10 επώνυμες Ελληνίδες μάς δίνουν έμπνευση για τα πρωτοχρονιάτικα looks μας!

Ποιο από όλα θα φορούσες;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Λίγος χρόνος απομένει μέχρι να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και το βασικό θέμα συζήτησης των ημερών δεν είναι άλλο από το "τι θα φορέσουμε στα γιορτινά καλέσματα της σεζόν;". Είτε ανήκεις στην κατηγορία των φανατικών κοριτσιών του minimal είτε σου αρέσουν οι εμφανίσεις-υπερπαραγωγή, βρες μια ισορροπία κάπου ανάμεσα, εντάσσοντας στα σύνολά σου φέτος τις παγέτες, τα metallic στοιχεία, τα cut-outs, τα κρύσταλλα και τα στρας και απογείωσε κάθε outfit με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένα λαμπερό σύνολο για σένα που θέλεις να ξεχωρίσεις.

Δέκα αγαπημένες Ελληνίδες celebrities φόρεσαν ήδη τα γιορτινά τους και σου δίνουν ιδέες για τη μεγάλη βραδιά, ποντάροντας σε statement κομμάτια, που θα κάνουν δήλωση μόδας όπου κι αν δώσεις το "παρών". Το youweekly.gr ξεχώρισε τις πιο festive εμφανίσεις (δες επίσης άλλες 10 προτάσεις με γιορτινά looks) και σου δείχνει τον... στυλιστικό δρόμο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2023.

10 celebrities προτείνουν τα αγαπημένα τους party looks


Είναι όλες τους πανέμορφες και καλλίγραμμες και η μόδα αποτελεί την αγαπημένη τους ενασχόληση, είτε μιλάμε για glam looks είτε για casual outfits. Στις γιορτές κάνουν πάντα τη διαφορά με τις επιλογές τους, οπότε δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες και να εμπνευστείς από τις προτάσεις τους, εντυπωσιάζοντας κι εσύ με την εμφάνισή σου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Δούκισσα Νομικού

δούκισσα

H κούκλα dutchess ποντάρει φέτος στην τάση cut-outs, τονίζοντας με κοψίματα τη μέση και τους μηρούς της. Το φόρεμα Eliesaabworld είναι η καλύτερη επιλογή, ενώ το απαλό ροζ χρώμα ταιριάζει στην επιδερμίδα της.

Φαίη Σκορδά

φαίη σκορδά

Σε χρυσαφί τόνους το bodycon metallic dress Richgirlboudoir της Φαίης είναι η ιδανική επιλογή για την Παραμονή. Διατήρησε το μακιγιάζ σου σε ήπιους τόνους για να τονίσεις το glam του φορέματος.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

παπαγεωργίου

Φόρεσε το top color της σεζόν, μέσα από ένα μάξι φόρεμα Chiaraferragnibrand αφού το χρώμα του κρασιού δεν πρέπει να λείπει από την party γκαρνταρόμπα σου. Μάλιστα, το άφησε να κάνει statement, επιλέγοντας minimal κοσμήματα.

Βάσια Κωσταρά

κωσταρά

Από τη δική της συλλογή Vassiakostarabrand η κούκλα σχεδιάστρια επέλεξε ένα μάξι γοργονέ φόρεμα με metallic details στην ύφανση, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το minimal-glam style.

Κόνι Μεταξά

μεταξά

Είναι ένα καυτό θηλυκό και τα looks της αναδεικνύουν ακριβώς αυτό: Τη θηλυκότητά της! Έτσι η επιλογή της είναι απόλυτα στοχευμένη, φορώντας ένα μάξι metallic dress CeliaKritharioti, που ταιριάζει στο στυλ της.

Ιωάννα Τούνη

τούνη

Με ένα κομμάτι από τη δική της συλλογή Bubblegunworld, η Ιωάννα στοχεύει φέτος τα Χριστούγεννα σε φορέματα που θα αναδείξουν την καλλίγραμμη σιλουέτα σου και θα τονίσουν το σεξαπίλ σου. Όσο για τις τάσεις της σεζόν; Πόνταρε σε ένα co-ord metallic με cut-outs. Τίποτα λιγότερο!

Μαριέττα Χρουσαλά

χρουσαλά

Κλασική και διαχρονική στο στυλ και στις επιλογές της, η Μαριέττα συνηθίζει να φοράει κομμάτια διάσημων Οίκων, με το haute couture φόρεμά της διά χειρός CeliaKritharioti να κάνει δήλωση μόδας. Φουλ στα κρύσταλλα και τα στρας το μίνι φόρεμα της ανδεικνύει τα θεϊκά της πόδια... τόσο... όσο!

Κατερίνα Καινούργιου

κατερίνα καινούργιου

Με μεγάλη αγάπη στο μαύρο χρώμα, που στις γιορτές το... εμπλουτίζει με στρας και κρύσταλλα, η KatKen της καρδιάς μας επέλεξε ένα one-of-a-kind φόρεμα από τη νέα συλλογή HM x Rabanne, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας.

Χριστίνα Μπόμπα

μπόμπα

Η όμορφη μανούλα δεν κάνει εκπτώσεις όταν πρόκειται να αναδείξει τη θηλυκότητά της και την αισθησιακή της σιλουέτα. Έτσι ένα στενό φόρεμα Mirodesigners σε ροζ κοριτσίστικο χρώμα και με μπόλικες δόσεις λάμψης είναι το αγαπημένο της για τις γιορτές.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

καληφώνη

Η διαφάνεια και το "καυτό" ντεκολτέ είναι τα δύο βασικά σημεία που προσέχει κανείς στο Eirinimakkou φόρεμά της, ενώ το silver metallic της ύφανσης απογειώνει... εκ νέου το look. Από τις hot τάσεις της σεζόν όπως και... η όμορφη "μοντέλα.