Εκπτώσεις 2024: Επένδυσε σε ένα μαύρο πανωφόρι – 20 must-have κάτω από 50 ευρώ

Ταιριάζουν εύκολα στα all-day looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ψάχνεις για ένα πανωφόρι που θα είναι βολικό, στυλάτο και θα ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα είτε βγεις για καφέ το πρωί είτε πας για ποτό το βράδυ; Πρώτο και βασικό στοιχείο στην επιλογή σου δεν είναι άλλο από το χρώμα: Μαύρο, κλασικό και διαχρονικό, που όποιο σχέδιο κι αν επιλέξεις θα το φοράς για χρόνια στο... repeat!

Όπως τα "μικρά μαύρα φορέματα", έτσι ακριβώς και τα μαύρα πανωφόρια είναι τα πιο basic και ευέλικτα κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας. Επένδυσε, λοιπόν, τον χειμώνα σε αυτό που σου ταιριάζει και δεν θα το... βγάλεις από πάνω σου!


Το oversized blazer θα σε βολέψει όλο τον χρόνο, ενώ τα cozy puffers, που είναι η τάση που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες, και τα καπιτονέ, είναι ιδανικά τους κρύους χειμώνες. Οι πασαρέλες A/W 2023 μας θύμισαν επίσης την ανεπανάληπτη γοητεία ενός κλασικού μαύρου παλτό, από τους Givenchy και Gucci μέχρι τους Οίκους The Row και Miu Miu, με διάφορες διακοσμητικές λεπτομέρειες, που θα φορέσεις με τα πάντα, από τζιν μέχρι μίνι φούστες και φορέματα.

Το κόλπο για να βρεις το καλύτερο μαύρο πανωφόρι είναι μια βόλτα στους δρόμους της πόλης, τσεκάροντας τα πιο... πολυφορεμένα! Μη διστάσεις επίσης να δοκιμάσεις διάφορα μεγέθη μέχρι να καταλήξεις στο σωστό για σένα - μερικές φορές ένα μεγαλύτερο νούμερο από το δικό σου μπορεί να είναι πιο κολακευτικό πάνω σου.

Δείτε επίσης: Το must-have μπουφάν από το Zara που θα φοράς όλο τον χειμώνα κοστίζει μόνο €49,95

Τσέκαρε τη λίστα με τα 20 must-have μαύρα πανωφόρια του χειμώνα κάτω από 50 ευρώ και διάλεξε...

20 μαύρα πανωφόρια κάτω από 50 ευρώ

Το elegant παλτό

Ένα μάλλινο κομμάτι θα σου εξασφαλίσει επιπλέον ζεστασιά χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου. Προτίμησε ένα tailored κομμάτι που θα αναδείξει ακόμα και το πιο minimal look.

μαντό μαύρο

49,99, Η&Μ

παλτό με ζώνη

34,99, Celestino

μάξι παλτό

43, yoox.com

σταυρωτό σακάκι

49,95, Zara

To stylish blazer

Ένα oversized κομμάτι θα σε βολέψει πολύ σε casualwear εμφανίσεις αλλά και σε glam outfits. Όσο πιο ογκώδες τόσο το καλύτερο!

στενό σακάκι

42,99, Η&Μ

σακάκι μαύρο

39,95, Zara

μεσάτο σακάκι

29,99, Sagiakos stores

σακάκι με πέτα

39, yoox.com

To άνετο "φουσκωτό" μπουφάν

Αν ακόμα δεν έχεις αποκτήσει ένα puffer, καλά θα κάνεις να τρέξεις. Το μαύρο χρώμα θα το φορέσεις με τα πάντα, ενώ θα παραμείνεις ζεστή σε όλες τις εξόδους σου. Εγγυημένα.

crop Μπουφάν

44,99, Η&Μ

στενό μπουφάν

39,92, Vero Moda

μπουφάν με κουκούλα

39,99, Celestino

μαύρο κοντό μπουφάν

39,95, Zara

Δείτε επίσης: Tαξίδι στην Αράχωβα - Τα 5 outfits που πρέπει να φορέσεις

Το trendy καπιτονέ

Τα καπιτονέ είναι η απόλυτη χειμωνιάτικη αγορά. Φόρεσέ το πάνω από το αγαπημένο σου πλεκτό για έξτρα άνεση ή κάνε κοντράστη της απλότητάς του με statement κομμάτια και ψηλές μπότες (δες τις must-have του χειμώνα).

καπιτονέ παλτό

39,99, Celestino

γυαλιστερό puffer

49,95, Zara

μαύρο παλτό

49,99, Pull&Bear

μαύρο puffer

39,99, Stradinvarius

To rock biker

Είναι το Νο1 πανωφόρι που μπορεί να ισορροπήσει το glam με το casualwear τόσο εύκολα. Θα το βάλεις με τζιν και με το slip dress σου ή το metallic παντελόνι σου στις γιορτές.

biker με γούνα

35,99, Only, notos.gr

μπουφάν με φερμουάρ

30, Only, yoox.com

δερμάτινο μπουφάν

47,99, Vero Moda

μαύρο biker

39,92, aboutyou.gr