Το lime green είναι η νέα εμμονή στο street style

Δες πώς θα το υιοθετήσεις με το πιο trendy & stylish look

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο φρέσκα χρώματα που άφησε το στίγμα του στις φετινές πασαρέλες, αφού το lime green έχει αγαπηθεί πολύ μεταξύ των σχεδιαστών και των fashionistas. Το youweekly.gr σού δείχνει στο βίντεο που ακολουθεί πώς θα δημιουργήσεις το πιο στυλάτο look, με ένα crop puffer jacket Calvin Klein σε αυτή τη neon απόχρωση του πράσινου, που θα συνδυάσεις με ένα bralette top στον ίδιο τόνο Calvin Klein και μάξι dodycon βελούδινη φούστα Tommy Hilfiger, ολοκληρώνοντας το look σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ: Clutch Vassilis Emmanuel Zoulias, ψηλοτάκουνες γόβες Envie shoes και γυαλιά ηλίου Kokkoris Optics.

Αντίγραψε το πιο hot look στο street style

Το puffer μπουφάν θα γίνει το απαραίτητο πανωφόρι του χειμώνα (δες το καμηλό παλτό που θα κάνει τα looks σου να φαίνονται ακριβά) και η ομάδα μόδας του youweekly.gr επέλεξε τη Νο1 τάση αυτήν τη στιγμή, ένα lime crop κομμάτι Calvin Klein, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ στις εξόδους σου, απογειώνοντας την πιο θηλυκή εμφάνιση της εποχής.

lime jacket

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Θα το βρεις εδώ

Θα το συνδυάσεις με ένα bralette Calvin Klein στην ίδια απόχρωση

Bralette

Θα το βρεις εδώ

ενώ η θηλυκή βελούδινη bodycon φούστα Tommy Hilfiger θα αναδείξει τις γραμμές σου - άλλωστε μην ξεχνάς ότι οι μάξι φούστες είναι η hot τάση του χειμώνα.

φούστα

Θα την βρεις εδώ

Accessorize it: Ένα σύνολο για να ολοκληρωθεί χρειάζεται τα κατάλληλα αξεσουάρ και το youweekly.gr βρήκε τα πιο μοδάτα κομμάτια της αγοράς, που ταιριάζουν τέλεια στο συγκεκριμένο look. Ένα μαύρο clutch Vassilis Emmanuel Zoulias

Θα το βρεις εδώ

και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες Envie shoes

pumps

Θα τις βρεις εδώ

θα τονίσουν το έμφυτο σεξαπίλ σου και την κομψότητά σου ταυτόχρονα.

Τα loafers είναι τα παπούτσια του φθινοπώρου

Highlight: Τα ρετρό γυαλιά ηλίου από τα Kokkoris Optics θα βάλουν μια vintage πινελιά στο outfit.

γυαλιά

Θα τα βρεις εδώ

Εναλλακτική στυλιστική πρόταση

Κράτησε σταθερά όλα τα κομμάτια του look σου, αλλάζοντας μόνο το μπουφάν, επιλέγοντας ένα σε παρόμοιο στυλ αλλά σε μαύρο χρώμα Calvin Klein, που αποτελεί πιο safe επιλογή. Ή (γιατί όχι;) να μην αποκτήσεις και τα δύο κομμάτια!

μπουφάν

Θα το βρεις εδώ

Οι πασαρέλες λατρεύουν το lime green

To φωτεινό πράσινο βάζει μια παιχνιδιάρικη και... τολμηρή πινελιά σε κάθε σύνολο, ενώ υποστηρίζει το ίδιο καλά casual εμφανίσεις αλλά και glam. Τι σημαίνει αυτό;

Το lime green θα το δεις σε διάφορα στυλ, από streetwear μέχρι high fashion και από άνετα φούτερ μέχρι κομψά βραδινά φορέματα ή παντελόνια, ακόμα και μοντέρνα αξεσουάρ ή fashion details.

Είναι ένα ευέλικτο χρώμα που δημιουργεί εντυπωσιακά head-to-toe looks, υπέροχα color blocking σύνολα, ενώ φωτίζει μονδικά τα μαύρα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Balenciaga, Etro, Victoria Beckham (φόρεσε το πιο hot αξεσουάρ της εποχής) Badgley Mischka, Proenza Schouler και άλλοι σχεδιαστές πειραματίζονται με διαφορετικά υφάσματα και στυλ δημιουργώντας ξεχωριστά κομμάτια που θα τραβήξουν το βλέμμα.

Συμπέρασμα: Είτε θέλεις να κάνεις δήλωση μόδας είτε απλώς να προσθέσεις μια pop απόχρωση στην γκαρνταρόμπα σου, το lime green είναι το χρώμα σου! Κι αν ακόμα δεν είσαι έτοιμη να το εντάξεις στα σύνολα σου, βάλε μια πινελιά μέσα από μοδάτα αξεσουάρ ή κοσμήματα (τσέκαρε τις τάσεις του χειμώνα).

Η βασίλισσα της TV δεν λέει "όχι" σε ένα lime κοστούμι

Tο τίμησε από την άνοιξη ακόμα, αφού η Ελένη Mενεγάκη φόρεσε ένα lime ανδρόγυνο κοστούμι We.coss στο πλατό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οπότε οι όποιοι δισταγμοί σου για το χρώμα αυτό μπορούν εύκολα να καταρριφθούν, αφού η παρουσιάστρια της καρδιάς μας το απογειώνει όπως του αξίζει. To δικό της στυλιστικό tip; Ένα εμπριμέ πουκάμισο "σπάει" τη μονοχρωμία με μοδάτο τρόπο, αποφεύγοντας ένα κλασικό μαύρο top.

Κάνε lime μανικιούρ

Τόλμησε να υιοθετήσεις την τάση και μέσα από τη ρουτίνα ομορφιάς σου, επιλέγοντας ένα lime green μανικιούρ σε δύο εκδοχές. Total lime nails

ή ένα κλασικό γαλλικό σε nude βάση με lime λεπτομέρειες.