Justin Alexander: Εντυπωσιακά νυφικά για έναν φανταστικό γάμο

Δεν θα σταματήσεις να τα... κοιτάς!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Justin Alexander: Εντυπωσιακά νυφικά για έναν φανταστικό γάμο

Τα αριστουργηματικά και αισθησιακά νυφικά του iconic καλλιτεχνικού διευθυντή υψηλής ραπτικής και CEO του Οίκου Justin Alexander, Justin Warshaw, αφήνουν ανεξίτηλο το ίχνος τους στις bridal συλλογές και κάνουν τις νύφες να ξεχωρίζουν και να εντυπωσιάζουν ενόψει των καινούργιων collection για το 2024.

Με εξαιρετικά υφάσματα υψηλής ραπτικής και ποιότητας, κομψό στυλ και μοναδικά σχέδια, όλες οι κολεξιόν Justin Alexander έχουν ξεχωρίσει και έχουν κερδίσει την αναγνώριση από νύφες σε όλο το κόσμο, κατατάσσοντας τον οίκο νυφικών από τους πιο σημαντικούς σε Αμερική και Ευρώπη.

Ο Oίκος νυφικών Justin Alexander διαθέτει 5 διαφορετικές κολεξιόν, που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, με μοναδικές επιλογές για τις πιο κλασικές και ρομαντικές νύφες μέχρι τις πιο απαιτητικές, μοντέρνες και τολμηρές: Justin Alexander, Signature by Justin Alexander, Lillian West, Sincerity Bridal και Adore by Justin Alexander.

νύφη

Adore by Justin Alexander

Στο bridal editorial του youweekly.gr

Η Θωμαϊς Απέργη φωτογραφήθηκε με υπέροχο νυφικό Justin Alexander για το bridal editorial του youweekly.gr και φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις με την haute couture δημιουργία.

θωμαϊς απέργη νυφικό

Συλλογή Justin Alexander Spring/Summer 2024

Οι συλλογές της φετινής σεζόν Spring Summer 2024, μοιάζουν με έργα τέχνης και γράφουν την δική τους bridal ιστορία στην βίβλο του γάμου της κάθε bride-to-be. Ο ρομαντισμός συναντά την κομψότητα και η προσοχή στρέφεται στη λεπτομέρεια μέσω της άψογης τεχνικής που χαρακτηρίζει τον Οίκο Νυφικών Justin Alexander.

Οι δημιουργίες του Justin Warshaw, τρίτης γενιάς CEO και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου νυφικών Justin Alexander, αποθεώνουν το νυφικό στυλ με φλοράλ μοτίβα, statement νυφικές ουρές, glam κεντήματα νέας γενιάς με 3d λουλούδια, εντυπωσιακές χάντρες, Chantilly δαντέλες, μεταξωτά τούλια καθώς και ολομέταξες Mikado δημιουργίες.

justin νύφη

Lillian West by Lustin Alexander

Στις φετινές κολεξιόν Spring Summer 2024 συμπεριλαμβάνονται σαγηνευτικά φορέματα, minimal jumpsuits, αέρινες νυφικές κάπες, vintage νυφικά για κομψές νύφες, κολακευτικοί κορσέδες ή νυφικά με εντυπωσιακά cut-outs που είτε αφήνουν το δέρμα εντελώς γυμνό ή καλύπτονται από διαφάνεια, τούλι ή δαντέλα.

Από boho ρομαντικά σχέδια για γάμους με ιδιαίτερους προορισμούς μέχρι haute couture νυφικά που πραγματοποιούν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες γυναικών που αναζητούν πιο τολμηρές εμφανίσεις. Κάθε εντυπωσιακή συλλογή των νυφικών Justin Alexander, έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει τη μέρα του γάμου της, και να νιώσει σίγουρη και χαρούμενη με τον εαυτός της, τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της!

νύφη συλλογή

Sincerity by Justin Alexander

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Άριστης ποιότητας υλικά, εκλεπτυσμένο φινίρισμα και προσοχή στη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά είναι τα βασικά στοιχεία που θα ανακαλύψεις σε κάθε νυφικό Justin Alexander. Στα highlights, σημείωσε ότι εδώ θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από νυφικά αξεσουάρ για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο νυφικό σου.

Πέπλα, ζώνες, αποσπώμενα μανίκια, κουάφ, φιόγκοι θα μεταμορφώσουν την εικόνα σου και θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την bridal εμφάνισή σου. Να θυμάσαι, πως η σειρά Justin Alexander Signature έχει σχεδιαστεί για τη σύγχρονη νύφη που ψάχνει για ένα κομμάτι το οποίο να εκφράζει την πλούσια αίσθηση του στυλ και της σύγχρονης μόδας.

nirvana justin alexander

Nirvana Justin Alexander Signature

Δείτε το βίντεο με τα ονειρικά νυφικά Justin Alexander

Info

  • Κεντρική Διάθεση – Show Room: Καραολή & Δημητρίου 65, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ. +30 2310 759467
  • e-mail: ioannis@justinalexander.com
  • Instagram: justinalexander
  • justinalexander.com