Βραδινά φορέματα: 9 τάσεις της νέας σεζόν που δεν πρέπει να λείπουν από την glam γκαρνταρόμπα σου

Θα τα φορέσεις σίγουρα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Οι γιορτές πέρασαν κι εσύ έχεις ήδη προσθέσει στην γκαρνταρόμπα σου βραδινά φορέματα, που φόρεσες για να λάμψεις στα ρεβεγιόν και τα πάρτι της festive season. Ακολουθείς τις τάσεις που λατρεύουν φέτος παγέτες, metallic υφές και φτερά οπότε θέλω να σου πω ότι τίποτα δεν θα μείνει καταχωνιασμένο - το αντίθετο, δεν θα σου φτάσουν κιόλας.

Έτσι το youweekly.gr και η @_karlasonnnn σού δείχνουν στο ακόλουθο βίντεο 9 glam φορέματα με βάση τα πιο hot trends της νέας σεζόν, που δεν είναι φυσικά μόνο για τα Χριστούγεννα, αφού -το σημαντικότερο- η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου (δες 10 δώρα για το έτερόν σου ήμισυ) πλησιάζει και θα θέλεις να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση.


9 τάσεις της σεζόν στα βραδινά φορέματα - tips για να διαλέξεις

Το youweekly.gr και η @_karlasonnnn περπάτησαν στους στολισμένους (ακόμη) δρόμους της πόλης και επέλεξαν 9 φορέματα με βάση τις τρέχουσες τάσεις στα βραδινά κομμάτια, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ αλλά και στη σιλουέτα σου.

Τα χρώματα των φετινών τάσεων, τα σχέδια που είδαμε στις πασαρέλες αλλά και όλες οι λαμπερές λεπτομέρειες που "παίζουν" πολύ τη νέα σεζόν στις glam εμφανίσεις είναι εδώ για να πάρεις μια γεύση από τα φετινά trends στα βραδινά φορέματα και να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Μοβ

Είναι το Νο1 χρώμα του χειμώνα και συνεχίζει να κάνει δήλωση μόδας. Το στράπλες φόρεμα Τassos Μitropoulos δεν θα περάσει απαρατήρητο. Tip: Το ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς κολακεύει το στήθος και αναδεικύει το μπούστο σε κάθε σιλουέτα.

μοβ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

80s vibes

Το μίνι εντυπωσιακό φόρεμα Despy K Boutique θα τονίσει τα καλίγραμμα πόδια σου, ενώ οι πολύχρωμες παγέτες και το hatler neck παραπέμπουν εύκολα στα 80s - σίγουρα κάτω από μια ντισκομπάλα της εποχής. Tip: Φόρεσέ το με metallic πλατφόρμες για να ενισχύσεις το ρετρό στυλ του συνόλου.

Θα το βρεις εδώ

Kόκκινο

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι το κόκκινο φέτος δεν είναι μόνο το χρώμα των γιορτών, αλλά το φοράμε στην καθημερινότητά μας και μάλιστα το συνδυάζουμε με 17 διαφορετικούς τρόπους. Ένα μάξι glam φόρεμα Opera Fhouse θα κάνει τη διαφορά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Tip: Το off-shoulder σχέδιό του κολακεύει τον σωματότυπο αχλάδι, αφού θα εξισορροπήσει περιφέρεια και στήθος.

κόκκινο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Corset trend

O κορσές είναι ένα κομμάτι που έρχεται από το παρελθόν και ενσωματώνεται στην γκαρνταρόμπα μας κυρίως με τη μοφρή top ή body. Το φόρεμα Cb Clothes Kifisia ενσωματώσει δύο τάσεις μαζί, συνδυάζοντας κορσέ και παγέτες σε ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Tip: Θα κάνει τη μέση σου να δείξει λεπτότερη, ακριβώς όπως ένα ντραπέ φόρεμα.

κορσέ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Φτερά

...και πούπουλα φέτος γίνονται μανία και θα συνεχίζεις να τα βλέπεις παντού. Το φόρεμα Mya Collection θα κάνει δήλωση μόδας σε κάθε σου εμφάνιση, ενώ εύκολα θυμίζει κομμάτι haute couture. Tip: Φόρεσε μια ζώνη για να δημιουργήσεις το εφέ της λεπτότερης μέσης και να μειώσεις λίγο τον όγκο του.

μαύρο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Διαφάνεια

Είναι από τα πιο αμφιλεγόμενα trends της σεζόν, αλλά εάν κάνεις τη σωστη επιλογή το στυλιστικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από κομψό. Το Niriides Accessories μάξι φόρεμα, αφήνει δικαριτικά να φανεί η σιλουέτα, χωρίς να δείχνεις κιτς. Tip: Φρόντισε τα εσώσρουχά σου να μη διαγράφουν, για να έχεις μια ωραία εικόνα.

διάφανο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Πράσινο

Είναι ένα από τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στις βραδινές εμφανίσεις της νέας σεζόν (σε όλες τις αποχρώσεις, από ανοιχτό μέχρι πιο σκούρο) και το Marks & Spencer midi dress φουλ στις παγέτες θα κάνει τη διαφορά. Tip: Δοκίμασε να το φορέσεις και με καλσόν-δίχτυ όπως η Victoria Beckham.

πράσινο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Floral

Φέτος τα λουλουδάτα μοτίβα εμφανίζονται απλικαρισμένα πάνω στα υφάσματα, σχηματισμένα με πέτρες και κρύσταλλα, και διαφοροποιούνται από τα κλασικά floral. Το Helena kyritsi one shoulder φόρεμα θα σου χαρίσει έξτρα δόσεις κομψότητας. Tip: Μην το φορτώσεις με πολλά κοσμήματα, αφού λάμπει από μόνο του!

φλοραλ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Ντραπέ

Είναι το Νο1 αγαπημένο σχέδιο φορέματος των γυναικών ανά τον κόσμο και το Axel Accessories κομμάτι συνδυάζει αρτιστοτεχνικά 2 τάσεις μαζί: Το μοβ metallic χρώμα και το ντραπέ σχέδιο, με πλούσιες σούρες στη μέση. Tip: Είναι ιδανικό εάν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω στην περιοχή της μέσης.

ντραπέ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Oι celebrities φόρεσαν τις τάσεις στα βραδινά φορέματα στις Golden Globes 2024


H Selena Gomez επέλεξε φλογερό κόκκινο και η Taylor Swift τίμησε το πράσινο με παγέτες όπως του... αξίζει!

Η Margot Robie εντυπωσίασε με το μάξι ροζ "παγετέ" φόρεμά της με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς.

Διακριτική διαφάνεια για την Elizabeth Debici από το "The Crown" του Netflix!

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.