Η Cardi B κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τον Balenciaga

Στο catwalk για το Φθινόπωρο του 2024

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η ράπερ Cardi B έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το περασμένο Σάββατο, περπατώντας για τον Οίκο Balenciaga στην επίδειξη μόδας για το Φθινόπωρο του 2024. Φορώντας ένα τολμηρό μπλε μάξι teddy παλτό και αστραφτερά διαμαντένια κοσμήματα, η ράπερ έκανε το ντεμπούτο της στο σόου, περπατώντας στη λεωφόρο South Windsor του Λος Άντζελες.

Η Cardi B περπάτησε στην υπαίθρια πασαρέλα με μοντέλα όπως η Liu Wen και η Mariacarla Boscano, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η μάρκα έκανε επίδειξη μόδας στο Λος Άντζελες.


Η Cardi B κάερδισε τις εντυπώσεις και ως μοντέλο!

«Το χθες ήταν όνειρο!» έγραψε στο Instagram την Κυριακή, ευχαριστώντας το ισπανικό brand και τον δημιουργικό διευθυθυντή Demna Gvasalia. «Διασκέδασα πάρα πολύ όταν μπήκα στην πασαρέλα!», συμπλήρωσε. Νωρίτερα στο X, δημοσίευσε μια φωτογραφία της να περπατά στο catwalk μαζί με το λογοπαίγνιο, "Στον δρόμο μου για το chic fil A!"...


Η διάσημη ράπερ, το δεύτερο άλμπουμ της οποίας αναμένεται το επόμενο έτος, έχει φήμη τόσο για την κομψή υψηλή ραπτική που επιλέγει στις εμφανίσεις της όσο και για τις υπερβολικές δημιουργίες που έχει φορέσει κατά καιρούς στο κόκκινο χαλί, ανάμεσά τους το vintage φόρεμα Mugler που φόρεσε στα Grammy το 2019. Tώρα την είδαμε με ένα oversized μάξι παλτό teddy, αξίας 7.950 δολαρίων, από faux γούνα, στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω της και ως μοντέλο!

Δείτε επίσης: Μπήκαμε στο λαμπερό πάρτι της Σίλιας Κριθαριώτη

Το glitzy show του Balenciaga

Η συνολική επίδειξη του Οίκου περιλάμβανε φαρδιά, πολυεπίπεδα σύνολα "neo-grunge" και ογκώδη βραδινά φορέματα.

Μάλιστα αξιοσημείωτη ήταν η στροφή του brand προς τα πιο βολικά και άνετα ρούχα -με σορτς, μπλούζες, bralette και κολάν- αλλά και με βελούδινες αθλητικές φόρμες.

Ο Balenciaga σχολίασε για τη συλλογή: «Απεικονίζει την ερμηνεία του Demna στους κώδικες μόδας του LA, μέσα από έναν κινηματογραφικό φακό που καθοδηγείται από τους χαρακτήρες. Τα κομμάτια είναι ιδανικά για καθημερινές δραστηριότητες, όπως τζόκινγκ, γιόγκα και όλων των ειδών τη γυμναστική, ενώ για το βράδυ στο Χόλιγουντ μια βόλτα με μάξι φορέματα εμπνευσμένα από τον Cristóbal Balenciaga είναι η ιδανική πρόταση».

Δείτε επίσης: Τα γοβάκια με τη μεγαλύτερη διαχρονική αξία είναι το όνειρο κάθε γυναίκας


Να σημειώσουμε ότι το λαμπερό σόου έρχεται μόλις έναν χρόνο μετά τις αντιδράσεις του κοινού για δύο εξαιρετικά αμφιλεγόμενες διαφημιστικές καμπάνιες του Οίκου, που απειλούσαν να καταστρέψουν την ισπανική εταιρεία. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Demna ζήτησε συγγνώμη για τις εικόνες της καμπάνιας που απεικονίζουν μικρά παιδιά να αγκαλιάζουν kinky αρκουδάκια.