Αυτό το χειμωνιάτικο trend είναι ταυτόχρονα cosy & luxurious

Μοιάζει με... ζεστή αγκαλιά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Ο κρύος καιρός αγαπά τα ζεστά πανωφόρια που ωστόσο δεν μας στερούν την κομψότητα και το στυλ. Βαδίζοντας προς το τέλος του Δεκεμβρίου και λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η καλύτερη στιγμή για σένα να αποκτήσεις ένα στυλάτο παλτό, που μοιάζει με... ζεστή αγκαλιά!

Η χουχουλιάρικη... εικόνα του, το ογκώδες του σχέδιο αλλά και η εξαιρετικά ζεστή επένδυσή του κάνουν το teddy coat το αγαπημένο παλτό της εποχής, που ταιριάζει εύκολα σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις εξαιτίας του cosy και ταυτόχρονα luxurious χαρακτήρα του.


Θα λατρέψεις το teddy coat

Τον χειμώνα θέλουμε τα σύνολά μας να είναι ζεστά, βολικά και stylish, οπότε όλες μας ψάχνουμε για κομμάτια μοδάτα και cosy. Το πανωφόρι είναι το key-piece των winter looks και πάντα επενδύουμε σε ένα value-for-money ρούχο, που θα το φοράμε για χρόνια, κάνοντας διαφορετικούς στυλιστικούς συνδυασμούς.

Στα κλασικά παλτό της σεζόν, πέρα από το πολυαγαπημένο μας καμηλό και τα διαχρονικά μαύρα κομμάτια, το "λούτρινο" πανωφόρι δεν λείπει από τις επιλογές μας. Ένα teddy coat είναι ζεστό και μαλακό, προσφέρει άνεση και έχει...πρακτική συμπεριφορά, αφού με την ευελιξία του σού δίνει τη δυνατότητα να το φορέσεις με πολλά outfits από το πρωί ως το βράδυ.

Προτίμησέ το σε κλασικούς γήινους τόνους, ενώ εάν θέλεις να κάνεις την ανατροπή φέτος απόκτησέ το σε πετρόλ αλλά και σε κόκκινο.

H Φαίη Σκορδά το προτιμά σε πετρόλ


Το γκρι και το λευκό χρώμα παραμένουν σταθερές αξίες στα teddy coat, χαρίζοντάς τους μια luxurious εικόνα, ενώ το διαχρονικό μαύρο θα σε βολέψει πολύ με όλα σου τα σύνολα.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως θα αναδειχτεί καλύτερα κάθε σχέδιο teddy coat σε ανοιχτή απόχρωση, οπότε άφησε το μαύρο ως τελευταία επιλογή.

Δείτε επίσης: Μάξι παλτό: Το hot πανωφόρι των γιορτών για σένα που θέλεις να ξεχωρίσεις

Aπόκτησε τα it-teddy coats του χειμώνα

καφέ παλτό

Καφέ, €69,99, Η&Μ

λευκό παλτό

Λευκό, Kayak

γαλάζιο παλτό

Γαλάζιο, €40, Mezzo-Mezzo

γκρι παλτό

Γκρι, €39,99, Celestino

κόκκινο παλτό

Κόκκινο, €68,99, Mango

τιρκουάζ παλτό

Πετρόλ, €94, Vicolo

Best teddy accessories

Πέρα από τις προτάσεις μου για τα πιο hot teddy παλτό της αγοράς, εάν δεν είσαι και πολύ fan με το εν λόγω πανωφόρι, μπορείς να εντάξεις λίγο... λούτρινο στις εμφανίσεις σου μέσα από αξεσουάρ, ενώ εσύ που λατρεύεις τα "λούτρινα" παλτό θα κάνεις τέλειους συνδυασμούς που θα απογειώσουν το στυλ σου.

καφέ καπέλο

Καπέλο, €14,99, Η&Μ

άσπρες παντόφλες

Παντόφλες, €59, Genius

γάντια καφέ

Γάντια, €170, Max Mara

μαύρο κασκόλ

Κασκόλ-κουκούλα, €29,95, United Colors of Benetton