Οι 7 must-have τσάντες του χειμώνα κάτω από €50 - Που θα τις βρεις

Τα trends που πρέπει να γνωρίζεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ενώ ο κόσμος της μόδας μάς παρασύρει συνεχώς με μια σειρά από δελεαστικά στυλ, οι τσάντες συνεχίζουν να έχουν κάτι ιδιαίτερα μαγευτικό. Σε αντίθεση με τα παπούτσια (δες τα καλύτερα του φθινοπώρου), που μερικές φορές μας δημιουργούν αμφιβολίες σχετικά με την εφαρμογή και την άνεση που προσφέρουν στην καθημερινή μας ζωή, οι τσάντες μάς δίνουν μια απλή υπόσχεση - αυτό που βλέπετε είναι ακριβώς αυτό που παίρνετε!

Από τη στιγμή που μια τσάντα αιχμαλωτίζει τις καρδιές μας, είναι σπάνιο φαινόμενο να μην μας κερδίσει και στην πορεία με την χρηστικότητα, το στυλ και την εντυπωση που θα κάνει. Έτσι λοιπόν το συναίσθημά μου για τις σαγηνευτικές τάσεις στις χειμερινές τσάντες του 2023 είναι κάτι παραπάνω από... ερωτικό και λατρευτικό! Ας δούμε μαζί τις 7 must-have που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου, αυτές που θα κάνουν δήλωση μόδας στα looks σου - και κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ!

10 κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το κομψό σου στυλ όταν πέφτει η θερμοκρασία

Οι it-bags του χειμώνα για να τις αποκτήσεις όλες

Οι τάσεις μίλησαν για άλλη μία φορά σχετικά με τις τσάντες που έκαναν το ντεμπούτο τους στις πασαρέλες, παρουσιάζοντας μια σειρά από φρέσκα στυλ και μοναδικά σχέδια. Από το πλήθος των επιλογών, επτά ξεχώρισαν πραγματικά ως εξαιρετικές και, αντί να επικεντρωθώ σε μεμονωμένα στυλ, σου δείχνω τα γενικότερα trends αλλά και πού θα βρεις τις πιο οικονομικές για να τις βάλεις στη shopping list σου - χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μια περιουσία - τσέκαρε εάν θέλεις και τις εκπτώσεις στο Zara που θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς μοδάτα σύνολα!

Slouchy suede

Oι μεγάλες τσάντες κάνουν θραύση τον χειμώνα, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας να επικεντρώνονται στις σουέτ. Όχι μόνο φαίνονται πολυτελείς, αλλά δείχνουν απίστευτα κομψές εάν τις συνδυάσεις με δερμάτινα (δες τα βασικά κομμάτια της σεζόν) ή γούνινα πανωφόρια.

σουέτ τσάντα

Θα την βρεις εδώ

Touch me - textures

Τα shearling jackets είναι στη μόδα και τώρα βλέπουμε ότι οι υφές teddy κυριαρχούν και στις τσάντες. Είναι το it-item της σεζόν. Κάνε ένα total look με αυτές τις υφές να μοιάζει... luxe!

τσάντα με γούνα

Θα την βρεις εδώ

Sharp objects

Η σιλουέτα μιας τσάντας παίζει σηυμαντικό ρόλο στο στυλ. Σε αντίθεση με τα απαλά σχήματα, φέτος οι τραπεζοειδείς τσάντες προσελκύουν το κοινό της μόδας - και εμάς μαζί τους!

ροζ τσάντα

Θα την βρεις εδώ

Well rounded

Ένα άλλο βασικό σχέδιο τσάντας για τον χειμώνα του 2023 είναι η "ημισέληνος". Είτε αναζητάτε δομημένα στυλ είτε τσάντες με περισσότερο χώρο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι Νο1 είναι οι τσάντες με... καμπύλες!

γαλάζια τσάντα

Θα την βρεις εδώ

Fringe benefits

Έχουμε δει την αναβίωση πολλών τάσεων εμπνευσμένων από τη Δύση φέτος, ανάμεσά τους και τα κρόσια, που τώρα τοποθετούνται και στις τσάντες. Σε λίγο θα τις βλέπεις παντού!

τσάντα με κρόσσια

Θα την βρεις εδώ

Packable pouches

Τα περίφημα clutches επιστρέφουν πάντα για τη σεζόν των πάρτι (οι γιορτές πλησιάζουν!), αλλά αυτήν τη φορά είναι μεγαλύτερα, για να χωράνε τα απαραίτητα, ενώ τα faux-shearling κομμάτια ήδη έχουν αγαπηθεί πολύ.

animal print τσάντα

Θα την βρεις εδώ

Good crock

Το κροκό είναι πάντα αγαπημένο υλικό, αφού αυτόματα κάνει την τσάντα να φαίνεται πολυτελή. Προτίμησε φέτος φωτεινά χρώματα αλλά σε καλή ποιότητα δέρματος.

κόκκινη τσάντα

Θα την βρεις εδώ