Lingerie Dress: Το key-item της γυναικείας γκαρνταρόμπας και πώς θα το φορέσεις

Το fashion piece που λάτρεψαν oι celebrities στα 90s παραμένει must have μέχρι σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lingerie Dress: Το key-item της γυναικείας γκαρνταρόμπας και πώς θα το φορέσεις

Είναι θηλυκό, sexy, ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με το σωστό styling. To lingerie dress ή αλλιώς slip dress ή ελληνιστί "κομπινεζόν", είναι εμπνευσμένο από τα σατέν νυχτικά των 20s, ενώ οι celebrities το λάτρεψαν στα 90s και το έβαλαν στην γκαρνταρόμπα τους χωρίς φόβο αλλά με πολύ... πάθος!

Αυτό το τελευταίο είναι η αλήθεια ότι του ταιριάζει πολύ, αφού μέσω αυτού του φορέματος υπερτονίζεται η θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας. Τη σεζόν αυτή βλέπουμε εκ νέου το lingerie φόρεμα στην ντουλάπα μας, επιλέγοντας να το φορέσουμε με πιο μοδάτους τρόπους, άλλωστε η μόδα ανακυκλώνεται και διαχρονικά κομμάτια αποκτούν διαφορετικό χαρακτήρα μέσα από μοντέρνες πινελιές που θα προσθέσουμε.

Με βάση τα trends S/S2021 που είδαμε στα catwalks και στο street style, μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα, να το ταιριάξεις στον δικό σου σωματότυπο και να δημιουργήσεις από minimal chic looks μέχρι μαξιμαλιστικά outfits. O στόχος; Να το επαναπροσδιορίσουμε και να του επιτρέψουμε να διεκδικήσει ξανά πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

lingerie dress κίτρινο

Πώς θα το φορέσεις

Με T-shirt και sneakers

Με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Με oversized πουκάμισο