Και ξαφνικά όλες στο Λονδίνο και το Παρίσι φοράνε αυτά τα elegant παπούτσια

Eίναι κομψά και αναβαθμίζουν αυτόματα και τα πιο minimal looks

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ως fashion editor, προσπαθώ πάντα να σας προσφέρω μια αμερόληπτη άποψη για τις τάσεις - γνωρίζω καλά ότι δεν χρειάζεται να μου αρέσει προσωπικά κάτι για να αρέσει και στους άλλους. Εφόσον είναι στυλάτο και μπορεί να βελτιώσει το στυλ κάποιου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα το αναφέρω.

Οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη τάση που είχα ξεγράψει, αλλά την οποία, παραδόξως, είδα να "παίζει" πολύ πρόσφατα. Πριν από τη φετινή σεζόν, πάντα πίστευα ότι τα λευκά παπούτσια έμοιαζαν "φθηνά". Μάλλον, λόγω μιας αγοράς μου στο παρελθόν, όπου ένα ζευγάρι λευκά γοβάκια από γυαλιστερό υλικό είχε μείνει στην μνήμη μου ως κάτι πολύ άσχημο.

Ωστόσο, έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ όλα τα κομψά σύνολα που βλέπω στα κορίτσια που ασχολούνται με τη μόδα στο Instagram εμπεριέχουν πολλές φορές λευκά, κομψά γοβάκια, είτε ψηλοτάκουνα είτε kitten heels. Kαι η επιρροή έρχεται από την Prada.

Τα κορίτσια στο Παρίσι και το Λονδίνο φοράνε αυτά τα elegant παπούτσια

Στην αρχή της χρονιάς, οι fashionistas σε Παρίσι και Λονδίνο άρχισαν να αγοράζουν τα λευκά παπούτσια της Prada, διακοσμημένα με το εμβληματικό λογότυπο και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα του... κινήματος των λευκών παπουτσιών, με τις αναζητήσεις τους να αυξάνονται ραγδαία και το Instagram να γεμίζει μοδάτα σύνολα με λευκά γοβάκια.

Συμπέρασμα; Ένα ζευγάρι λευκά γοβάκια θα σου χρειαστεί όλη τη νέα σεζόν.

Πώς θα φορέσεις τα λευκά γοβάκια

Εύκολα θα τα συνδυάσεις σε all-day looks, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις σου. Το σημαντικό είναι να τα αφήσεις να κάνουν δήλωση μόδας στα looks σου και να μην τα "καπελώσεις". Τι σημαίνει αυτό; Συνδύασέ τα σε minimal outfits, ποντάροντας παράλληλα και στο quiet luxury style, ενώ είναι αυτά που θα φορέσεις εάν θέλεις να αναβιώσεις το ρετρό στυλ.

  • Με τζιν παντελόνι -φαρδύ ή στενό- και δίχτυ καλσόν
  • Με μαύρο tailored κοστούμι
  • Με αποχρώσεις του ροζ και της μέντας
  • Με total white looks
  • Με pencil δερμάτινη φούστα και χοντρό μαύρο καλσόν
  • Με μάξι denim φούστα και T-shirt

Διάλεξε τα δικά σου λευκά γοβάκια

γόβες με αγκράφα

Με χρυσαφί λεπτομέρεια, €35, Keepfred

λευκά γοβάκια

Με αγκράφες, 19,99, Bershka

kitten heels

Με αλυσίδα, €37,50, Guess

γοβάκια λευκά

Κροκό, €15, Malesa

slingbacks

Slingbacks, €49, Gianna Kazakou