8 λόγοι που χρειάζεσαι wedding planner στον γάμο σου

Όλα τα “happily ever after” ζευγάρια δεν μετάνιωσαν ποτέ για την απόφασή τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Η προετοιμασία ενός γάμου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση - και αν το νομίζεις αυτό καλά θα κάνεις να αλλάξεις γνώμη για να πάνε καλά τα πράγματα με τον δικό σου! Δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότερα ζευγάρια σήμερα επιλέγουν τις υπηρεσίες ενός wedding planner για την οργάνωση και τον σχεδιασμό της γαμήλιας τελετής αλλά και του party που ακολουθεί.

Ο λόγος; Για να φέρεις εις πέρας έναν γάμο από την αρχή μέχρι το τέλος του χρειάζεται να απευθυνθείς σχεδόν σε 20 κατηγορίες επαγγελματιών που εμπλέκονται και να απασχοληθείς 5 τουλάχιστον μήνες πριν την ημερομηνία του Μυστηρίου και 8-10 ώρες εβδομαδιαίως. Αρκετή δουλειά για μια άπειρη νύφη και έναν γαμπρό, δεν νομίζεις;

Κάνε, λοιπόν, στον εαυτό σου την ερώτηση και απάντησε με πάσα ειλικρίνεια: "Μπορώ να διαχειριστώ την οργάνωση του γάμου μου;" και εάν η απάντηση είναι "όχι" προσέλαβε έναν wedding planner, γιατί πάνω από όλα τον χρειάζεσαι για 8 βασικούς λόγους.

wedding planner
Unsplash

8 λογοι που χρειάζεσαι wedding planner στον γάμο σου

  • Θα σας γλιτώσει χρόνο άρα και άγχος
  • Θα δώσετε λιγότερα χρήματα
  • Θα κάνει όλο το οργανόγραμμα του γάμου μέρα-μέρα ανάλογα με τις υποχρεώσεις
  • Θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα με έναν όμορφο γάμο όπως τον φαντάζεστε
  • Θα κανονίσει ακόμα και τις πιο "ασήμαντες" λεπτομέρειες
  • Θα είναι εκεί για κάθε απρόοπτο που θα προκύψει
  • Είναι ο σύμμαχός σας και ο βοηθός σας σε κάθε διαπραγμάτευση
  • Θα απολαύσετε τον γάμο σας αποφεύγοντας την κούραση της προετοιμασίας

Απευθύνσου σε έναν από τους καλύτερους wedding planners

RockPaperScissors Εvents


Η Έλενα Χαβιάρα και η Παρασκευή Κουρτίδου έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους από το 2011 δημιουργώντας το RockPaperScissors Events, αναλαμβάνοντας την οργάνωση για τον γάμο των ονείρων σας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η εξειδίκευσή τους στον σχεδιασμό προτάσεων με πρωτότυπο θέμα, που αντικατοπτρίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ζευγαριού, το στυλ, την προσωπικότητα και την εμμονή στη λεπτομέρεια έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών. Διαθέτοντας τα βασικά τους "συστατικά" – πέτρα, χαρτί και ψαλίδι – είναι πανέτοιμες να πετύχουν ένα πραγματικά φανταστικό αποτέλεσμα, συστήνοντας τους καλύτερους που εμπλέκονται στην οργάνωση ενός γάμου.

Στα highlight, ο σεβασμός στις επιλογές και τις προτιμήσεις του ζευγαριού, που εμπλουτίζονται με νέες ιδέες και προτάσεις από το rpsevents.gr έτσι ώστε η ωραιότερη μέρα της ζωής σας να μείνει χαραγμένη για πάντα στην μνήμη τη δική σας και των καλεσμένων σας!

Info

Δείτε περισσότερα εδώ