Δέσποινα Βανδή: Οι 10 καυτές εμφανίσεις της στο J2US - Το μυστικό που κρύβεται πίσω τους

Γιατί η τραγουδίστρια επιλέγει τόσο hot looks;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Δέσποινα Βανδή: Οι 10 καυτές εμφανίσεις της στο J2US - Το μυστικό που κρύβεται πίσω τους

Στην πρεμιέρα του J2US την είδαμε πιο "καυτή" από ποτέ, με το φόρεμά της διά χειρός Celia Kritharioti να μας αφήνει άφωνους. Με σούπερ θηλυκό σχέδιο, με cut-outs και hatler-neck με κρύσταλλα και μεγάλο σκίσιμο στον μηρό-χωρίς εσώρουχο, παρακαλώ- η τραγουδίστρια απέδειξε για άλλη μία φορά πως καμία σημασία δεν έχει η ηλικία (στα 55 της) εάν μπορείς να υποστηρίξεις μια εμφάνιση χωρίς να είναι κιτς το αποτέλεσμα.

Και το έχει αποδείξει πλείστες φορές, ειδικά με τις εμφανίσεις της στο J2US, που μόνο εκείνη μπορεί να κάνει. Από μίνι και μάξι με σκισίματα, από διάφανα με δαντέλα και twin sets που αφήνουν σε κοινή θέα τους γραμμωμένους της κοιλιακούς, η Δέσποινα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι... το 'χει! Ποιο; Το μυστικό για να έχει την πιο "καυτή" παρουσία με διαφορά στο σόου και να δημιουργεί... εγκεφαλικά.

Οι 10 καυτές εμφανίσεις της στο J2US και το μυστικό τους

Είναι μια γυναίκα που στο πέρασμά της όλα τα βλέμματα (αντρικά και γυναικεία) γυρίζουν με μιας. Και αυτή είναι η επιτυχία της Δέσποινας Βανδή, που μπορεί στα 55 της χρόνια να βάζει κάτω πολλές... 25άρες με το αψεγάδιαστο κορμί της αλλά και με τη θετική της αύρα και το λαμπερό της πρόσωπο.

Η ίδια έχει κάνει... συμφωνία με τον χρόνο, που δείχνει να τη λατρεύει, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εικόνα μέσα στα πιο hot κομμάτια που επιλέγει να φορέσει. Το youweekly.gr σου παρουσιάζει τις 10 πιο hot παρουσίες της στο J2US, που εκείνη μόνο ξέρει να υποστηρίξει με τα... χίλια.

Το φόρεμά της από την πρεμιέρα του J2US προκάλεσε πολλά σχόλια -θετικά και αρνητικά- με την ίδια να λάμπει μέσα στη δημιουργία Celia Kritharioti, που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Με έμφαση στους κοιλιακούς της, που δεν σταματά να γυμνάζει καθημερινά για να μπορεί στη συνέχεια να... φοράει ελάχιστα!

Οι διαφάνειες και τα "κοψίματα" στα επίμαχα σημεία έχουν την τιμητική τους στις επιλογές της, που αναδεικνύουν το σεξαπίλ της.

Τα μεταλλιζέ κομμάτια κυριαρχούν στις εμφανίσεις της στο J2US, ενώ δείχνει να λατρεύει αυτά που αναδεικνύουν το πλούσιο μπούστο της.

Τα "σετάκια" έχουν την τιμητική τους, αφού είναι κολακευτικά, ειδικά όταν έχεις τέτοιο καλογυμνασμένο κορμί.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή - ειδικά για τη Δέσποινα, που μας δείχνει την γραμμωμένη πλάτη της με περηφάνια. Και γιατί όχι!

Πολλές ζηλεύουν τα ατελείωτα πόδια της, που φροντίζει να αναδεικνύει με μίνι embelished κομμάτια στο πλατό αλλά και στις πίστες.

Από τις ωραιότερες εμφανίσεις της στο J2US, που ξεχώρισε για την εκλεπτυσμένη της κομψότητα, αφού μια διακριτικά hot εμφάνιση πάντα παίρνει τα εύσημα!

Φωτιά στα κόκκινα για τη Δέσποινα, που η εικόνα της άφησε κοινό και παρευρισκομένους... άφωνους για πολλή ώρα!

Εδώ θα προσπεράσουμε το... κόκκινο και θα σταθούμε στα οπίσθιά της που είναι στον... Θεό - και μπράβο της!

Το μυστικό πίσω από τις καυτές εμφανίσεις της Δέσποινας στο J2US

Δεν είναι ένα αλλά τρία τα μυστικά που έχει η Δέσποινα Βανδή προκειμένου να κάνει τέτοιες "πολυσυζητημένες" εμφανίσεις στο J2US, προκαλώντας γυναίκες και άντρες με τα καλλη της. Κι όλοι εσείς που λέτε τα χειρότερα... πολύ θα θέλατε να της μοιάζεται. Τι όχι;

Διατροφή

Η εντυπωσιακή (ένας από τους πιο light χαρακτηρισμούς της) Δέσποινα Βανδή μπορεί να υποστηρίξει στυλιστικά ό,τι κι αν επιλέξει να φορέσει, αφού ο χρόνος μόνο καλό της έκανε (δείτε την εδώ να ποζάρει με μαγιό στην αγκαλιά του Μπισμπίκη).

Η κούκλα τραγουδίστρια πέτυχε να “χτίσει” ένα αψεγάδιαστο κορμί, αναστατώνοντας χειμώνα-καλοκαίρι αντρικό και γυναικείο πληθυσμό! Μαζί τους κι εμάς που αναρωτιόμαστε (δικαίως) τι... πίνει και δεν μας δίνει! Αν πιστεύεις ότι ακολουθεί εξαντλητικές δίαιτες για να διατηρεί το καλλίγραµµο κορµί της, θα σε απογοητεύσω!

∆ηλώνει φαν της µεσογειακής κουζίνας, με συνταγές που φτιάχνει με τα χεράκια της, και τονίζει πως η λέξη «δίαιτα» δεν έχει θέση στο λεξιλόγιό της. Αν πρέπει, πάντως, να µιλήσει για «κανόνες» αυτοί είναι οι εξής δύο: Σχεδόν καθόλου τηγανητά (και ειδικά πατάτες) και γλυκά µε το σταγονόµετρο, ενώ όταν την πιάσει μια λιγουρίτσα θα προτιμήσει λίγη μαύρη σοκολάτα, μέλι ή φρούτα.

Αποφεύγει τη ζάχαρη, τα λιπαρά τυριά, το αλεύρι και το “βρώμικο”, επενδύοντας στα healthy foods, που συνδυάζει σε super bowls, αναμειγνύοντας φρούτα, τσία, κράνμπερι, βρόμη και μέλι με γιαούρτι για πεντανόστιμα πρωινά ή βραδινά γεύματα, που τη χορταίνουν και της χαρίζουν ενέργεια. Ένα ημερήσιο πρόγραμμά της περιλαμβάνει τα εξής:

  • Πρωινό: Ένα ποτήρι γάλα µε χαµηλά λιπαρά, 2 φρυγανιές σικάλεως µε 1 κ.γ. µέλι και ένα φρούτο. * Ή ένα ποτήρι χυµό πορτοκάλι και ένα τοστ µε µαύρο ψωµί και τυρί µε χαµηλά λιπαρά. * Ή ένα ποτήρι γάλα µε λίγα λιπαρά και δηµητριακά ολικής.
  • Μεσημεριανό: Μία µερίδα κοτόπουλο ψητό ή βραστό µε σαλάτα, µία φέτα µαύρο ψωµί και τυρί µε χαµηλά λιπαρά. Ή µία µερίδα λαδερό (σπανακόρυζο, µπάµιες, αρακάς, µελιτζάνες, γεµιστά κ.ά.), τυρί µε λίγα λιπαρά και µία φέτα µαύρο ψωµί.
  • Βραδινό: Τονοσαλάτα (µε λίγη µαγιονέζα, πολλά λαχανικά) και µία φέτα µαύρο ψωµί. * Ή µία οµελέτα µε δύο αβγά και λαχανικά, γαλοπούλα και τυρί µε χαµηλά λιπαρά. * Ή µία µερίδα κοτόπουλο, ψάρι ή µοσχάρι ψητό ή βραστό µε σαλάτα και µία φέτα µαύρο ψωµί.

Γυμναστική

Μέσα σε 10 χρόνια πέτυχε να μειώσει τους πόντους στην κοιλιά και τους μηρούς, διατηρώντας όχι μόνο μια αδύνατη αλλά και μια “δεμένη” σιλουέτα! Η ∆έσποινα γυµνάζεται πέντε με έξι φορές την εβδοµάδα από 2 ώρες, κυρίως τα πρωινά.

«Για εµένα η γυµναστική δεν είναι καταναγκασµός. Κάποιες φορές µπορεί να νιώθω εξαντληµένη ή να βαριέµαι αλλά µε το που ξεκινάω, πωρώνοµαι», λέει εκείνη. Το κυκλικό πρόγραµµά της περιλαµβάνει βάρη, TRX, µισή ώρα διάδροµο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους, τζόκινγκ, push-ups και ασκήσεις µε βάρη.

«Δεν γίνεται αλλιώς ρε κορίτσια! Θέλει κόπο! Διπλάσιο όταν μεγαλώνεις δε! Αλλά είναι μονόδρομος! Σωστή διατροφή και γυμναστική!», γράφει στις λεζάντες των φωτό από την προπόνησή της.

Φταίει ο έρωτας

Πέρα από το καλό της DNA, σίγουρα ο έρωτάς της με τον Βασίλη Μπισμπίκη της έχει βάλει... φτερά! Κι εκείνη κάνει τη μία πιο... αισθησιακή εμφάνιση από την άλλη, με τους fans της (και όχι μόνο) να μην ξέρουν τι να πρωτοθαυμάσουν πάνω της.

Γιατί όταν στα προσωπικά σου βρίσκεσαι στο pick, λογικό κι επόμενο η εμφάνισή σου να είναι στα καλύτερά της, ενώ και ο σύντροφός της δεν σταματά να επαινεί τα κάλλη της και να νιώθει περήφανος για το κορίτσι που έχει στην αγκαλιά του.

Πώς λοιπόν να μην δεις τη γυναίκα αυτή λαμπερή και "καυτή" εντός και εκτός δουλειάς; Δεν γίνεται και εύγε της!