Με σούπερ αποκαλυπτική εμφάνιση η Κατερίνα Στικούδη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μάξι φόρεμα με καυτό ντεκολτέ λίγο πριν γεννήσει

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Θα μπορούσε σίγουρα να είναι μοντέλο, αφού τα κάλλη της είναι θαυμαστά και πάντα η καλλίγραμμη σιλουέτα της τραβά τα βλέμματα είτε τη δεις στη καθημερινότητά της είτε τη θαυμάσεις σε κάποιο κάλεσμα. Η Κατερίνα Στικούδη, λοιπόν, ως άλλο μοντέλο αυτήν τη φορά περπάτησε στην πασαρέλα του Βασίλειου Κωστέτσου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο "Μπάγκειον" και φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις με την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

κωστέτσος στικούδη

ndp photo agency

Ένα μάξι metallic φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ από τη νέα συλλογή του σχεδιαστή με τίτλο "The divas couture" ανεδειξε η Κατερίνα με τον καλύτερο τρόπο, αποδεικνύοντας περίτρανα πως και στον 7 μήνα της εγκυμοσύνης της, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της, μπορεί να φοράει τα πιο hot κομμάτια της σεζόν!

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Κατερίνας

Σαν από παλιό Χόλιγουντ, διά χειρός Βασίλειου Κωστέτσου, η haute couture δημιουργία της Κατερίνας εντυπωσίασε κοινό και φανατικούς θαυμαστές της, που για άλλη μία φορά της... έδωσαν τα εύσημα για την αποκαλυπτική επιλογή της, αφού μόνο εκείνη μπορεί να αναδεικνύει ένα τέτοιο κομμάτι χωρίς το αποτέλεσμα να είναι κιτς.

στικούδη

ndp photo agency

Αφήνοντας σε κοινή θέα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και το πλούσιο μπούστο της, δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, με την ίδια να υποστηρίζει στο έπακρο το εντυπωσιακό look. Οι metallic επιλογές, τα cut-outs αλλά και οι σούρες είναι από τις μεγάλες τάσεις της σεζόν, ενώ μια τέτοια εμφάνιση αποτελεί Νο1 επιλογή για τα party looks μας - μαζί φυσικά με άλλες 10 επιλογές που θα φορέσεις στις γιορτές.

Lucky charms: Απογείωσε τα γιορτινά looks σου φορώντας υπέροχα γούρια Panidis

Η Κατερίνα συμπλήρωσε την εμφάνιση με εντυπωσιακό μανικιούρ στις ίδιες χρυσαφί αποχρώσεις, ενώ και το μακιγιάζ της είχε πολλές δόσεις λάμψης, δημιουργώντας απόλυτα στοχευμένη εμφάνιση στο θέμα της συλλογής, αναφορικά με τις ντίβες του παλιού Χόλιγουντ, όπως οι Λάνα Τάρνερ, Γκρέτα Γκάρμπο, Σοφία Λόρεν και Μάρλεν Ντίντριχ.

Το φαντασμαγορικό σόου του Βασίλειου Κωστέτσου

Υπέροχες δημιουργίες και haute couture σύνολα είδαν όσοι έδωσαν το "παρών" στην επίδειξη, με κομμάτια που θύμιζαν υπέροχες ντίβες της 7ης Τέχνης από την χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, τον ασπρόμαυρο κινηματογράφο και την Μetro Golden Mayer. Το youweekly.gr βρέθηκε εκεί και σου δίνει μια γεύση από το φαντασμαγορικό σόου μόδας.

σόου μόδας

ndp photo agency

κωστέτσος σόου

ndp photo agency

σόου κωστέτσος

ndp photo agency

επίδειξη κωστέτσος

ndp photo agency

επίδειξη βασίλειος κωστέτσος

ndp photo agency

δημιουργίες κωστέτσος

ndp photo agency