Ελένη Μενεγάκη: Βρήκαμε τι φοράει & πόσο κοστίζει- Ο απόλυτος χρωματικός συνδυασμός της σεζόν

Είναι το πιο trendy color combo και δες πώς θα το αντιγράψεις κι εσύ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram
instagram

Είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της εγχώριας showbiz, αφού η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει έμφυτη κομψότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική και οι εμφανίσεις της είναι πάντα στη μόδα - με τον δικό της προσωπικό τρόπο αναδεικνύει τις τάσεις αλλά παράλληλα ποντάρει σε διαχρονικά κομμάτια, που συνδυάζει με διαφορετικό τρόπο.

Η ίδια τολμά να δοκιμάζει διάφορα trends κάθε φορά τόσο στην εκπομπή της όσο και στην προσωπική της ζωή, βάζοντας πάντα τη δική της στυλιστική πινελιά, που την κάνει να διαφοροποιείται και να τονίζει το στυλ της.

Πριν από μερικές μέρες την είδαμε να επιλέγει ένα από τα πιο μοδάτα color combo της σεζόν, συνδυάζοντας δύο βασικά χρώματα της μόδας - και πέτυχε να δημιουργήσει ένα στοχευμένο look, που ανέδειξε την elegant αισθητική της.

Για να την αντιγράψεις κι εσύ, σου βρήκα τα κομμάτια που επέλεξε αλλά και πόσο κοστίζουν, για να είσαι πάντα ενημερωμένη και να παίρνεις καινούργιες ιδέες styling, αφού η Ελένη πάντα στηρίζει τις τάσεις, όπως έκανε και με το quiet luxury trend.

Η Ελένη φόρεσε τον απόλυτο χρωματικό συνδυασμό της σεζόν

Δίνοντας έμφαση σε δύο βασικά χρώματα που όταν συνδυαστούν δημιουργούν ένα μοδάτο σύνολο, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα ελεκτρίκ ζιβάγκο που φόρεσε με ένα καφέ δερμάτινο flare παντελόνι (και τα δύο accessfashion), ολοκληρώνοντας το look της με μια ζώνη στη μέση και ψηλοτάκουνες μπότες.

Ο χρωματικός συνδυασμός είναι εμπνευσμένος από τα αντρικά ρούχα, καθώς αποτελεί βασική επιλογή στο menswear, καθώς το καφέ λειτουργεί σαν μαύρο, οπότε κάλλιστα μπορείς να το συνδυάσεις με το φωτεινό μπλε, δίνοντας κι εσύ με τη σειρά σου μια ευκαιρία σε αυτό το χρωματικό δίδυμο.

Άλλωστε, οι πασαρέλες για το 2024 γέμισαν με αυτό τον συνδυασμό καφέ και μπλε, είτε σε διχρωμία είτε σε εμπριμέ κομμάτια, που έχουν αυτούς τους τόνους, όπως στον Οίκο Burberry

αλλά και ο Fendi επέλεξε παρόοιες αποχρώσεις σε tailored κομμάτια,

ενώ στον JWAnderson το είδαμε σε λεπτομέρειες.

Αντίγραψε το look της Ελένης

καφέ παντελόνι

Καφέ παντελόνι, €69, Access Fashion

ελεκτρίκ ζιβάγκο

Ελεκτρίκ ζιβάγκο, €29, Access Fashion

Συνδύασε με

ζώνη με αγκράφα

Μαύρη ζώνη, €9,99, Silia D.

μπότες

Μαύρες μπότες, €74,90, Envie shoes

σκουλαρίκια με πέρλες

Σκουλαρίκια από χρυσό 14Κ και μαργαριτάρια, Al'oro Jewellery

γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου, €113,90, Michael Kors