lo

τριπλοί κρίκοι

Κρίκοι, Gregio

κρίκοι με ρίγες

Με ανάγλυφες ρίγες, Oxette

Pearl details

Οι πέρλες κάνουν θραύση στις εμφανίσεις των πιο ενημερωμένων κοριτσιών ανά τον κόσμο, αφού αυτόματα κάνουν update στα looks - ακόμα και στα πιο απλά και casual. Προτίμησε διακριτικά κομμάτια, που ταιριάζουν τέλεια με τα αγαπημένα σου πουλόβερ. Μπορείς να συνδυάσεις κρίκους και πέρλες μαζί ή να προτιμήσεις καρδούλες σε σχήμα μαργαριταριού!

κρίκοι με πέρλες

Xρυσαφί, stshop.gr

διαμάντια σκουλαρίκια

Με διαμάντια και μαργαριτάρια, Pearls Center

σκουλαρίκια κόκκινα

Με ρουμπίνια, Pearls Center

5+1 παρουσιάστριες μας δείχνουν το αγαπημένο τους αξεσουάρ

Gemstones

Πολύχρωμες πέτρες στολίζουν και τα πιο απλά κομμάτια και κάνουν δήλωση μόδας σε μια εμφάνιση. Κρίκοι με στρας σε διάφορα χρώματα, πέρλες με ροζ κρύσταλλα σε συνδυασμό αλλά και μεγάλα χρωματιστά σκουλαρίκια θα γίνουν φέτος τα αγαπημένα σου.

Απόκτησέ τα

κρίκοι με στρας

Με στρας, Solene

κρεμαστά σκουλαρίκια

Πολύχρωμα, Calla Jewels

σκουλαρίκια μάτι

Με μάτι, Swarovski

Δώσε βάση και στο μακιγιάζ σου

Για να απογειώσεις ακόμα περισσότερο τις μοδάτες επιλογές σου και όλοι να στρέψουν το βλέμμα στο πρόσωπό σου, φρόντισε να ανανεώσεις το φθινοπωρινό σου μακιγιάζ, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα, που θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά σου και θα δημιουργήσουν το πιο όμορφο κάδρο για να αναδειχτούν τα σκουλαρίκια σου. Έτσι το σύνολο θα είναι κομψό και εσύ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.