Kitten heels: Είναι τα παπούτσια που κάθε it-girl φοράει αυτήν τη στιγμή!

Πες "αντίο" στα ψηλοτάκουνα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Όσον αφορά στη μόδα, η καθεμία από εμάς έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ, ρούχα και αξεσουάρ που την ενθουσιάζουν περισσότερο. Κάποιες λατρεύουμε τα φορέματα, απολαμβάνοντας πολλές... κρεμάστρες στην ντουλάπα μας με μίνι, μίντι και μάξι. Άλλες λατρεύουμε τα κοσμήματα (δες τις 7 τάσεις του χειμώνα) και νιώθουμε... γυμνές χωρίς τα "χρυσαφικά" μας και οι περισσότερες εστιάζουμε κάθε νέα σεζόν στις τάσεις που αφορούν σε τσάντες (απόκτησε τις must-have του χειμώνα με €50) και παπούτσια.

Ο λόγος λοιπόν για τα... πατούμενα φέτος τον χειμώνα, που δεν παίρνουμε τα μάτια μας από πάνω τους σε βιτρίνες, street style και πασαρέλες. Κι αφού μιλήσαμε για μπότες και loafers, μπαλαρίνες και αθλητικά, νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή, με την εορταστική περίοδο να είναι προ των πυλών (δες τα 7 trends που θα χρειαστείς για τις εμφανίσεις σου) να δούμε λίγο καλύτερα μια μεγάλη τάση, που μας κλείνει πονηρά το μάτι και μας κάνει να πούμε "αντίο" (όσο μπορούμε) στα ψηλοτάκουνα.

Τα kitten heels είναι εδώ και υπόσχονται να μας αλλάξουν άρδην τα looks, αφού κάθε it-girl... που σέβεται τον στυλιστικό εαυτό του τα φοράει ήδη στους δρόμους του κόσμου.

Τα kitten heels είναι must!

Θα τα λατρέψεις όπως και εγώ. Είναι μοδάτα, στυλάτα και παιχνιδιάρικα και θα κάνουν τα βήματά σου να... μιλάνε την πιο trendy μοδίστικη γλώσσα! Τα περίφημα kitten heels θα γίνουν τα αγαπημένα σου στις all-day εξόδους σου για 4 βασικούς λόγους:

Πώς να δείξεις λεπτότερη μέσα στα ρούχα σου - 10 style tips για να το πετύχεις

  • Ταιριάζουν το ίδιο καλά το πρωί όσο και το βράδυ.
  • Είναι άνετα και μπορείς να περπατήσεις χωρίς δυσκολία - ξέρεις, αυτή που σου δημιουργούν τα ψηλοτάκουνα. Τι καλύτερο από το να πεις "αντίο" στις... φουσκάλες!
  • Θα σου προσθέσουν λίγους πόντους ύψους, οπότε δεν θα στενοχωριέσαι που φοράς... flats!
  • θα βάλουν μια ρετρό πινελιά στα looks σου, αφού φέτος το vintage style είναι στο φόρτε του!

Θα τα βρεις παντού, σε δέρμα, λουστρίνι ή ύφασμα, σε metallic τόνους αλλά και σε denim, με αγκράφα ή μεταλλική "μύτη", οπότε υπάρχει ένα ζευγάρι για σένα. Έτσι είτε ετοιμάζεσαι για ένα πάρτι, είτε για να βγεις βόλτα το πρωί με το τζιν σου ή ακόμα για να δημιουργήσεις το πιο στυλάτο office looks, τα kitten heels θα σου λύσουν κάθε στυλιστικό πρόβλημα.

Shop the best

Το μόνο που θα χρειαστείς για να τα βάλεις στη shopping list σου είναι να σκεφτείς τι στυλ θέλεις να δημιουργήσεις. Για κάθε δίλημμα ωστόσο, μία είναι η λύση: Απόκτησέ τα όλα!

κόκκινες γόβες

Λουστρίνι, €34, Keepfred

μπεζ γόβες

Μπεζ με αγκράφα, €164, Jose Antonio Pereira

ασημί γόβες

Ασημί, €55,99, Mango

γοβάκια animal print

Αnimal printed, Dolce Gabbana

φούξια γόβες

Φούξια, €35, Envie shoes

denim γόβες

Denim, €35,95, Zara