Shearling jacket: Είναι μακράν το πιο hot πανωφόρι για το 2023

Κάνε το σωστό styling στις εμφανίσεις σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Πάντα γίνεται πολλή συζήτηση για τα χειμερινά παλτό κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, αλλά αν κάτι η εμπειρία μάς έχει δείξει είναι ότι ο υδράργυρος αρχίζει να πέφτει κατακόρυφα από τα τέλη του Οκτωβρίου. Όχι, βέβαια, δεν κάνω μετεωρολογικές προβλέψεις, απλώς προσπαθώ να σας βάλω στο κλίμα των πανωφοριών έστω και λίγο νωρίτερα.

Γιατί κατά πως λέει και η λαϊκή ρήση: "Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε" - και στην περίπτωση της μόδας, καλύτερα να ξέρεις από τώρα τις τάσεις παρά να τρέχεις τελευταία στιγμή. Έτσι για άλλη μία φορά οι δρόμοι και οι πσαρέλες... μίλησαν και... δαχτυλόδειξαν το ένα και μοναδικό jacket που θα φοράμε όλες μόλις πιάσουν τα κρύα. Το shearling jacket είναι το πιο hot πανωφόρι για το 2023.

beige shearling

SHUTTERSTOCK

Το πιο trendy jacket του 2023

Χρόνια το αγαπούν οι αεροπόροι, ενώ τα τελευταία δύο οι μόδιστροι το έχουν εντάξει στις πασαρέλες τους με πιο μοντέρνες πινελιές, αντιμετωπίζοντας το shearling jacket με μια πιο σύγχρονη ματιά! Αυτό το πολυαγαπημένο δερμάτινο εξωτερικά μπουφάν με τη ζεστή γούνα στο εσωτερικό του δεν περνά απαρτήρητο όπου κι αν το συναντήσεις.

Tα 5+1 βασικά jean κομμάτια του φθινοπώρου

Είτε πρόκειται, λοιπόν, για ρετρό έμπνευση από τους... ουρανούς είτε για πιο σύγχρονες, καθαρές σιλουέτες, το shearling jacket όχι μόνο έχει αποδειχτεί ότι είναι ένα βασικό κομμάτι στα outwear, ανεβάζοντας τη δημοτικότητά του αυτήν τη σεζόν στα κορίτσια του street style και στις influencers (δες και τα σακάκια που προτείνουν).

black shearling

SHUTTERSTOCK

Έτσι, λοιπόν, εάν ψάχνεις για ένα μοδάτο και άνετο πανωφόρι δεν έχεις παρά να τραβήξεις από το ράφι το shearling jacket και μαζί του να κάνεις τις βόλτες σου (πρωινές και βραδινές) στους δρόμους της πόλης με έξτρα στυλ. Θα σου πρότεινα να αποκτήσεις ένα κλασικό κομμάτι, που δεν θα χάσει ποτέ την αξία του στην ντουλάπα σου και θα ξεκινήσεις να φοράς από τώρα τα βράδια αλλά και τον χειμώνα δεν θα το βγάλεις από πάνω σου.

5+1 παρουσιάστριες μάς δείχνουν το αγαπημένο τους αξεσουάρ

6 τρόποι για να το φορέσεις σωστά

  • Με τζιν παντελόνι και ζιβάγκο - για τις πρωινές εξορμήσεις σου στην πόλη.
  • Με sninny παντελόνι και λεπτό πουλοβεράκι - στην γαλλική πιο chic βερσιόν του.
  • Με το φαρδύ σου αντρικού τύπου κοστούμι, για ένα πιο "ταξιδιωτικό" στυλ.
  • Με κολάν και αθλητικά για να δώσεις το παρών στο γυμναστήριο.
  • Με το μαύρο LBD σου και μπότες μέχρι το γόνατο, για να βγεις με την παρέα χαλαρά το βράδυ.
  • Με την jean ολόσωμη φόρμα σου για να κάνεις... δήλωση μόδας