Celia Kritharioti: Η "αυτοκράτειρα των νυφικών" που λατρεύει τις γυναίκες

Οι χειροποίητες δημιουργίες της έχουν φορεθεί από επώνυμες εντός και εκτός Ελλάδας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Celia Kritharioti: Η

Το Celia Kritharioti House of Couture είναι συνώνυμο της εκλεπτυσμένης κομψότητας, της τέλειας σχεδίασης και της elegant αισθητικής. Η σχεδιάστρια Celia Kritharioti και ιδιοκτήτρια του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1906 "είναι μία από τις έξι couturier στον κόσμο που αξίζει να παρακολουθήσετε λόγω της δεξιοτεχνίας, της λεπτομερούς χειροποίητης δουλειάς, του οράματος και των μοναδικών δημιουργιών της", αναφέρει το Vanity Fair.

Χειροποίητες δημιουργίες & πολυτελή νυφικά φορέματα

νυφικά

Εδώ θα ανακαλύψεις χειροποίητες δημιουργίες, ειδικά σχεδιασμένες για κάθε νύφη που θέλει να είναι μοναδική την ωραιότερη μέρα της ζωής της. Οι καλύτερες μοδίστρες ράβουν, κεντούν και προετοιμάζουν κάθε κομμάτι που είναι μοναδικό.

νυφικά κριθαριώτη

Άριστης ποιότητας υφάσματα (μεταξωτή δαντέλα, ταφτάς, οργάντζα, μετάξι) στολίζονται με παγέτες και κρύσταλλα, δημιουργώντας ονειρικά νυφικά που θα σε κάνουν να νιώσεις... πριγκίπισσα. Το ταλέντο, το όραμα και η αισθητική αντανακλούν όλες τις δημιουργίες της Celia Kritharioti, που θέλει να αναδείξει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση με κάθε τρόπο:

celia kritharioti νυφικά

"Ευχή μου είναι η αυτοπεποίθηση της γυναίκας που φοράει τα ρούχα μου να ανέβει καθώς ανεβαίνει το φερμουάρ", τονίζει η διάσημη σχεδιάστρια.

Οι σταρ λατρεύουν τις δημιουργίες Celia Kritharioti

Οι δημιουργίες της Celia Kritharioti έχουν παρουσιαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από κορυφαία μοντέλα όπως οι Natalia Vodianova, Naomi Campbell, Iman, Giselle Bundchen, Leticia Casta, Claudia Schiffer, Elle Macpherson, Karolina Kurkova, Ana Beatriz Barros, Isabeli Fontana κ.ά.

jennifer lopez


Από το 2012, κομμάτια Celia Kritharioti παρουσιάστηκαν στα μεγαλύτερα κόκκινα χαλιά του κόσμου από διάσημες celebrities, ανάμεσά τους οι: Βeyoncé, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Rita Ora, Katy Perry, Taylor Swift, Heidi Klum, Kim Kardashian, Britney Spears, Kerry Washington, Kerry Lima, Elle Macpherson κ.ά., αλλά και δικές μας επώνυμες την τίμησαν, επιλέγοντας το νυφικό για τον γάμο τους.

οικονομακου

Η Αθηνά Οικονομάκου,

δούκισσα νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και η Χριστίνα Μπόμπα ήταν πιο λαμπερές από ποτέ!

μπόμπα

Πέρα από μοναδικά νυφικά, εδώ θα ανακαλύψεις εντυπωσιακά φορέματα αλλά και σύνολα που αποπνέουν θηλυκότητα, φινέτσα και κομψότητα, αναδεικνύοντας το γυναικείο σώμα.

φορέματα κριθαριώτη

Info