Χρυσές Σφαίρες 2024: Το "φρέσκο" ζευγάρι Kylie Jenner & Timothée Chalamet και η matchy-matchy εμφάνιση που συζητήθηκε

O έρωτας του νεαρού ζευγαριού φαίνεται και στο styling!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet είναι, αναμφίβολα, το πιο πολυσυζητημένο και "αναπάντεχο" νεαρό ζευγάρι των τελευταίων μηνών και σε αντίθεση με τους εξίσου διάσημους συνομηλίκους τους Justin και Hailey Bieber, που δεν συντονίζονται ποτέ στο ντύσιμο, οι δύο σταρ στο του Χόλιγουντ φαίνεται ότι έχουν ασπαστεί τη φιλοσοφία του matchy-matchy, τουλάχιστον όσον αφορά στην εμφάνισή τους.


Η πρώτη κοινή εμφάνιση του full in love ζευγαριού με matchy-matchy look

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή του εμφάνιση... μέσα στα μέλια στις Χρυσές Σφαίρες 2024 το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου και κέρδισε τα βλέμματα με την σαφή ομοιότητα στο look του. O αστέρας του κινηματογράφου, υποψήφιος για τον καλύτερο A' Αντρικό Ρόλο σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ για την ταινία "Wonka", φόρεσε ένα total black κοστούμι Celine Homme με παγιέτες, με κοσμήματα και ρολόι Cartier,


ενώ η επιχειρηματίας-influencer επέλεξε ένα μακρύ vintage μαύρο φόρεμα Hanae Mori, με δαντέλα και ανοιχτή πλάτη.

Και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Χρυσές Σφαίρες 2024 ήταν το πρώτο μεγάλο event στο οποίο εμφανίστηκαν μαζί (θα μπορούσαμε σχεδόν να το πούμε ως το "ντεμπούτο" του ζευγαριού), η ομοιότητα στο styling είναι ξεκάθαρη, ποντάροντας και οι δύο στο διαχρονικό μαύρο χρώμα αλλά και σε λαμπερά σύνολα.

Μάλιστα, ακολουθούν και οι δύο τις τάσεις, που θέλουν τα βραδινά φορέματα να είναι φουλ στα στρας, στα "μπλινγκ-μπλινγκ", στα λαμέ και στα metallic, οπότε δεν θα περιμέναμε και τίποτα λιγότερο για εμφανίσεις celebrities στο κόκκινο χαλί!

Οπότε οι δυο τους όχι απλώς επισφράγισαν τον έρωτά τους μέσα από αγκαλιές και φιλιά καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, αποτελώντας ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια, αλλά έδειξαν κιόλας πως ταιριάζουν και στην αντίληψή τους περί στυλ και styling, φορώντας παρόμοια outfits, που δεν πέρασαν απαρατήρητα από φωτογράφους ειδικούς της μόδας και λαμπερούς προσκεκλημένους.