Πτώση τιμών απόψε στις 21:00 στο Zara - 10 items που δεν πρέπει να χάσεις

Φτιάξε την πιο στυλάτη shopping list σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, αφού σίγουρα έχεις τσεκάρει τις τρέχουσες τάσεις, έχεις σημειώσει στη shopping list σου τα βασικά και ξέρεις τι ακριβώς; χρειάζεσαι για να βγείς στους δρόμους της πόλης πιο ενημερωμενή στυλιστικά από ποτέ. Τι θα κάνεις; Σου έχω, λοιπόν, τα καλύτερα νέα: Από απόψε το βράδυ στις 9.00 στο Zara θα βρεις μεγάλες πτώσεις τιμών στα πιο μοδάτα κομμάτια, για να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα. Εγώ σου έφτιαξα μια λίστα με τα 10 απαραίτητα items, που δεν πρέπει να χάσεις, αφού θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο μοδάτα σύνολα της σεζόν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα 2 πιο cool ever φθινοπωρινά σύνολα

10 fashion items που θα βρεις στο Zara σε χαμηλές τιμές

Σκέψου έξυπνα και μοδίστικα και μην χάσεις χρόνο! Απόψε στις 9.00 μπες στο Zara και κάνε τις αγορές σου στις καλύτερες τιμές, αφού μια μεγάλη συλλογή από in fashion κομμάτια βγαίνουν σε... εκπτώσεις. Για να μην κουραστείς, πάντως, εγώ σου προτείνω τα 10 πιο must της σεζόν, που θα φοράς μέχρι την άνοιξη, ενώ μαζί τους θα δημιουργήσεις άπειρα σύνολα για κάθε περίσταση.

Μπεζ παλτό

μπεζ παλτό

Θα το βρεις εδώ

Style note: Θα το φορέσεις κυριολεκτικά με τα πάντα, είτε βγεις το βράδυ για ποτό είτε πας το πρωί στην σχολή σου. Δοκίμασέ το με lingerie φόρεμα και τα kitten heels σου και μην ξεχάσεις το δίχτυ καλσόν όπως η Victoria Beckham.

Τζιν παντελόνι

τζιν παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

Style note: Ψηλόμεσο, θα δημιουργήσει την ιδανική σιλουέτα για σένα, ενώ η crop γραμμή του θα αφήσει τα μοδάτα παπούτσια σου να φανούν. (δες εδώ τα αγαπημένα του φθινοπώρου) Μην ξεχάσεις να βάλεις μια ζώνη στη μέση σου για έξτρα στυλ στο look σου.

Shearling γιλέκο

γιλέκο με γούνα

Θα το βρεις εδώ

Style note: Είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν τόσο σε μπουφάν όσο και σε γιλέκο είναι το shearling. Θα το βολευτείς πολύ στις αποδράσεις σου στο βουνό και θα το αναδείξεις με ένα ζιβάγκο και τα αγαπημένα σου αθλητικά. Στόλισε το look σου με τα κατάλληλα σκουλαρίκια και απογείωσέ το.

Biker jacket

μπουφάν

Θα το βρεις εδώ

Style note: Πιο κλασικό... πεθαίνεις, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ένα στην ντουλάπα σου. Ξέρεις καλά ότι μπορείς μαζί του να βγεις το βράδυ και το πρωί, αλλάζοντας στυλ. Μη μείνεις, λοιπόν, στα τετριμμένα, και δώσε του την glam ευκαιρία που χρειάζεται.

Πουλόβερ

πουλόβερ γκρι

Θα το βρεις εδώ

Style note: Είναι το απαραίτητο κομμάτι της εποχής, που θα το φορέσεις με 6 διαφορετικούς τρόπους. Προτίμησε ένα με V άνοιγμα για να το φορέσεις με το πουκάμισό σου, δημιουργώντας μαζί του ένα nerd look, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Μαύρο παντελόνι

μαύρο παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

Style note: Κλασικό, διαχρονικό και ποτέ passe! Είναι το κομμάτι αυτό που θα φορέσεις στο γραφείο, θα βάλεις στη βόλτα σου αλλά και το βράδυ με ένα lingerie τοπ. Η γραμμή του κολακεύει όλους τους σωματότυπους, οπότε μην το πολυσκέφτεσαι!

Floral πουκάμισο

πουκάμισο zara

Θα το βρεις εδώ

Style note: Τα λουλούδια του χειμώνα ανθίζουν σε ασπρόμαυρο καμβά, οπότε καλά θα κάνεις να το εμπιστευτείς. Φόρεσέ το με τζιν και τα loafers σου αλλά και το βράδυ με μια μάξι φούστα και τα μποτίνια σου. Elegant!

Κόκκινο φόρεμα

κόκκινο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Style note: Φέτος το κόκκινο κατέκλυσε τις πασαρέλες οπότε είναι το πιο hot χρώμα της σεζόν. Ένα μάξι φόρεμα δεν πρέπει να απουσιάζει από την γκαρνταρόμπα σου, επιλέγοντας αυτό το ντραπέ σχέδιο, που κολακεύει όλα τα σώματα.

Blazer

σακάκαι μαύρο

Θα το βρεις εδώ

Style note: Είναι αυτό το σακάκι στο οποίο ορκίζονται fashion influencers (δες ποια άλλα κομμάτια επιλέγουν), ενώ οι στυλίστες, που ξέρουν όλα τα μυστικά, το έχουν πάντα μαζί τους στις φωτογραφίσεις. Ο λόγος; Είναι πολυμορφικό και μπορεί να δημιουργήσει σε χρόνο dt τα πιο μαδάτα looks.

Loafers

παπούτσια

Θα το βρεις εδώ

Style note: Είναι χωρίς αμφιβολία το παπούτσι του χειμώνα, αφού κάνει θραύση στο street style. Προτίμησε ένα με χοντρή σόλα για να κάνεις δήλωση μόδας και φόρεσέ το με κάλτσες μέχρι το γόνατο και πλισέ κοντή φουστίτσα, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.