Ποια είναι η Sarah Linh-Tran που κάνει θραύση στο Tik Tok με το στυλ της; Η νέα "μούσα" των fashionistas

Όλες θέλουν να αντιγράψουν την απέριττη κομψότητά της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Dominique Maître/WWD Penske Media via Getty Images/Ideal Image
Photo by Dominique Maître/WWD Penske Media via Getty Images/Ideal Image

Συνήθως όταν μιλάμε για γυναίκες Creative Director ενός brand μόδας το μυαλό μας συνδέεται με εικόνες που εντυπωσιάζουν με τις ενδυματολογικές επιλογές τους, με κομμάτια ιδιαίτερα σε χρώματα και κοψίματα και με φιγούρες που σχετίζονται με τον μαξιμαλισμό.

Ωστόσο, μια νεαρή κοπέλα, καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου Lemaire, κάνει την ανατροπή και μας δείχνει το άλλο... πιο μινιμαλιστικό πρόσωπο μιας γυναίκας που ασχολειται με το fashion design. Και κάπως έτσι η Sarah Linh-Tran έχει γίνει viral στο Tik Tok με το λιτό κι απέριττο στυλ της.

Οι fashionistas νιώθουν "Sarah Linh-Tran" στο Tik Tok

Ανεπιτήδευτη κομψότητα, minimal αισθητική και clean-cut style διαθέτει η βιετναμέζικης καταγωγής Sarah Linh-Tran που είναι η νέα "μούσα" των fashionistas και έχει γίνει viral στο Tik Tok για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της, που παραπέμπουν στο κορίτσι της διπλανής πόρτας, απογειώνοντας με το τρόπο της την χαλαρή διάθεση μιας κοπέλας που θα συναντούσες στον δρόμο.

Τα looks της είναι περιζήτητα και αντιγράφονται με μανία, αφού και εύκολο είναι και ταυτόχρονα απόλυτα στοχευμένα στις συγχρονες τάσεις.

Η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει τα βασικά κομμάτια, που συνδυάζει αριστοτεχνικά σε looks που άνετα ταιριάζουν σε κάθε κορίτσι που θέλει να είναι καλοντυμένο από το πρωί ως το βράδυ αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Τα minimal looks της Sarah Linh-Tran

Από το 2010, ένωσε τις δυνάμεις της με τον σύντροφό της Christophe Lemaire, αποτελώντας το πετυχημένο σχεδιαστικό δίδυμο, πίσω από το brand Lemaire, δημιουργώντας κομμάτια που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ανεμελιά και την καθαρότητα της ηλικίας της.

Η ίδια σε δηλώσεις της έχει χαρακτηρίσει το στυλ της ως "πρακτικό και αθόρυβο", ενώ απέχει ηθελημένα από τα social, γεγονός που την έχει κάνει (μαζί με τα looks της) ακόμα πιο... τραβηχτική. Θα τη δεις να προτιμά καθαρές γραμμές σε παντελόνια, χρώματα γήινα, αλλά και αντρικού τύπου πουκάμισα, που συνδυάζει με μαεστρία μαζί με μποτάκια και oversized σακάκια.

Χυτές φόρμες και γεωμετρικά αξεσουάρ είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ το φυσικό της μακιγιάζ (έως και καθόλου) συνδυάζεται ιδανικά με το στυλ της.

Οπότε εύκολα καταλαβαίνεις ότι γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους τα κορίτσια στο Tik Tok "νιώθουν και αισθάνονται" Sarah Linh-Tran, όταν επιλέγουν να ντυθούν με το πιο απλό και "καθαρό" τρόπο.

Με μότο της "να απλοποιήσουμε τη ζωή μας τονίζοντας την προσωπικότητά μας" δεν τίθεται θέμα ότι το κορίτσι αυτό θα συνεχίσει να εμπνέει με τις εμφανίσεις του και θα κάνει εντύπωση χωρίς να καταφεύγει σε... extravagant looks, αλλά μέσα από τη γήινη απλότητά της.

Viral στο Tik Tok