It's party season! 7 trends που θα χρειαστείς στις glam εμφανίσεις σου

Ταιριάζουν σε κάθε dress code

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι αυτονόητο ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον Δεκέμβριο για να φορέσουμε τα... καλά μας, αφού όλες μας θέλουμε να μάθουμε τα βασικά trends από τώρα, αυτά που θα εντάξουμε στις glam εμφανίσεις μας. Μετά από καραντίνες και εγκλεισμούς, το 2023 θα ζήσουμε την πρώτη παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς χωρίς άγχος, βάζοντας τα τακούνια μας (δες τα παπούτσια που θα χρειαστείς αυτήν τη σεζόν) και απολαμβάνοντας τα πάρτι με τους φίλους μας. Αλλά τι ακριβώς θα φορέσεουμε φέτος; 7 είναι τα basic trends που θα χρειαστείς για να λάμψεις από τώρα μέχρι και μετά τις γιορτές!

7 τάσεις που θα απογειώσουν τα glam looks σου

Μόλις ξεκίνησε το κρύο σιγά-σιγά, βγάλαμε από την ντουλάπα μας τα πιο χοντρά μας ρούχα, τα παλτό και τα πουλόβερ μας (δες πώς θα τα φορέσεις με 6 τρόπους) και αρχίζουμε λίγο-λιγο να σκεφτόμαστε τα πάρτι της εορταστικής σεζόν που πλησιάζει αλλά και τις βραδινές εξόδους μας μέσα στον μήνα. Ακόμα και μετά τη δουλειά, εάν νιώσεις ότι θέλεις να βγάλεις από μέσα σου το... party animal, υπάρχουν μερικά βασικά κομμάτια που θα εντάξεις στα looks σου για να γίνουν πιο glam και να σε πάνε απευθείας για χορό!

Σε γενικές γραμμές τα metallic στοιχεία (τσέκαρε το Νο1 metallic φόρεμα για τις βραδινές εξόδους σου) και η δαντέλα είναι μεγάλες τάσεις αυτήν τη στιγμή, το glitter και τα στρας, οι λάμψεις και τα φτερά είναι παντού, ειδικά στα φορέματα. Τα ασημί, χρυσαφί και φούξια, τα κόκκινα και τα μπλε γυαλιστερά κομμάτια είναι Νο1 στη λίστα των βραδινών εμφανίσεων, ενώ τα μεγάλα κοσμήματα θα συμπληρώσουν κάθε εορταστικό outfit... που σέβεται τον εαυτό του! Συμπέρασμα; Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, θα βρεις τουλάχιστον ένα κομμάτι που θα λατρέψεις παρακάτω. Α, κι εμείς... τα λέμε στην πίστα!

Το youweekly στο fashion event Rabanne x H&M - Oι λαμπερές εμφανίσεις των επωνύμων

#Brown is the new black

Style tip: Θα διαλέξεις φόρεμα ή φούστα και θα τα συνδυάσεις με μαύρο. Αν πάλι προτιμήσεις πουκάμισο στο χρώμ αυτό, φόρεσέμ το με τζιν!

καφέ φόρεμα

Καφέ σατέν φόρεμα, €29,99, Η&Μ

σατέν φούστα

Kαφέ σατέν φούστα, €79,95, Massimo Dutti

#The velvet touch

κοστούμι βελούδο

Style tip: Προτίμησε φόρεμα ή κοστούμι για μια πιο elegant εμφάνιση.

παντελόνι βελούδινο

Βελούδινο παντελόνι, €49,95, Zara

βελούδινο φόρεμα

Βελούδινο φόρεμα, €19,99, Celestino

#Pretty in pink

Style tip: Ένα φόρεμα τύπου lingerie θα το βάλεις εύκολα πάνω από το τζιν σου με ψηλοτάκουνα.

ροζ φόρεμα

Ροζ φόρεμα, €61, yoox.com

σατέν μπουφάν

Ροζ bomber, €39,99, Η&Μ

#Take it to the max

Style tip: Tο μάξι φέτος θέλει τα φορέματα να... γλείφουν το πάτωμα! Οπότε διάλεξε στρας, metallic, βολάν ή δαντέλες και είσαι οκ.

φόρεμα μάξι

Μάξι μαύρο φόρεμα, €79,95, Zara

φόρεμα μεταλλιζέ

Mάξι ασημί φόρεμα, €59,99, Η&Μ

#Party flats

flats strass

Style tip: Μην σκεφτείς ότι η... νύχτα θέλει μόνο ψηλά τακούνια. Τα embelished flats είναι ό,τι πρέπει για να πας από το γραφείο για χορό!

στρας παπούτσια

Mπαλαρίνες, €19,99, Zara

γοβάκια

Γοβάκια με πέρλες, €19,99, Issue

#Put some fetahers

Style tip: Φτερά και... πούπουλα είναι τα αγαπημένα της σεζόν - όχι μόνο σε εορταστικά looks. Προτίμησε feather details για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τα κομμάτια αυτά και στην καθημερινότητά σου.

τοπ φτερά

Τοπ με φτερά, €39,99, Η&Μ

φούστα φτερά

Φούστα με φτερά, €100, Milkwhite

#Stacking sets

Style tip: Πολλά δαχτυλίδια μαζί, βραχιόλια σε σειρές και layering στα κολιέ σου είναι το ζητούμενο. Κάνε άπειρους συνδυασμούς με minimal αλλά και statement κομάτια.

δαχτυλίδια

Δαχτυλίδι, €65, Oxette

κολιέ

Kολιέ, €17, Stan & Stefan