Catering: Top επιλογές για το μενού της δεξίωσης του γάμου σου

Εδώ θα δεις όλες τις συμβουλές που χρειάζεσαι

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Catering: Top επιλογές για το μενού της δεξίωσης του γάμου σου

Η σωστή προετοιμασία για το γάμο σου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το φαγητό αλλά και τα ποτά, που θα απολαύσουν οι καλεσμένοι σου τόσο στη δεξίωση που θα κάνεις όσο και στο bachelor party που θα προηγηθεί. Η επιλογή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τι προτιμούν-διατροφικά- οι περισσότεροι από τους καλεσμένους σου και να κινηθείς ανάλογα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες και εύκολες συμβουλές που εάν τις ακολουθήσεις το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις τις σωστές επιλογές για το μενού σου και οι περισσότεροι θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γάμο σου. (δες και πως να διαλέξεις το νυφικό των ονείρων σου για μια εκθαμβωτική εμφάνιση)

Catering: Πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο για τη δεξίωση του γάμου σου

  • Ξεκίνα διευκρινίζοντας ότι η εταιρία catering που έχεις επιλέξει διαθέτει εκτός από το μενού και τα πιάτα, τα μαχαιροπήρουνα και τα τραπεζομάντηλα ή θα χρειαστεί να τα ενοικιάσεις.

catering
Unsplash

  • Πριν επιλέξεις το catering της αρεσκείας σου κάνε μια γευστική δοκιμή. Συνήθως εάν το ζητήσεις από την υποψήφια εταιρία, από την οποία έχεις πάρει προσφορά δεν θα το αρνηθεί και έτσι θα έχεις και καλύτερη εικόνα για το μενού της.
  • Μην αμελήσεις να διευκρινήσεις για τις έξτρα επιβαρύνσεις που δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του προτεινόμενου μενού.
  • Ρώτησε για την αναλογία των σερβιτόρων και των καλεσμένων προκειμένου να απολαύσεις παρέα με τους καλεσμένους σου ένα καλό σέρβις.
  • Αφού αποφασίσεις για το βασικό μενού επίλεξε το γλυκό ή το παγωτό που θα σερβιριστεί στο τέλος αλλά και τα έξτρα ποτά στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα open bar.

Δειπνοσοφιστήριον: Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Με ιστορία του ξεπερνά τα 25 χρόνια το Δειπνοσοφιστήριον μπορεί να μετατρέψει τη δεξίωση του γάμου σου στο πιο αξέχαστο γεγονός της ζωής σου. Ειδικότερα, όλα αυτά τα χρόνια το Δειπνοσοφιστήριον προσφέρει μοναδικές προτάσεις τροφοδοσίας και φαγητού για το γάμο, και όχι μόνο, μέσα από μια πλούσια γκάμα επιλογών εντός και εκτός Αθηνών.

dipnosofistirio

Το μενού του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων vegetarian, pescaterian, vegan gluten free και kosher πιάτα, ενώ το έμπειρο προσωπικό του μπορεί να σου προτείνει ολοκληρωμένες και πρωτότυπες λύσεις για κάθε είδους event ανταποκρινόμενο απόλυτα σε ό,τι έχεις ονειρευτεί για το γάμο σου.

Info

Δείτε περισσότερα εδώ

Alpino Catering: Υπέροχες γεύσεις από όλο τον κόσμο

Το Alpino είναι ένα ιταλικό εστιατόριο με άποψη (τρία για την ακρίβεια) στον Πειραιά, το Χαλάνδρι και το Παλαιό Φάληρο που ξέρει να ικανοποιεί στο έπακρο κάθε γαστρονομική... απαίτηση. Με άρωμα Ιταλίας κατά βάση, το Catering Alpino προσφέρει μια πλούσια ποικιλία προτάσεων βασισμένων σε ιταλικές αναφορές, αλλά μπορεί εύκολα να δημιουργήσει το μενού που έχεις φανταστεί για την ωραιότερη μέρα της ζωής σου.

Το Alpino Catering θα ετοιμάσει για σένα αμέτρητους συνδυασμούς γεύσεων, ενώ με πολύτιμο σύμμαχο την μεγάλη εμπειρία των σεφ θα σου προσφέρει τις πιο απολαυστικές και ευρηματικές προτάσεις για τη δεξίωση του γάμου σου αλλά και για κάθε είδους εκδήλωση.

alpino catering

Δίνοντας πάντα έμφαση στις εξαιρετικές πρώτες ύλες αλλά και στην άρτια παρουσίαση, η ομάδα Alpino δημιουργεί tailor made μενού με προσεγμένα πιάτα της αρεσκείας σου, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σου να απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα στη γαμήλια δεξίωση.

alpino shushi

Άφησε, λοιπόν, τις ολοκληρωμένες προτάσεις Alpino Catering να σε ταξιδέψουν σε έναν υπέροχο κόσμο γεύσης, που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και βασίζεται στα πολυσύνθετα μενού, τις εποχικές προτάσεις και την αγάπη για το ποιοτικό φαγητό.

Info