Ψάχνεις φόρεμα για του Αγίου Βαλεντίνου; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σού δείχνει δύο προτάσεις

Για να κάνεις μια σούπερ θηλυκή εμφάνιση στη γιορτή των ερωτευμένων

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@stam_tsimtsili
instagram@stam_tsimtsili

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσύ προετοιμάζεσαι πυρετωδώς για να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου στο ραντεβού των... ονείρων σου. Η γιορτή των ερωτευμένων είναι η καλύτερη ευκαιρία, λοιπόν, για να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου και να τονίσεις το σεξαπίλ σου. Πώς θα το πετύχεις;

Επιλέγοντας ένα φόρεμα που θα τονίσει τη σιλουέτα σου και θα "αγκαλιάσει" τις καμπύλες σου. Αν ψάχνεις λοιπόν το ιδανικό outfit για το ραντεβού των ονείρων σου η Σταματίνα Τσιμτσιλή σού προτείνει δύο looks, που βασίζονται στο απόλυτο κόκκινο φόρεμα, αυτό που θα κάνει τη διαφορά στην έξοδό σου. Δες τις προτάσεις της και πάρε ιδέες για να είσαι κομψή και πανέμορφη δίπλα στον αγαπημένο σου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει δύο looks με φόρεμα για του Αγίου Βαλεντίνου

Είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της εγχώριας showbiz και μεγάλο της ατού φυσικά είναι το καλλίγραμμο σώμα της και τα θεϊκά της πόδια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει κομψότητα και στυλ, αναδεικνύοντας εύκολα ό,τι κι αν επιλέξει να φορέσει.

Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, η πρότασή της ακούει στο όνομα "κόκκινο φόρεμα" και μάλιστα έχει δύο προτάσεις για να διαλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει καλύτερα. Να θυμάσαι ότι το σημαντικότερο όλων για να ξεχωρίσεις είναι το χαμόγελό σου και η καλή σου διάθεση - όλα τα άλλα είναι θέμα σωστού styling!

Look 1 - Γοητευτικό μάξι

Style note: Πόνταρε στη μονοχρωμία, συνδυάζοντας το φόρεμα με κόκκινες γόβες και άφησε το off-shoulder σχέδιό του να κάνει δήλωση μόδας. Συμπλήρωσε το look με λεπτεπίλεπτα κοσμήματα και μανικιούρ στον ίδιο τόνο.

To look

μάξι φόρεμα κόκκινο

Κόκκινο μάξι φόρεμα, €26,99, Whenever Company

γόβες

Kόκκινες γόβες, €59,40, Mourtzi

βραχιόλι

Βραχιόλι, €49,90, Panidis

δαχτυλίδι

Δαχτυλίδι, €200, Panidis

Look 2 - Θηλυκό bodycon

Style note: Θα τονίσει τη σιλουέτα σου, αφού αγκαλιάζει το σώμα διακριτικά, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι κιτς. Δώσε βάση στα εσώρουχά σου, να μη διαγράφουν, και μη φορέσεις καθόλου κοσμήματα. Το θηλυκό ντεκολτέ θα αναδειχτεί από μόνο του. Κάνε την ανατροπή με ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα, που είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

To look

κόκκινο φόρεμα

Κόκκινο φόρεμα, €345, Jaquemus

λευκά πέδιλα

Λευκά πέδιλα, €107,99, Michael Kors