RockPaperScissors Events: Σχεδιάζουν την εκδήλωση των ονείρων σου από την αρχή

Ο απώτερος στόχος είναι η απόλυτη επιτυχία και το χαμόγελο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

H Έλενα Χαβιάρα και η Παρασκευή Κουρτίδου βρίσκονται πίσω από το RockPaperScissors Events, που υπόσχεται να φέρει εις πέρας την οργάνωση του γάμου σου από την αρχή ως το τέλος όπως ακριβώς έχεις ονειρευτεί.

Οι δύο γυναίκες, που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους από το 2011, αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία του ζευγαριού, μέσα από πρωτότυπες ιδέες και εντυπωσιακές προτάσεις που μπορεί ούτε καν να έχουν περάσει από το μυαλό σας.

Πέτρα, Χαρτί και Ψαλίδι


Διαθέτοντας τα βασικά τους "συστατικά" – πέτρα, χαρτί και ψαλίδι – που αντικατοπτρίζουν αντίστοιχα τη δύναμη να νικούν τις δυσκολίες, την άριστη οργάνωση από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά και τη λύση σε κάθε εμπόδιο, είναι πανέτοιμες να πετύχουν ένα πραγματικά φανταστικό αποτέλεσμα, με τη βοήθεια πάντα και τη συνδρομή ειδικών αλλά και των καλύτερων που εμπλέκονται στην οργάνωση ενός γάμου.

Η εξειδίκευσή τους στον σχεδιασμό προτάσεων με πρωτότυπο θέμα, ενσωματώνοντας πάντα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ζευγαριού, το στυλ και την προσωπικότητα, αλλά και η εμμονή στη λεπτομέρεια έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών.

Σχεδίασε το event των ονείρων σου στο RockPaperScissors

Για να φέρεις εις πέρας όλες τις ανάγκες ενός γάμου και να φτάσεις στο τέλος χωρίς άγχος για το εάν όλα θα πάνε καλά, χρειάζεσαι σίγουρα τη συνδρομή ενός wedding planner, που θα σε κατευθύνει με τον σωστό τρόπο για να μην πελαγώσεις.
Στο rpsevents.gr θα βρεις τους καλύτερους "συμμάχους" στο μεγαλεπίβολο "wedding project" σου και θα κάνεις πράξη όποια επιθυμία κι αν έχεις, όσο περίπλοκη κι αν είναι. Στα highlight, σημείωσε τον σεβασμό στις επιλογές και τις προτιμήσεις του ζευγαριού, που εμπλουτίζονται με νέες ιδέες και προτάσεις από το rpsevents.gr έτσι ώστε η ωραιότερη μέρα της ζωής σας να μείνει χαραγμένη για πάντα στην μνήμη τη δική σας και των καλεσμένων σας!

Info