Φαίη Σκορδά: Βρήκαμε το animal print φόρεμά της για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Τόλμησε να κάνεις κι εσύ τη διαφορά στο ρεβεγιόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Eίναι από τις πιο καλοντυμένες επώνυμες της εγχώριας showbiz για δύο βασικούς λόγους: Η Φαίη Σκορδά διαθέτει class και αισθητική, ενώ η καλλίγραμμη σιλουέτα της τη βοηθά να αναδεικνύει εύκολα όλα τα σύνολα. Από τις casualwear εμφανίσεις της μέχρι τις βραδινές εξόδους της, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποτελεί εύκολα παράδειγμα προς μίμηση και όλες θέλουμε να αντιγράψουμε τα looks της.

Έτσι μας δείχνει πώς θα φορέσουμε το animal print, στην περίπτωση ειδικά που δεν τολμάμε να υιοθετήσουμε τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν. Κι όχι μόνο αυτό, αφού η πρότασή της είναι η ιδανική για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, καθώς η επιλογή της Φαίης είναι ένα ντραπέ φόρεμα σε μεταλλιζέ ύφασμα, που θα μας χαρίσει έξτρα δόσεις λάμψης τη μεγάλη βραδιά.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει το πιο it-dress της Πρωτοχρονιάς

H αλήθεια είναι πως δύσκολα θα επιλέξουμε ένα animal print φόρεμα για το βράδυ της Παραμονής, αφού το έχουμε συνδέσει περισσότερο με εξόδους που δεν απαιτούν τόση λάμψη και glitter. Tα μοτίβα από το ζωικό βασίλειο τα προτιμάμε συνήθως σε πανωφόρια ή σακάκια, αφού έχουν την ικανότητα να "σπάνε" τη μονοχρωμία και να αναβαθμίζουν ακόμα και το πιο minimal outfit.


Είναι, λοιπόν, απαγορευτικά για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ή γενικότερα για μια επίσημη έξοδο; Η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα ντραπέ φόρεμα που συνδυάζει τις μεταλλικές λάμψεις με τα animal print μοτίβα σε χρυσαφί και καφέ τόνους, δημιουργώντας μια λαμπερή και απόλυτα στοχευμένη εικόνα για το ρεβεγιόν - δες 10 ακόμα party looks της τελευταίας στιγμής.

Η ίδια, μάλιστα, έκανε focus και στις λεπτομέρειες (που κάνουν τη διαφορά) στο looks της, προθέτοντας μια λεπτή ζώνη, για να δημιουργήσει το εφέ της μέσης αλλά και την εικόνα μιας πιο καλλίγραμμης σιλουέτας, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνες κλασικές γόβες σε metallic απόχρωση.

Δείτε επίσης: Καμηλό παλτό: Η διαχρονική τάση που ξεπερνά όλες τις άλλες

Style detail: Το διάφανο μαύρο καλσόν δείχνει ξεκάθαρα πως οι τάσεις της μόδας φέτος έχουν γίνει κτήμα της - και δικό σου, επίσης, αφού ξέρεις και τα 9 κομμάτια που πρέπει να φοράς φέτος.

Βρήκαμε το φόρεμά της

μεταλλιζέ φόρεμα

Χρυσό-καφέ λεοπάρ μίνι φόρεμα, Rolling Stone, 99, C9 Cloud 9 by L

Συνδύασέ το με:

μαύρη ζώνη

Λεπτή μαύρη ζώνη με αγκράφα, €7,90, torouxo.gr

μεταλλιζέ γόβες

Metallic γόβες, €165, Guess

Ολοκλήρωσε με:

καφέ γούνα

Faux fur, €335, Stand Studio