H Hailey Bieber έχει την καλύτερη πρόταση για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς - Το πιο glam φόρεμα και παλτό

Ένα outfit για να εμπνευστείς για τις εορταστικές εξόδους σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η Hailey Bieber είναι γνωστή για το στυλ και τις προτάσεις της τόσο σε casual όσο και σε glam εμφανίσεις και κάθε φορά οι αναρτήσεις της από βόλτες πρωινές ή εξόδους βραδινές με τον άντρα της Jastin Bieber ή με φίλες της λαμβάνουν τα πιο θετικά σχόλια στο Instagram - και όχι μόνο!

Έτσι και χτες, λοιπόν, το μοντέλο εμφανίστηκε σε πάρτι στο Beverly Hills φορώντας το πιο glam σύνολο, ιδανικό για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αφού συνδυάζει τρεις τάσεις μαζί! Η κεντρική ιδέα, φυσικά, του look της δεν ήταν άλλη από τις λάμψεις, αφού οι γιορτές φέτος μάς καλούν να... αστράψουμε με το στυλ και το χαμόγελό μας.

Η Hailey Bieber με το πιο glam σύνολο των γιορτών

Το ξέρεις καλά πως φέτος το κόκκινο είναι το hot χρώμα της σεζόν - πέρα από το ότι είναι αγαπημένο των γιορτών. Κι αν ακόμα δεν το έχεις εντάξει στα all-day looks σου με έναν από τους 17 τρόπους που σου έχω προτείνει, τότε καλά θα κάνεις να δεις την πρόταση της Hailey και να πάρεις ιδέες.

Η ίδια έδωσε το "παρών" σε πάρτι στο εστιατόριο Funke στο Beverly Hills με ένα μακρυμάνικο μίνι ντραπέ bodycon φόρεμα Ferragamo σε κόκκινο μεταλλιζέ χρώμα, φουλ στη λάμψη και στο στυλ! To συνδύασε, μάλιστα, με το πιο cozy πανωφόρι της εποχής, ένα teddy επίσης κόκκινο μακρύ παλτό Ferragamo και κλασικές μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Bρήκαμε τι φοράει η Hailey

φόρεμα παγέτες

Θα το βρεις εδώ

κόκκινο παλτό

Θα το βρεις εδώ

Ένα στυλάτο ζευγάρι

Μαζί της ήταν φυσικά και ο Justin, φορώντας μαύρο loose κοστούμι, απόλυτα ταιριαστός με τη γυναίκα του, αφού κατά πως φαίνεται φροντίζει πλέον να ταιριάζουν ενδυματολογικά ως ζευγάρι, αφήνοντας πίσω του τις βερμούδες και τα φούτερ που φορούσε ακόμα κι όταν η Hailey τον συνόδευε σε βραδινή έξοδό τους με τουαλέτα!


Η Hailey μάς εμπνέει για το look της Παραμονής

Μία από τις πιο στοχευμένες festive εμφανίσεις της Hailey δεν γινόταν να μη μας εμπνεύσει, για να ακολουθήσουμε τα στυλιστικά της βήματα, δημιουργώντας ένα glam εορταστικό outfit. Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να ξεχωρίσεις τη μεγάλη βραδιά της Παραμονής των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς δεν έχεις παρά να δεις την υπέροχη εικόνα της και να πάρεις ιδέες - και μετά ρίξε μια ματιά σε 10 ακόμα party looks!

hailey look

Βonus

Δες άλλη μία πρόταση για τις γιορτές από τη Hailey, που επιλέγει και το must-have burgundy χρώμα, σε ένα μάξι σούπερ θηλυκό βελούδινο φόρεμα (δες πώς θα βάλεις το βελούδο στην καθημερινότητά σου), κάνοντας για άλλη μία φορά δήλωση μόδας.