Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Οι ωραιότερες εμφανίσεις των σταρ και αυτές που συζητήθηκαν

Αν και δεν περπάτησαν στις πασαρέλες κέρδισαν τα φλας με τις ενδυματολογικές επιλογές τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού από τις 22 Ιανουαρίου 2024 μάς χαρίζει υπέροχες μοδίστικες εικόνες, όχι μόνο μέσα από τα shows των διάσημων Οίκων μόδας για τις συλλογές Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, αλλά και από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί, συγκεντρώνοντας celebrities από όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους και την Τέχνη.

Αν και δεν περπάτησαν στην πασαρέλα, οι διασημότητες είχαν την ευκαιρία (και με το παραπάνω) να κλέψουν τα φώτα επιλέγοντας σύνολα που ξεχώρισαν με το στυλ τους, εστιάζοντας στα έντονα χρώματα, στα κοψίματα και στα μεγάλα ντεκολτέ, στις διαφάνειες, στους όγκους αλλά και στα εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Εμείς διαλέξαμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις που είδαμε στο μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς, με την Πόλη του Φωτός να λάμπει για άλλη μία φορά από τα φλας των φωτογράφων, που απαθανάτισαν υπέροχα catwalks αλλά και τις πιο καυτές διασημότητες στο στυλ!

Οι ωραιότερες εμφανίσεις των σταρ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Από την περασμένη εβδομάδα, οι A-listers παρακολουθούν επιδείξεις δεξιά κι αριστερά, στους μεγαλύτερους Οίκους μόδας παγκοσμίως, παρουσιάζοντάς μας υπέροχες εμφανίσεις και looks που κερδίζουν τις εντυπώσεις με το στυλ και την κομψότητά τους.

Από τον Christian Dior και τον Fendi μέχρι τον Giambattista Valli, τον Schiaparelli, τον Elie Saab και τη Chanel, το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα της μόδας και όπως είναι φυσικό οι σταρ τίμησαν τη γαλλική πρωτεύουσα με την παρουσία τους, φροντίζοντας να κάνουν εντύπωση.

Οι λάτρεις της μόδας (και εμείς μαζί τους) έχουν πολλά περισσότερα να περιμένουν: Να θαυμάσουν τους A-listers μέσα σε κλασικές, tailored αλλά και τολμηρές ή avant-garde εμφανίσεις. Έτσι ας δούμε τις γυναίκες που ξεχώρισαν με τις επιλογές τους αλλά και εκείνες που συζητήθηκαν...

Kylie Jenner

kylie jenner
Photo by Pierre Suu/Getty Images/Ideal Image

Η ιδρυτής της Khy έδωσε το "παρών" στο σόου του Maison Margiela επιλέγοντας ένα μάξι bodycon ασημί sequined φόρεμα, που συνδύασε με λευκές γόβες.

Kim Kardashian

kim kardashian
Photo by Pierre Suu/Getty Images/Ideal Image

Με ένα μάξι bodycon φόρεμα σε σχέδιο "κλεψύδρας" εμφανίστηκε η Kim στο σόου του Maison Margiela, προσθέτοντας μια δραματική πινελιά στο look μέσα από ένα εντυπωσιακό τσόκερ στον λαιμό, που έπεφτε μέχρι το στήθος.

Jennifer Lopez

jennifer lopez
Photo by Marc Piasecki/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Σούπερ αποκαλυπτική και αιθέρια θα χαρακτηρίζαμε την JLo, που επέλεξε φλοράλ δημιουργία με μεγάλο αποκαλυπτικό ντεκολτέ στο σόου Elie Saab, κάνοντας μια εμφάνιση που θύμιζε ανθισμένο... λιβάδι!

Zendaya

zendaya
Photo by Claudio Lavenia/Getty Images/Ideal Image

Δραματική και εντυπωσιακή ήταν η Zendaya στον Schiaparelli μέσα στο στενό μάξι μαύρο φόρεμά της με ιδιαίτερη ουρά, που ταίριαξε ιδανικά με το ιδιαίτερο κούρεμά της.

Rihanna

rihanna
Photo by Stephane Cardinale Corbis/Corbis via Getty Images/Ideal Image

Κομψή και μοδάτη ταυτόχρονα. Η Rihanna επέλεξε ένα στυλάτο co-ord, με ογκώδες σακάκι και pencil φούστα, ενισχύοντας την κομψότητά της με ένα chic καπελάκι και pointed γόβες σε λευκό χρώμα. Από τις πιο καλοντυμένες στο σόου του Dior.

Hunter Schafer

schufer
Photo by Jacopo Raule/Getty Images/Ideal-Image

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση για το τρανς μοντέλο και πρωταγωνίστια της Euforia είδαμε στο σόου του Schiaparelli, που επέλεξε μάξι στράπλες (πολύ καυτό) φόρεμα, που συνδύασε με statement χρυσό κολιέ-λουλούδι και ψηλοτάκουνα με χρυσαφί λεπτομέρειες.

Bella Throne

bella throne
Photo by Jacopo Raule/Getty Images/Ideal-Image

Ένα tailored βελούδινο κοστούμι με χρυσαφί λεπτομέρειες, που συνδύασε με ένα τεράστιο καπέλο χάρισε στην Aμερικανίδα ηθοποιό μια θέση στις πιο εντυπωσιακές στην επίδειξη μόδας του Schiaparelli.