Puffer jacket: Η τάση που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες - 7 διάσημες φοράνε τα καλύτερα!

Ο καλύτερος σύμμαχος για μια cool εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το puffer jacket έχει κερδίσει τη θέση του στην γκαρνταρόμπα μας τον χειμώνα αλλά και τα διαπιστευτήριά του ως ένα από τα trendy πανωφόρια για ανεπιτήδευτα cool εμφανίσεις. Είναι βασικό κομμάτι στο χειμερινό ντύσιμο και σίγουρα λύνει τα χέρια στην περίπτωση που χρειάζεσαι ένα στυλάτο μπουφάν μόλις πιάσουν τα κρύα (δες και το μοδάτο jacket στα Zara με €49,95). Αν, λοιπόν, αναζητάς έμπνευση για το πώς θα το συνδυάσεις, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις επώνυμες μοντέλες του πλανήτη Χόλιγουντ, που "τσάκωσε" πρόσφατα ο φακός, για να πάρεις ιδέες styling χωρίς να κουραστείς. Να θυμάσαι ότι πρόκειται για ένα κομμάτι που θέλει σωστό χειρισμό, για να δείξει πάνω σου κομψό και εντυπωσιακό συνάμα.

Το lime green είναι η νέα εμμονή στο street style

7 διάσημες φοράνε τα καλύτερα puffer jackets

Eίναι η σεζόν του. To "φουσκωτό" μπουφάν κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στο street style αλλά και ανάμεσα στις επώνυμες που το φοράνε στην καθημερινότητά τους. Μπορεί λοιπόν, παλαιότερα να μην το θεωρούσαμε και τόσο κομψό, λόγω του όγκου του, ωστόσο στην πορεία του χρόνου έγιναν μεγάλη τάση (θυμήσου εδώ τις βασικές της σεζόν), που φοριέται πλέον από το πρωί με αθλητικά παπούτσια μέχρι το βράδυ με ψηλοτάκουνα. Στους δρόμους του κόσμου 7 διάσημες μοντέλες τα φόρεσαν ήδη και είναι τα καλύτερα του χειμώνα.

Hailey Bieber: Του... αεροπόρου, σε μαύρο χρώμα και δερμάτινο, θα το συνδυάσεις ιδανικά με τζιν παντελόνι.

crop puffer

Μαύρο, Balenciaga

Kendall Jenner: Σε καφέ χρώμα, κλασική (ποτέ passe) επιλογή, θα το βάλεις με μονοχρωμία -μαύρο καλύτερα- και θα τονίσεις το στυλ σου με μαύρα γυαλιά ηλίου.

brown puffer

Kαφέ, The North Face

Elsa Hosk: Oversized & crop, είναι το ιδανικό για να φορέσεις στην πρωινή σου βόλτα αλλά και το βράδυ με το lingerie φόρεμά σου. Με loafers θα απογειώσεις το look σου.

puffer black

Leather, Abercrombie

Tina Kunakey: Σε αεροποτικό στυλ, θα σε βολέψει πολύ για να δημιουργήσεις τα πιο cool casual looks στο street style.

green puffer

Πράσινο, West 14TH

Jill Kortleve: Διαχρονική αξία στην ντουλάπα σου, σίγουρα έχεις ένα τέτοιο κομμάτι. Φόρεσέ το σε αθλητικά σύνολα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

long puffer

Με logo, Dior

Emily Ratajkovski: Ζεστό, στυλάτο και εντυπωσιακό. Ο όγκος του θα σου χαρίσει έξτρα δόσεις στυλ, ενώ θα τονίσεις την απλότητά του με το τζιν σου και stetement μπότες (δες τις προτάσεις των A list παρουσιαστιρών).

loose puffer

Crop, Pull & Bear

Malika: Δεν πρέπει να λείπει από τα all-day looks σου. Προτίμησέ το σε μαύρο χρώμα και συμπεριφέρσου του στυλιστικά σαν να είναι ένα απλό minimal σακάκι.

μαύρο puffer

Μαύρο, Pinko