Δειπνοσοφιστήριον: Ένα γευστικό ταξίδι στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας

Ξεχωρίζει για τις premium υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Tο κορυφαίο premium catering στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια "αναλύει" καθημερινά την έννοια της γαστρονομίας, παρουσιάζοντας γευστικά πιάτα που γίνονται αντικείμενο συζήτησης όπου κι αν εμφανιστούν, αναγνωρίζοντας την αξία της βιωσιμότητας πάνω από ένα στρωμένο τραπέζι για όλους.

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering έχει αναπτύξει ένα μοντέλο εργασίας και χρήσης υλικών που σέβεται τους πόρους της φύσης και ενισχύει τη σημασία της αειφορίας και στη γαστρονομία με μότο "Καμία Απώλεια – Καμία Σπατάλη", παντρεύοντας τη μεσογειακή με τη διεθνή κουζίνα, το παραδοσιακό με το σύγχρονο, το comfort food με την υψηλή γαστρονομία.

Παρουσιάζει κάθε φορά κάτι καινούργιο στους καλεσμένους

Από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις μια εκδήλωση με φαγητό, το μυαλό απευθείας πάει στους καλύτερους του είδους! Ο λόγος; Από την επιλογή του χώρου και το art de la table, μέχρι το γεύμα ή το δείπνο, ο εξειδικευμένος συνεργάτης του Δειπνοσοφιστήριον Catering βρίσκεται διαρκώς δίπλα σου, υποστηρίζοντας ακόμα και τις πιο ανατρεπτικές ιδέες, φροντίζοντας πάντα να μην ξεφεύγουν από τους κανόνες της αισθητικής.

Την ίδια στιγμή, ο πλούσιος εξοπλισμός που διαθέτουν για το σερβίρισμα εδεσμάτων και ποτών, δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζεις κάθε φορά και κάτι καινούριο στους καλεσμένους σου.

Με όλα αυτά τα εφόδια, το αξιοσημείωτο δεν είναι ότι το Δειπνοσοφιστήριον Catering έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 5.000 καλεσμένων σε μία ημέρα, εντός και εκτός Αττικής. Το σπουδαίο βρίσκεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, που έχει ως αποτέλεσμα κάθε καλεσμένος να αισθάνεται πραγματικά μοναδικός και κάθε πελάτης να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του.

Ειδικοί στις δεξιώσεις γάμου

Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης και της διοργάνωσης events, το Δειπνοσοφιστήριον Catering μπορεί να μετατρέψει τη δεξίωση του γάμου σου στο πιο αξέχαστο γεγονός της ζωής σου. Ειδικότερα, όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει μοναδικές προτάσεις τροφοδοσίας και φαγητού για τοΝ γάμο, και όχι μόνο, μέσα από μια πλούσια γκάμα επιλογών εντός και εκτός Αθηνών.


Το μενού του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων vegetarian, pescaterian, vegan gluten free και kosher πιάτα, ενώ το έμπειρο προσωπικό του μπορεί να σου προτείνει ολοκληρωμένες και πρωτότυπες λύσεις, ανταποκρινόμενο απόλυτα σε ό,τι έχεις ονειρευτεί για τον γάμο σου.

Info